anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hi, am si eu o problema daca ma puteti ajuta [ va rog ]
Am achizitionat de curind un telefon HUAWEI U8650 (la fel ca acesta http://www.gsmarena.com/huawei_u8650_sonic-4205.php)
Am si o cartela frog cu optiunea pentru internet:)
Am incercat sa trimit mesaje goale la acele numere 1234, si celelalte, dar imi spune ca nu poate sa imi trimita setarile pe telefon sau ceva de genul, in schimb pe vechiul telefon (Sony ericson w595 imi mergea perfect netul si pe telefonul mamei un Samsung imi mergea)
Acum vine partea interesanta, crezand ca este de la cartela(urma sa imi expire in cursul zilei de maine(extraoptiunea ma refer ca urma sa expire nu cartela)
Am bagat 6 euro pe ea, activand extraptiunea cu frog, 3 000min/ 3000 sms 75 minute nationalte(internationale) si mesaje.
Ei bine, nu imi merge netul:)
Care sa fie problema?
P.S am incercat si sa adaug eu chestiile cu VPN(manual, nici un rezultat:( )
Inca ceva de mentionat INTERNETUL MERGE 100%100 pe acest telefon.
Internetul mi-a mers 10 minute( dar imi lua din credit,nu era din extraptiune, pe cand pe telefonul Samsung al mamei, nu imi lua din credit, avand 0 credit puteam utiliza netul, pe telefonul meu nu pot utiliza netul, deci iese din discutie vorba ca nu am activat extraptiunea corespunzatoare, cum sa mearga pe 1 telefon si pe altu nu? avand in vedere ca pe telefonul meu Huawei a mers cand aveam credit.)
Va rog frumos care puteti sa ma ajutati, multumesc mult.
Dau fundita:))

Răspuns Câştigător
| beastboy84 a răspuns:

Ai face bine sa te duci la un GSM adic un service de telefoane. Intreaba-i ce problema ai la telefon pentru ca nu te costa nimic. Iar daca trebuie reparat si iti convine pretul nu ezita. Bafta!

1 răspuns:
| Liviu a răspuns:

Http://www.gsmarena.com/huawei_u8650_sonic-4205.php scuze, asta e linkul catre telefon:D