|

Salut! Ma numesc Andrei si am 12 ani. Imi place de o fata.care are un prieten cu vrea 3 ani mai mare ca mine si eu sunt mai mare decat ea cu jumate de an. Problema este ca nu stiu ce sa fac ca sa ma placa. Ea a aflat ca o plac si de atunci parca nu stiu.nu e ea cum era inainte. Nu mai vorbeste cu mine.chestii din astea. Ea este verisoara unei colege de clasa de la mine si de asta nu prea pot sa vorbesc cu ea.Va roog vreau cateva idei ca sunt disperat! dau funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai normal ca nu mai vb cu tine cand stie ca o placi.are prieten in primul rand si din chestiile astea care zici tu ca numai e cum era inainte e evident ca nu ai cum sa o cuceresti.eu zic sa ti cauti pe alta ca cu ea nu ai nici o sansa.si mai e ceva. daca tu erai cu ea iti convenea ca altul sa incerce sa o cucereasca cum faci tu acum? are prieten las-o in pace.nu i place de tine sau daca ii place poate nu vrea sa si insele prietenu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te dispera
te ajuta moa. laughing
pai normal ca se comporta diferit pentru ca incearca sa te faca sa nu o mai placi ca sa nu strici din intamplare ceva intre ea si pr ei... punete in locul ei o secunda.ea are pr iar u o placi.
ea incearca sa te faca sa nu o mai placi ca sa nu afle pr ei si sa se certe

crede-ma stiu ce vb. big grin
si daca ti la ea o vei lasa in pace
ca cine stie smug poate se desparte de ala cu care ii si va veni la tine
incearca sa vezi si partea plina a paharuluiwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează