|

Buna... ce machiaj trebuie s folosesc daca am ochii albastrii si tenul deschis? funda'

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nuante complementare

Albastru - portocaliu, verde - rosu, galben - violet: iata ciclul culorilor complementare. Legile culorilor spun ca doua culori complementare alaturate se pun in valoare reciproc si par mai intense.
Pe acest principiu, in extremis, ar trebui sa optati pentru portocaliu in cazul ochilor albastri sau rosu in cazul ochilor verzi. NU faceti asta, va rugam. Alegeti in schimb nuante care sa contina aceasta culoare - de exemplu un maro-ruginiu pentru ochii albastri, un burgund pentru ochii verzi.


Nuante metalice

Pentru o seara in club... Argintiu sau auriu. Nici nu trebuie sa spunem mai mult. Recomandarea noastra insa este sa nu renuntati de tot la conturul negru (sau maro), fie el realizat cu creion contur, fie cu tus, si sa aplicati tusul argintiu sau auriu peste, jucandu-va eventual si cu niste efecte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foloseste tot timpu un creion negru la ochi pentru ca ti scoate in evidenta poti folosi aproape orik fard dar sa nu fie inchis la culoare pentru ca daca ai tenul deschis t fac palida incearca la fard sa combini culorile ex : jum alb jum albastru ai noroc cu ochi ca se pot adapta la orik vezi nu folosi rujuri inchise sau prea extravagante ca nu t avantajeaza foloseste un luci roz sau unul incolor far sclipici sper ca team ajuta t anuntama daca iti plk funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai aceste trasaturi eu iti recomand cat mai putin.
Ceva mai natural,poate o dunga subtire de tus,un fard de pleoape mai deschis,ceva gen alb,crem poate chiar un auriu cat mai deschis.
Iar pentru buze un ruj foooarte natural,o nuanta apropiata de culoarea pielii tale, dar inainte nu uita sa aplici un balsam hidratant pentru buze, altfel rujul nu va arata deloc bine.

Sper ca te-am ajutat! (:

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează