| coolgirl1234 a întrebat:

Nu mai imi place de iubitul meu. Poate ca din cauza ca un timp am fost despartiti mult, apoi iar ne-am impacat, dar ma indoiesc ca a fost bine pentru ca in pauzele de la scoala abia daca ne zicem vreun cuv.Nu stiu cum sa ii spun ca nu mai imi place de el(adica sigur o sa ma intrebe dc ne despartim si eu... ce sa ii zic? ca ne despartim pentru ca nu prea vb in pauze?) am uitat sa spun ca pe mess vb mult(el:ceau pisi ce faci?- asta pe mess) la scoala abia scoate din gura un salut pentru mine ca cu baietii sta toata ziua.deci ce sa fac? pareri, sfaturi pls!

P. S. Nu m-am indragostit de un alt baiat, dar pur si simplu nu mai imi place de el si ma gandesc ca daca el totusi mai simte ceva pentru mine... dupa aia poate nu o sa mai vrea sa mai vb niciodata cu mine, poate o sa imi zica ca m-am jucat cu el...nu stiu, el e o fire care de obicei comenteaza.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai spune-i ca te desparti de el pentru ca relatia asta nu merge bine pentru ca nu vorbeste cu tine fii sincera si apoi sa il intrebi daca o sa mai vorbeasca cu tine. o sa gasesti un alt prieten pentru ca lumea e mare si sunt foarte multi baieti. sper ca te-am ajutat

| ßiά a răspuns:

Paii...ar trebuii sa-i zici adevarul, sa vorbitzi
Si sa spui tot ce ai pe sufletT.
Poate te v-a intelege.
Dar daca nu te v-a intelege cred ca ar trebui sa puneti punct relatiei. Succeswinking