|

Heeei happy

Luna viitoare am banchetul de clasa a opta si gen voi face cu o alta clasa in care se afla de fata de care imi place, o plac de vreo 3 ani, mai exact din clasa a 5-a dar nu prea am avut sansa sa vorbim, ideea e ca vreau sa ma imprietenesc cu ea dar habar nu am cum, nu mi-e rusine pentru ca sunt genul ala de persoana caruia ii place sa se distreze si tin la caterinca, dar nu stiu pe ce teme am putea discutahappy

Dau funda! happy Apropo, eu nu vreau sa imi iau costum la banchet, trebuie neaparat? Nu-i genul meu.

Daca nu e categoria buna imi cer scuze, sunt nou pe aici happy

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu-i obligatori că doar nu te însori. Ia-ți ceva ce vei mai putea purta și după aceea, nu să stea în șifonier până la banchetul de clasa a 12-a când oricum nu va mai fi la modă ori n-o să-ți mai vină/placă. Fetele sunt elegante și la cel de clasa a 8-a și la cel de clasa a 12-a dar băieții am văzut că se îmbracă mult mai relaxat la ăsta de acum.
Invit-o la dans dacă nu ești timid și poți s-o întrebi la ce liceu vrea să ajungă, dacă îi plac filmele/serialele, care a fost ultimul văzut, dacă citește, ce-a citit ultima oară, ce muzică ascultă, posibilitățile sunt nenumărate.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu îți trebuie neapărat costum, trebuie să fii frumos îmbrăcat și să te simți bine.
Cât despre fata de care îți place ai putea încerca să vorbești cu ea, vezi ce lucruri aveți în comun și lucrurile vor veni de la sine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te îmbraci cum vrei.
Poți intra în vorbă cu ea, nu te mușcă

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Roxana555):

Hehe asta spun toate fetele laughing dar na, mersi de sfat laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da i msj inainte si vorbiti despre banchet ce ii place ei sa faca incearca sa o faci sa iti trimita emojiul cu haha, si poti sa ii trimiti dupa msj din ce in ce m ai des fetelor le plac msj in general, si poate ca o sa se lege ceva interesant si la banchet, dar eu nu pot sa cred ca iti place de ea de 3 ani, foarte dragut, notez sa ii spui asta daca o sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna.COROANA?
rolling on the floor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează