anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU...NU stiu daca o sa citeasca cineva dar ma rog...Ieri m-am despartit de prietenul meu pentru ca a inceput sa spuna ca am ineput sa fiu c-am rece cu el. I-a spus unei prietene ca de la un timp sunt rece cu el si el crede ca am pe altcineva. Poate era adevarat, poate chiar ma racisem de el un pic cred, nici macar eu numai stiu ce sa credstraight face. cand i-am spus ca vreau sa ne despartim a inceput cu telefoanele ca vreau sa ne impacam si nu stiu ce intr-una ma suna.Acuma seara imi trimite un msj"NOAPTE BUNA, TE IUBESC MULT DE TOT" si dupa mesajul asta imi trimite altul"CHIAR DACA NE-AM DESPARTIT EU TOT TE IUBESC CA-N PRIMA ZI, SI STIIU KA TU NU AI APRECIAT ASTA NIKIODATA, DEASTA TE-AM INSELAT" Voi ce credeti ca am facut bine ca m-am despartit de el? Eu cred ca da.Mai ales cand am citit mesajul aveam niste nervi pentr ca eu il credeam altfel, am inceput sa-l fac in tot felul:@.

Răspuns Câştigător
| Alina0491 a răspuns:

Poate ai fost rece deoarece ti-a gresit cu ceva, poate sentimentele tale nu mai erau aceleasi fara sa-ti dai seama, poate te-ai plictisit sa fii cu el in fiecare zi... sunt multe presupuneri. Ai facut ft bine ca te-ai despartit de el. Argumentul acestei ipostaze e chiar acest mesaj : "CHIAR DACA NE-AM DESPARTIT EU TOT TE IUBESC CA-N PRIMA ZI, SI STIIU KA TU NU AI APRECIAT ASTA NIKIODATA, DEASTA TE-AM INSELAT. El stia ca nu il apreciezi si te-a inselat? :O atunci cum poate spune ca te-a iubit? un om care iubeste nu inseala! Acum daca tot ai vrut sa te desparti de el, ti-a marturisit ca te-a inselat si a dat vina pe tine. Urat din partea lui. Si... ai facut o alegere buna atunci cand te-ai despartit de el.

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bineînțeles că ai procedat bine. Trebuie să faci ceea ce simți, nu ceea ce ți se impune. Referitor la mesajul pe care ți l-a dat, este posibil să nu te fi înșelat, și să fi zis așa ca să te enervezi tu, sau să vadă dacă faci o criză de gelozie (pentru el însemna mult).
Baftă!

| ZaRa007 a răspuns:

Da e vina ta uite team putea ajuta dca miai da id-ul tau; x

| DxQ a răspuns:

Deci practic e vina ta ca ai fost rece cu el fara motiv, pacat ca v-ati despartit, daca imi dai funda iti cumpar o punga de pufuleti cu surprize love struck.

| Bodi_7875 a răspuns:

Poate doar Sa te atacE! happy oricum...eu cel putin sunt Sagetator.si nu suport sa fie cineva rece cu mine.atata timp cat nici eu nu sunt cu ea! daca EA este rece cu mine.pot fi si eu happy.si stai linistita! BArbatii sunt!