| Naomidd77 a întrebat:

Buna. Imi cam place (țin mult, mult la el) de baiatul care o plăcea sau încă o mai place (nu stiu sigur) pe prietena mea cea mai bună. Ea nu stie dacă îl place sau nu. Scriu ca nu stiu daca o mai place pentru ca de la un timp încoace (cam de cand m-am am cunoscut eu cu el, am avut o lunga conversație la mine acasă, aprox acum 2 săptămâni, în care am vazut ca avem multe în comun) nu mai prea vorbește cu ea... Mereu vorbeau pe mess, dar până ieri nu i-a mai scris și e foarte sec. Mi-a făcut cadou de ziua mea (am rămas șocată gen, nu ma asteptam deloc), vorbim des, imi zambeste, da mereu mâna cu mine, e timid (și eu la fel), e super dragut și nu stiu ce sa cred. Uneori prietena mea zice că tine la el... Și e geloasă ca pe mine ma baga în seamă, nici ea nu stie și ma stresează chestia asta. Nu e sigură pe ea. Eu nu pot sa fac nici un pas inainte pana nu stiu daca ea îl place sau ce ziceti o mai place pe ea? Sau există vreo șansă sa ma placa pe mine? Ar trebui să îl las balta și sa îl ignor? Orice sfat și părere e bine venit, cu seriozitate, va rog! Multumesc! Dau funda! ❤

Răspuns Câştigător
| AlaSwek a răspuns:

Salurare.
După părerea mea de băiat, acum nu stiu daca e valabilă asa cum zic eu, băiatu lupta cu doi iepuri odată cu speranța să prindă unu. Asta însemnând că intr-un fel va vrea pe amândouă, sau asa cred. Nu este bine sa se întâmple lucruri de genu, deoarece unu din voi va avea de suferit, prietenia voastră în principal.
Oricum s ar intampla tot cineva va avea de suferit, daca prietena ta se va cupla cu aia, vei suferi tu, sau invers, asa ca nu prea merge combinația.
După părerea mea, fata nu este decisă pe sentimentele ei, fapt pentru care nu stie daca il vrea sau nu, cred ca cel mai bine, o lăsați așa, si astepti pe alt cineva.
Dacă tot vezi ca nu face nimic, si nimic, faci un pas în față, si te demarezi tu pe lângă el.
Mult succes

1 răspuns: