anonim_4396
| Anonim întreabă:

Nu știu cât mai rezist.Cand ies in lume sunt alt eu,fericit,pus pe caterinca, dar la interior se afla adevăratul eu, cel trist.Imi pun aproape în fiecare zi întrebarea, oare mai rezist? Aș putea sa termin totul repede, toate problemele, în câteva secunde.Astazi am avut banchetul,am dansat cu fata pe care o iubesc,ea e singura care mă mai face fericit, este specială, nu pot vedea altă femeie, însă nu îi pot exprima sentimentele mele, pur și simplu nu sunt capabil, am plecat acasă repede, nimic nu mă face fericit înafara de ea, însă mi-e teama sa nu o pierd, și acum revin la întrebarea eternă. Oare merita să reziști? Sa înduri tot? Eu nu știu ce fac cu viața mea.

1 răspuns:
| dullcat a răspuns:

Buna.Vorbim de banchetul de clasa a VIII-a? Ia-ti inima in dinti si spune-i fetei ca vrei sa o scoti la o intalnire.Ce se poate intampla? 1. Te refuza si oricum nu o vei mai vedea, deoarece mergi la liceu.2.Accepta si probabil ajungeti sa aveti o relatie frumoasa.
Eu nu vad niciun sfarsit tragic in niciunul din cele 2 scenarii.Stiu ca suna terifiant, si simplul gand te paralizeaza, insa mai incolo dupa ce vei fi iesit deja cu mai multe fete, iti vei aminti de aceste momente si vei rade copios.

Iar in locul tau as profita mai mult de petreceri.Sau am inteles eu gresit ca ai plecat mai repede acasa, dupa dansul cu ea? Totusi ai platit pentru acest eveniment, deci puteai sa stai pana la capat. Poate te-ar fi invitat si ea la dans, din nou.Sau poate ati fi avut ocazia sa vorbiti afara pe terasa. Daca nu mai rezisti, nu vei afla.Hang in there.

Sa stii ca noi toti ne punem o masca in societate.In niciun caz nu esti singurul.E perfect normal sa iasa la iveala latura extrovertita cand esti cu un grup de persoane care iti place.Asta e bine, inseamna ca te incarca cu energie, etc.E perfect normal sa iasa la iveala si latura cealalta cand esti singur, doar tu cu gandurile tale.

Cea mai nasoala e masca de adult responsabil. laughing Deci bucura-te cat mai ai timp de adolescenta. Poti merge si la psiholog sa vorbesti putin despre cauza tristetii, sau poti detalia aici.Cum doresti.