| Lacramioara7531 a întrebat:

Dupa parerea ta:care este diferenta dintre a fi singur si a avea prieten/a (iubit/a)? Si cum este mai bine:cu sau fara?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Diferenta e ca atunci cand esti singur simti nevoia sa ai pe cineva cand vezi in jurul tau perechi de indragostiti. Cand ai o relatie simti nevoia de libertate, te simti sufocat. E bine sa ai o relatie doar atunci cand se merita. Atunci cand chiar crezi ca relatia poate avea un viitor si sentimentele sunt reciproce si intense. Nu e bine sa te implici in ceva superficial. Vei regreta mai tarziu.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Depinde. Poti sta langa un om mult timp si sa nu il lasi sa te cunoasca.Esti tot singur pana la urma chiar daca esti cu cineva.In general intri intr-o relatie din cauza presiunii sociale(esti inca singur? o sa ramai fata batrana, fato!) si mai putin cand e ceva reciproc.Personal cred ca e mai bine fara.Nu trebuie sa dai raportul, sau sa asculti pe cineva cand tot ce iti doresti e sa fi singur.Imi place singuratatea.Ma defineste. Dar as putea trai si cu o singuratate in doi.De fapt asta facoh go on

| Bacemi a răspuns:

Mai bine fara daca nu stii sa iubesti si sa te lasi iubit.
Este insa extraordinar de frumos cand traiesti acel gen de relatie in care partenerul te ajuta sa devii un om mai bun.

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Păi sunt mai multe diferențe: să luăm cazul cu prietenul/a. Este foarte bine să ai o/un prieten/prietenă pentru că atunci când ai nevoie de ajutor, îl obții; obții sfaturi bune, ai pe umărul cui să plângi, poți să te descarci cuieva de încredere, la greu te încurajează și te susține. Dar trebuie să găsești și persoana potrivită la momentul potrivit: prietenul la nevoie se cunoaște. Este mai bine cu prieten/ă. Un om nu poate răzbate singur prin viață!
Despre iubit/ă: un minunat sentiment de plutire ne invadează sufletele atunci când ne îndrăgostim. Nu mai gândim logic, ochii ne sunt acoperiți practic de o pânză, nu vedem ceea ce se petrece în jurul nostru: de aceea aș fi puțin contra acestui lucru. Dar pe de altă parte trebuie să ai și vârsta potrivită, mentalitatea dezvoltată. Ca în cazul unei prietenii, la maturitate îți găsești refugiul destăinuindu-te peroanei iubite. La o vârstă mai înaintată îți face bine să iubești, dar foarte rar ce-i drept, unii adulți își refac viața după divorț și sunt îndrăgostiți ca doi adoleșcenți de 16 ani. Atunci își uită atribuțiunile casnice și greu îi mai aduci pe drumul drept.

| Aiicha a răspuns:

Cat timp esti fericit(a) chiar nu conteaza daca esti intr-o relatie sau nu. Poti sa ai prieten(a) si sa nu te simti fericit(a), deci conteaza doar sa te bucuri de ce ai, de ce ti se intampla in fiecare zi.winking

Răspuns utilizator avertizat