|

Hey TPU`!:*

Am o problemabig grin

Maine(6 aprilie) voi iesi prima oara pe scena :-ss

Profesoara mea a zis ca trebuie sa am si o coregrafie in pauzele melodiei iar eu sunt prea rusinoasa sa dansez in timp ce cantcrying

Azi la repetitii a venit o doamna sa ne asculte iar cand am cantat am fost prea rusinoasa si nu am avut curaj sa dau tot ce pot din mine.Acea doamna a spus ca o cant foarte frumos dar trebuie sa am mai multa incredere in mine si m`a mai pus o data s`o cant si a doua oara mi-a iesit bine.

Ce sa fac sa nu mai fiu rusinoasa, sa dau tot ce pot din mine si sa dansez in pauzele melodiei?crying

Fundaa pentru cel mai bun raspuns :*!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna
toti avem emotii, este ceva firesc odata cu inceputul poate fi si sfarsitul.Nu te rsina numai pentru ca te vede toata lumea,fii tu insati.
Dansul,nu e mare lucru de el tine sa stii foarte bine pasii,pentru ca daca da-i gres, lumea nu o sa fie multumita. Publicul asteaopta de la tine o energie pozitiva catre ei, sa fi cat mai deschisa si cat mai sociabila cu ei.Sa le arati ca esti buna de ceva, nu sa impietresti in fata scenei.

Repeta cat mai mult la cantat este bine sa repeti ca proverbul:Repetitia este mama invataturii.As atrebuie sa faci si tu.Cred ca ar trebui sa-ti imaginezi publicul, foarte amuzant si tu sa razi de ei si nu invers.Arata-le ceva foarte interesant, ca ei sa caste gura si sa fie atenta numai la tine.In deshcidere poti sa ai un fel de muzica,iti propun hip hop sau sa faci o intrare spectaculoasa.

Nu e bine sa ai emotii, emotiile sunt ca niste fluturasi in burta iar cand urci pe scena si vezi multimea aceeia care te priveste, atunci ei se trezesc la viata.Tu nu trebuie sa ai asa ceva.Aminteste-ti emotiile sunt dusamnul tau cu care trebuie s ate confrunti,dar nu ele sa castige, tu trebuie sa fii castigatoarea.

Multa bafta, sa canti frumos si sa dansezi!

1 răspuns:
| a răspuns:

Te balanganiblushing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează