|

Ce parere aveti despre adrian tutu? Mie mi se pare super din toate punctele de vedere:este foarte frumoss(pot spune ca m-am ''indragostit'' de el)are o voce minunata si este de APRECIAT faptul ca a trecut cu bine peste aceea tragedie din viata lui.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal, numai pentru asta e apreciat si asta vede aceasta lume inconstienta la el.
"frumusetea" si cazul 8-|. Maturizati-va oameni buni, suntem la o emisiune de talente nu la "cine e mai frumos si mai sarac si o duce mai greu".
Mai lasa-ti-ma fratilor cu tutu vostru :-j Cosmin Agache merita de 1000 de ori mai mult sa castige. Chiar Mihai Petre a spus ca are un talent nativ de care avem nevoie in Romania. [si multe alte lucruri bune la adresa lui] Andra, de asemenea a spus ca isi doreste din tto sufletul sa fie votat caci merita sa castige fiind un talent pur. Si Andi, a spus ca talentul acestui baiat este ireal. Ca nu isi poate inchipui cum a reusit sa invete beatbox in atat de putin timp dupa Youtube fara cursuri fara nimic. Daca nu ma crezi, poti vizualiza si chiar te rog:
http://romaniiautalent.protv.ro/video/cosmin-agache.html
Haide vota-ti-l! Chiar merita. Niste oameni cu studiu muzical auzis asta. Daca va credeti mai destepti ca ei, asta este :-j

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

da, cinta tare frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu e apreciat numai pentru asta, cel putin pentru mine.eu il apreciez pentru tot, pentru ca, asa cum a spus annyluv este un adevarat luptator.Cred ca multi daca ar fi fost in locul lui si-ar fi inecat durerea in bautura sau chiar mai rau in droguri,dar el nu a facut asta,el si-a inecat durerea prin muzica,pentru asta trebuie apreciat,dar si pentru talentul sau deosebit, pentru ca nu cred ca multi oamenii pot compune singuri un cantec cu tot cu versuri si melodie.Te iubesc adrian si te apreciez mult, esti un ADEVARAT EXEMPLU pentru tinerii din ziua de azi. Sper sa castigi pentru ca meriti din plin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Canta f bine.e, e frumos, are o poveste foarte trista si il admir pentru ca esti un adevarat luptator happy
Merita cu adevarat sa castige!; x

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Arata foarte bine si are o voce minunata parerea mea si pe mine m-a impresionat foarte mult cazul lui si ca o putut sa treaca peste tot ce i s-a intamplat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează