| Licurici_2296 a întrebat:

Ce ziceti de cel mai bun prieten de sex opus al partenerilor vostri? Care e limita acestor tipuri de prietenii? In ce masura va afecteaza? Cat de riscante sunt totusi aceste relatii pentru voi si pana unde duce toleranta voastra?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-am probleme cu asta. Intr-o vreme cel mai bun prieten al sotului meu era o femeie. Intre timp ea s-a casatorit in Austria si e stabilita acolo, asa ca acum are un cel mai bun prieten barbat. Au exact acelasi tip de relatie si stiu sigur ca fata nu a reprezentat nici un pericol pentru relatia mea.

4 răspunsuri:
| Licurici_2296 explică:

@Bulina, eu ma refeream la prietena cea mai buna a prietenului tau, daca exista happy

| Joyo a răspuns:

Eu am avut o experienta aiurea de tot in "domeniul asta"... big grin Trei ani de zile am fost prieten foarte bun cu o fata, pana ce ne-a trecut prin cap ca am putea fi mai mult de-atat. de-atunci s-a rupt firul... Cred ca atata timp cat motivele pentru care iti faci prietena o persoana de sex opus sunt sincere si lipsite de interes, relatia voastra poate merge destul de departe, fara a exista probleme de genul asta... big grin Pa pawinking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Toleranta merge pana la... a fi toti, impreuna. flirtul nu ma deranjeaza. tipul acesta de prietenii daca nu sunt tratate cu atentie se termina ...tot cu sex. dar se termina.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Iubitul meu si cel mai bun prieten al lui.Hmm! Poi se inteleg foarte bine, asta e sigur si petrec destul de mult timp impreuna (locuiesc la aceeasi scara). Sunt de nedespartit si de multe ori ma neglija pentru el. Dar si de mai multe ori se ajutau unul pe altul, ba il aducea pe iubitul meu la mine, ba prietenul meu il ducea la iubita lui. O foarte lunga perioada de timp eram foarte geloasa. Dar cand am inteles ca el ma iubeste doar pe mine, am inteles si ca al are hobbyuri, cerinte si un caracter pe care trebuie sa il accept. Daca treci prin asa ceva, cel mai indicat este sa vorbesti deschis cu partenerul tau. Daca te iubeste cu adevarat o sa tina cont si de nevoile tale.Si tu probabil ca ai prietene cu care iti place sa stai sau din cand in cand sa iti petreci cate o seara de sambata la un film sau la un suc in oras.Nu?