|

Salut,am o problema, majoritatea din clasa la mine au făcut sex, unii au 15-16 ani. Eu am 15 ani și eu nu am făcut niciodată sex și ceilalți care au făcut râd de mine că sunt virgin și nu am avut și eu o relație de asta și nu stiu. E bine la vârsta asta sa incepi? Că nici nu stiu sa incep sa am o relație, vreau să îmi spuneți păreri ce sa fac. Dau funda

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

În nici un caz nu trebuie să faci ceva din cauza părerilor altora. Să facă ei ce vor și să se laude cât vor, că lauda de sine nu miroase a bine. Fiecare decide să facă lucrurile în viața lui atunci când simte, nu presat de alții prin glume proaste. Nu da curs acestor discuții și spune-le că un "domn" niciodată nu se laudă. Păstrează un aer de mister și nu te lăsa influențat de nimeni.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Vai vai.
Eu is fata am 17 ani si nu am avut nici macar primul sărut. De asta ce zici?
Tu crezi ca ma afectează cu ceva? cu nimic. iti zic eu.Nu sunt urâtă deloc, dimpotrivă, ma plac multi băieți, sunt mai retrasa si no.
Acum un an la 16 puteam sa am prima relație, dar nu am vrut. Stii de ce?
Pt. ca băiatul acela era doar din ala care cauta aventuri si eu fiind mai cuminte si fata care isi vedea de școală, am renunțat.
De ce vrei sa grăbești lucrurile?
Când va veni timpul, va veni.Nu te uitat după turma. Nu ești o oaie.
Fiecare e liber sa facă ce vrea cu viata sa.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

începi când ești pregătit și îți dorești, nu că râd alții. la chestii de genu nu trebuie să dai raportu nimănui, spui pur și simplu că e strict problema ta.

| a răspuns:

Majoritatea mint, stai liniștit.

| a răspuns:

Pai aia mint, Nu au facut niciodata sex. Asta e gandirea lor de virgin.

| a răspuns:

Eu recomand la peste 18 ani. Cei care rad sunt niste idioti. Oricum nu stiu ce sa faca si cum, probabil ca fetele cu care au facut-o nici nu s-au simtit ok, ei avand doar un scop si anume sa o faca.
Asteapta linistit pana cand prietena ta sau alta prietena dintr-o alta relatie va dori. Oricum folositi prezervativul! Nu e problema ca nu ai facut-o, ci daca o faci si nu o faci ok, acolo e problema.
O s-o tot faci dupa 18 ani, nu e nici o treaba, gandeste-te la scoala, la facultate, la relatii, la ce doresti si ce iti place sa faci in viata. Gandeste-te ca ceilalti nu vad imaginea de ansamblu, ci doar o poza din fata lor.
Cei care rad sunt idioti. Daca vrei sa fii putin sadic, lanseaza un zvon ca prin scoala este vreo boala venerica cu transmitere sexuala si apoi razi si tu! big grin

| a răspuns:

Buna! Eu cred ca trebuie sa o faci atunci cand simti tu. Este destul de raspandit considerentul asta printre adolescenti, anume faptul ca se tachineaza unii pe altii cu privire la inceperea vietii sexuale. Sunt chestii copilaresti, daca nu simti cu adevarat ca esti pregatit pentru asta nu o face doar pentru ca te preseaza ceilalti. In schimb, daca vrei sa le inchizi gura poti sa le spui ca ai facut-o deja, iar cand te vor intreba cu cine, le vei spune ca e o chestie intima si ca un baiat matur nu ar divulga numele fetei ca sa o denigreze si sa se simta prost. Nu te lasa influentat de rautatile celor din jur, arata-le ca esti diferit si fii mandru de asta!

| a răspuns:

Nu cred ca a fii virgin e cv care sa te faca sa te simti prost, cum nici faptul a nu mai fii virgin nu e cv cu care sa te lauzi.
Sunt 100% sigura ca majoritatea sunt si ei virgini.
Te sfatuiesc sa faci sex cand te simti pregatit, cu persoana potrivita., si cu siguranta NU din cauza unor colegi de la scoala.