|

Buna TPU!Am o problema.imi place de iubitul prietenei mele cele mai bune.Si cred ca si el ma place pentru ca mereu ma suna si imi zice,, Ce faci scumpo'' sau chestii din astea si mereu vrea sa stea langa mine si decateorii este intrebat de catre colegii daca ma place el se inroseste la fata si nu spune nimic.Sincer nu vreau ca el sa se desparte de prietena mea pentru ca ea a fost parasita de el de vreo 5-6 orii si el imi spune mereu ca el nu o place sta cu ea doar din mila.Deci cum aflu sigur daca ma place si cum ii spunem ca noi ne placem reciproc prietenei mele cele mai bune? Dau fundintza...

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asta este foarte greu sa te duci la prt cea mai buna si sa-i spui bah sti uite imi place de iubitul tau si cred ca si el de mine si chestii, in nici un caz sa nu faci asta.Ar fi o solutie mai buna sa te duci la prt ta si sa o intrebare bah il iubesti il placi chestii, si dupa aceea ii spui ce ai aflat din zvonuri ca el nu prea mai tine la ea si chestii si ii spui ar fi bine sa vb cu el si sa il intrebare daca e adevarat.dar partea cea mai grea e sa ii spui ca il placi dar totusi stiu foarte bine ca iti este estrem de greu sa faci asta dar trebuie sa iti iei inima in dinti si sa ii spui dar dupa aia sa ii spui ca tu nu vrei sa ii desparti si chestii.Stiu ca o sa iti fie foarte greu dar pana la urma urmei trebuie sa faci asta, bafta multa. fundita?

1 răspuns:
| a răspuns:

Mai bine vorbeste cu el si vei afla si daca te place si eventual ii purti spune asta prietenei tale decat sa afle singura si sa afle si ca ati mintito mai bine afla direct de la voi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează