| Diiaanaa a întrebat:

De ce mereu fetele repetente au mai multa like-uri pe facebook? laughing))) si majoritatea nu mai sunt de 12-13 ani si nu mai sunt virgine, nu ca as avea ceva cu ele, dar acum am observat.ele au cate 3000 like-uri laughing)

Răspuns Câştigător
| Mazzenine a răspuns:

No, toate îs cocalare. Toate fetele pe care le-am cunoscut până acum, cu care am discutat unele lucruri, le-am privit cu dispreţ. De ce? Au acel "Sictir" pentru unii oameni. Acei oameni care nu vor să rămână doar la un stadiu, de prost-mort, după senzaţii "perverse".
You're right. Niciuna nu mai este virgină. De ce? De mere. Au atâtea like-uri, precum atâţia neuroni spulberaţi în creier.
Nu sunt decât nişte prefăcute. Oameni obsedaţi după atenţie.

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Hai ca esti geli rolling on the floor).

| Diiaanaa explică (pentru JohnnyBi):

Nu sunt geloasa
Pur si simplu asta este adevarul, daca tu iubesti toate distrusele care au doar like-uri pe facebook e problema ta happy Nu am spus ca eu nu am like-uri
Doar am observat ca ele au peste 100000000000000 like-uri. O zi buna :*

| JohnnyBi a răspuns (pentru Diiaanaa):

Si nu ai nici simtul umorului. sa iei o gluma ca atare.
sexul se vinde mai mult decat inteligenta, asta este secolul 21. evolueaza tehnologia, numai ca sa fie folosita pentru poze cu buze tuguiate si fund in oglinda. si eu nu iubesc distrusele, dar daca isi fac reclame ca produse, le tratez ca atare (pui fundul in poza, deci pe ala il folosesti sa gandesti). decat anunt la matrimoniale gen "ofer o noapte de neuitat" pe FB au mai multi clienti laughing. nu incerca sa intelegi, asta este lumea in care traiesti. fii mandra laughing

| Asiryx a răspuns:

1. Nu te uita la note, uita-te la vestimentatia aproape inexistenta sau prea colorata.
2. "Sexul se vinde ", atrage atentia este normal sa aiba 409873049853 like-uri

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Prostia atrage, inteligenţa sperie. Cel puţin în România principiul ăsta se aplică perfect.