|

Ce sa fac, pe mine nu ma respecta nimeni, cit nu mashi stradui.Altii nici nu isi dau straduinta dar sunt mai respectati cu mult mai mult ca mine.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună Marcel! Știi... poate tocmai de asta nu te respectă nimeni, pentru că vrei prea mult asta!
Poate nu te respectă nimeni pentru că nu te respecți tu pe tine (pentru a putea fi respectat de alții, e obligatoriu să te respecți pe tine).
De asemenea, poate nu te respectă nimeni pentru că vrând atât de mult să fi respectat tu nu ai o părere, zici ce zic alții, ești șters și fără personalitate, ești slab (văzut de alții și de tine).
Pentru a depăși aceste bariere și pentru a nu te mai considera slab, trebuie să schimbi perspectiva: cunoaște-te pe tine însuți, simte-te, vezi de fapt TU, mai înainte de restul, cum ești. La vârsta ta (și în genere), nu mulți oameni au răbdare să cunoască un om în adevăratul sens al cuvântului și să treacă peste barierele psihologice/ mecanismele de apărare create de acea persoană DOAR pentru CĂ INTUIEȘTE că în el e un om DEOSEBIT. Nu, dragule, la vârsta asta cei mulți vor să urle cât mai tare pentru a se face auziți, nicidecum să facă liniște pentru a asculta.
Eu îți sugerez să faci liniște! Să meditezi, să te cunoști, să cauți lumina din tine. Și să schimbi modul de a te privi pe tine față de tine și pe tine față de alții. Vrei să fi respectat, gândește-te că ești respectat, schimbă ceva, caută cum au ajuns mari oameni să fie respectați, gândește-te tu cum ai vrea ca alții să fie pentru a-i respecta, dar cum ai vrea tu să fi ca să te poți respecta. Și acționează!
E simplu!
Si îmi place poza ta! Să știi că asta spune multe despre tine! Lupul este un animal puternic, în cazul tău, singur, care se descurcă în sălbăticie! Gândește-te, de ce îți place atâta? S-ar putea să te caracterizeze mai mult decât crezi!
O seară plăcută și numai bine!

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca vrei RESPEKT te sfatuiesc sa iti cumperi un. CAINE!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează