| Roxana223 a întrebat:

Bună!
Daca il surprind mai mereu ca se uita la mine si ca incearca sa pastreze contactul vizual sau isi schimba rapid privirea, are o atractie față de mine?
Mai mult de atat mi-a propus in urma cu ceva timp sa iesim doar noi 2 ca sa vb despre diferite lucruri,dar eu nu am vrut sa ne intalnim pentru ca eram timida, cu toate ca il placeam. De atunci baiatul respectiv tot vorbeste cu mine,uneori incearca sa avem din nou acele priviri si a zis la un moment dat in gluma ca ii place de mine demult timp.
Ce ar trebui sa fac, am crezut ca o sa il uit mai ales ca nu am fost impreuna, dar a trecut mult timp si inca tot tin la el?
Daca ma placea cu adevarat nu trebuia sa incerce sa imi spuna?
Mereu cand incerc sa vb cu alti baieti tot la el ma gandesc.

Ce ar trebui sa fac? Sau cum as putea sa il uit? Mentiomez ca sunt in perioada de adolescenta
Ofer fundă!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anamaria82726 a răspuns:

Pai ti-a spus...chiar tu ai zis ca ti-a spus ca te place. Daca a zis dupa un,, glumeam,, nu inseamna ca este adevarat ca glumea. Doar stii bine ca te place si el era constient ca tu stii.
Stiu cum este sa fii o persoana timida si chiar ai multe de pierdut cand esti timida. Am trecut si eu prin asta. Dar pur si simplu asa este caracterul tau si nu ai ce sa faci in legatura cu asta. Pe viitor nu trebuie sa iti anulezi intalnirile doar fiindca stii ca esti timida. Accepta-le si lasa-te dusa de val. Pe moment vei sti ce sa vorbesti, mai ales daca esti atrasa de baiatul cu care ai iesit.
Si legat de acest baiat, pare ca ati fost cat de cat apripiati. Adica din moment ce ati fost prieteni nu este asa mare lucru sa ii dai un mesaj in care sa il intrebi ce face. Nimanui nu i se pare ciudat un mesaj de genul. In plus chiar v-ati placut mult si se vede fiindca tu inca il placi dupa atat de mult timp. Poate va iesi ceva frumos, nu ai de unde sa stii. Merita sa incerci.

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

El a încercat să se apropie de tine dar tu nu i-ai permis.
Dacă vrei să îl uiți nu îl mai băga în seamă.

| Lauraflavia a răspuns:

Pai tocmai ti-a spus ca te place, mai in gluma mai in serios... dar ti-a spuslaughing + ca ti-a prospus o intalnire, daca si tu il placi du-te, vezi ce iese. Nu ai nimic de pierdut.