| Koala a întrebat:

Sal TPU am proleme cu copiii ma bate ma injura ma iau de fraier ma in teleg doar cu vreo 5 copiii cand se aduna pr mei si vin cei 3 prosti care ma iau de prost incepe sa ma injure sa ma bata ce sa fac funa

Răspuns Câştigător
| ssstef99 a răspuns:

Pai zile la prieteni cu care te intelegi si pleaca de acolo sau daca e asa u cu aia 5 sai luati la bataie incat sa nu te mai creada de prost funda?

6 răspunsuri:
| MonsterBunny a răspuns:

Poate ca i-ai inataratat.Intreabai de ce iti fac asta, daca le-ai facut ceva.Nu rezolva problema tot cu violenta pentru ca va fi mai rau. Daca in continuarea se va mai intampla trebuie sa le spui parintilor tai sau profesoarei tale(daca cumva ii cunosti pe baietii astia si stii de la ce clasa sunt, sau poate ca sunt cu tine in clasa).

| 7Azaky a răspuns:

Pai simplu, daca te injura injura'i si tu!
Daca vin sa dea in tine... da'i un pumn primului care vine spre tine(si pe urma fugi, asta daca nu se retrag restul, ca asa e de obicei)!
Dar prieteni tai aia 5 nu te ajuta deloc? Totusi sunteti mai multi ca ei big grin!
In fine...incearca sa rezolvi totul fara violenta, ce am scris eu mai sus este doar in caz ca vor sa te bata!
Sfatul meu e sa te apuci si tu sa faci un sport ceva, sa devi mai puternic...ca pe urma nu o sa se mai ia ei de tine!
Apropo, cati ani ai?
Nu aplica ce am zis eu decat daca este stric necesar :*!

| kotys a răspuns:

Să discuți problema cu părinții tăi sau profesorii de la școală, în funcție de caz.

| SlenderO a răspuns:

Ma..incearca sa fii dur cu ei, fi impunator, injurai batei..trebuie sa faci ceva care sa-i sperie sau sa bati pe altu in fata lor..si se vor speriarolling on the floorMie nu mi s-a intamplat niciodata asta..toti se tem de mine pentru ca sunt inaltbig grin Deci incearca sa fii dur sau pune-i pe prieteni tai sai bata.

| Kyrie a răspuns:

E simplu
Apuca-te de gimnastica si sport, roaga-ti parintii sa ia niste masuri si apoi roaga-i sa te duca la kickboxing sau orice altceva, antreneaza-te, sufera in liniste si apoi ia atitudine si f^_^-o in gura big grin, simplu! ^_^
Violenta este singurul mod de a rezolva lucrurile cu needucatii, ei si-o cauta cu lumanarea deoarece nu au aflat ce este durerea, asa ca fa-le viata un calvar, si apoi ai sa vezi ce distractiv o sa fie cand o sa-i bati

| allemyl a răspuns:

Pai...eu daca as fi in locul as alege sa "ii parasc" ca sa spun asa, ce ar fi ff injositor, deci, nu! Pe de alta parte, arata-le cine e seful! Tu si cei 5 prieteni ai tai puteti sa va "uniti fortele" ca, pana la urma, ei sunt 3 si voi 6, asta depinde:daca ei sunt mai mari sau altceva.In principiu, cum ti-am zis, arata-le cine e SEFUL! Bafta! Funda?