|

Salut.

Am 15 ani iar prietenul meu 21.Suntem împreună de 8 luni și tot îmi spune că vrea să avem relații sexuale și ca nu ma va părăsi niciodată.Da pe deoparte îl cred ca ma iubește, mi-a demonstrat asta, dar pe de alta nu vreau să fac chestia asta de care să regret pe urmă.Cum să procedez?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca intrebi asta pe un site de oameni unde nu te cunoaste nimeni si raspunsul poate fi doar obiectiv e clar ca nu esti pregatita. Daca erai si iti doreai o faceai direct nu intrebai pe internet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te culci cu prietenul tău cand esti convinsa ca nu ai sa regreți. Asta, dacă se poate, sa vina din inițiativa ta. La 21 de ani te poate astepta mult si bine, aveti o viata sexuala de trăit împreună multi ani de la majorat încolo, cand esti si tu mai încrezătoare în tine ca femeie, nu doar ca iubita in patul psrtenerului. Bravo tie dacă hotărăști sa fi femeie din propria atitudine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu uita ca tu nu esti obligata sa faci asta! E strict decizia ta...una foarte importanta de altfel.
Daca nu esti pregatita mai asteapta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Anonima788845):

Știu asta dar....acum zilele astea mi-a spus că vrea să avem și eu m-am enervat și i-am început a spune că "hai acum să avem dacă tot spui că vreai așa tare" și m-am început să mă dezbrac singura, dar el m-a oprit și nu m-a lăsat.A spus că nu mă obligă și că dacă e nevoie o să mai aștepte că mă iubește.
Dar dor din motiv că m-am enervat am făcut asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu trebuie sa hotarasti singura daca e ceva ce vrei sa faci sau nu. Simplul fapt ca ai ales sa intrebi aici inseamna ca nu esti sigura. Eu cand mi-am pierdut virginitatea nu am intrebat. Am stiut ca asta vreau sa fac, eram sigura pe mine. Normal ca e o diferenta pentru ca eu mi-am pierdut virginitatea la 23 de ani. Pur si simplu nu ma simtisem pregatita pana atunci si pot spune sincer ca nu am regretat. Un barbat care te iubeste intr-adevar te asteapta. Voi aveti si o gandire diferita pentru ca diferenta de varsta este, din punctul meu de vedere, este prea mare. Nu stiu daca neaparat el este mai matur, dar la 21 de ani deja ai alta gandire...mie sincer mi se pare putin ciudat ca un tip de 21 de ani sa fie cu o fata de 15. Pur si simplu nu vad cum ar exista compatibilitatea din pricina faptului ca tu inca esti la liceu, presupun boboaca si el aproape ca isi termina facultatea. Diferenta de varsta nu e exagerat de mare, dar intre 15 si 21 clar sunt niste diferente greu de ignorat. De exemplu, intre 22 si 28 este aceeasi diferenta de varsta, dar ambii parteneri sunt in general, in mare parte, cam in aceeasi etapa a vietii. Intelegi ce vreau sa spun? Parerea mea e ca trebuie sa-i explici ca tu nu vrei sa-ti incepi viata sexuala deocamdata si punct. Nimeni n-are dreptul sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei. Daca decizi ca vrei sa te culci cu el atunci parerea mea este sa te protejezi la fiecare contact sexual pentru ca nu cred ca vrei sa risti o posibila sarcina. Bafta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu crezi ca e cam devreme? Si nu crezi ca e cam mare pentru tine? Eu zic sa îți găsești un băiat de o seama cu tine. Părinții tai ar fi de acord cu mine.Asculta-ma el vrea doar sa crezi ca te iubește ca sa te culci cu el.E mai mare și gandeste altfel.Desparte-te de el. Vorbește cu părinții tăi, fiindcă eu cred ca e totuși prea devreme pentru asta. Așteaptă sa fii pregătită măcar.Și eu am 15 ani și am început sa gândesc altfel deja.Nu o lua în nume de rau, dar e cam mare pentru tine. Găsește un băiat de vârsta ta, fiindcă va gândi la fel.Omul pe care îl ai acum putem spune ca e mai trecut prin viață ca tine și le are cu vrăjelile. Nu te lăsa asa ușor. Nu te lăsa deloc la această vârstă, fiindcă mai devreme sau mai tarziu îți va parea rău.Tu gândește de doua ori înainte sa faci un lucru și nu lăsa "dragostea" sa acționeze facandu-te sa îl crezi pe el și sa fii "oarbă". Vorbeste cu un părinte de al tău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Plus ca la 15 tu si el 21...nu prea exista aceeasi iubire. El gandeste altfel in alt mod. Tu vezi iubirea altfel. La el e mai complexa situatia. are nevoie de o femeie care sa ii ofere asta. Si oricum daca tu nu o vei face cu el. El chiar daca sta cu tine, se va duce sa se culce cu altele, pentru ca nu te poate astepta pe tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează