| sefulagigiciinmareabritanie a întrebat:

Buna ziua. Sunt mare fan Ilies vlog. Stie cineva unde este adresa casei lui vechi, cea galbena unde statea cu toata familia, acea din 2016? As dori sa trec pe acolo sa-mi amintesc de toate vlogurile frumoase vazute. Ms TPU dau funda

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e ăla de și a dat foc la casă?

| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Fara suparare, dar tu si alti fani sunteti motivul pentru care multe persoane publice, influenceri si ce-o mai fi, se muta periodic.Nu e normal sa mergi asa la casele oamenilor doar fiindca i-ai vazut pe internet si stii cate ceva despre ei.Totusi,ei nu stiu nimic despre tine.Asa ca e important sa le oferim acestor persoane dreptul la intimitate in propria casa.

| sefulagigiciinmareabritanie explică (pentru dullcat5678):

Sunt constient ca ori aveti 2 neuroni functionali ori va plictisiti in casa de va aruncati stanga dreapta.
In primul rand, ADRESA RESPECTIVA ESTE PUBLICA. Chiar el a zis-o in vloguri de atatea ori, si a zis de atatea ori ca ne asteapta sa il salutam acolo, doar ca nu am timp sa caut.
In al doilea rand, eu doar vreau sa trec pe acolo, sa imi amintesc cat de frumoase erau clipele, in nicun caz sa intru in casa sau ce mizeri a ti mai spus dumneavoastra.
In al treilea rand, eu am pus o intrebare foarte pertinenta iar raspunsul dumneavoastra a fost total pe langa subiect si nu isi avea locul.
In concluzie, sunteti doar o persoana care cauta bagare in seama si gradul de nesimtire este unul ridicat. Dumneavoastra si genul de persoane a ti adus romani unde suntem azi, la coada vaci, pentru ca se gasesc ei sa faca comentari despre orice cand au 2 neuroni.

| AdioTPU a răspuns:

Nu stim dar din cate stiu casa aceea a ars.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Tu faci reclama uni necunoscut.
Dar, nu-ti poti aminti vlogurile fara sa stai in fata casei lui?

| netisandubestcosplay a răspuns:

La momotesti kingdom