| eoInnocent a întrebat:

Buna,o intrebare pentru cei ce stiu! Fac sala de ceva timp treaba este ca iau proteine de toate dar tot degeaba nu evoluez mai deloc si m-am gandit asa ca pentru o luna sa iau niste steroizi doar o serie atata nimic mai mult doar asa ca de inceput sa imi dee putina masa musculara ca dupa ma opresc si continui antrenamentu normal este bine oare? Stiu ca nu sunt bune dar vreau asta asa ca de inceput doar putin ce ziceti poate iesi ceva rau din asta?

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu...nu este indicat! ti.este greu sa tragi de fiare? Rupe.le! Masa la un tanar, nu se pune intr.o luna si nici in doua. Daca vrei masa, vrei sa se vada muschii....lucreaza,,,trage tare,,, transpira fa bataturi. Lasa prafurile! Daca nu ai probleme cu stomacul, si nu numai o sa ai!

| Cosmin86 a răspuns:

Daca vrei neaparat, sa-ti faca un medic ciclu de steroizi + ciclu de recuperare ( PCT )

Fara PCT nu-ti restabilesti productia de testosteron a corpului si uite asa devii impotetnt partial sau complet

| Cosmin86 a răspuns:

Si inca ceva, steroizi nu iei cand nu mai progresezi, steroizi iei cand ti-ai atins maximul genetic ( minim 10 ani de sala )

Daca nu progresezi natural, NU PROGRESEZI nici cu steroizi, pentru ca e clar ca FACI CEVA PROST.

Gaseste ce faci prost, schimba si o sa progresezi iar.

| greyhound a răspuns:

Normal ca poate iesi ceva rau, steroizii nu prea se iau asa de capul fiecaruia. Trebuie sa stii ce faci si multi trec cu vederea lucrul asta iar de aici apare reputatia negativa a steroizilor.
Cauzele stoparii cresterii musculare sunt multiple
- nu mananci destul sau ce trebuie
- supraantrenamentul
- plafonarea (incearca sa mai schimbi exercitiile, suplimentele)
- nu maresti greutatile
- ai ajuns in punctul in care cresterea nu mai e asa vizibila ca la inceput si ai nevoie de luni bune ca sa pui un kg iar tu crezi ca nu mai cresti.
Incearca sa-ti dai seama ce faci gresit si gaseste o solutie, alta decat steroizii. Apropo, daca mai esti si minor sau pe acolo, chiar si un ciclu te poate ****.