|

Salut,stiu ca TPU nu e psiholog, dar am nevoie de putin ajutor.Sunt clasa a 9a si efectiv imi displac si colegii si profesorii.Pana acum nu pot spune ca m-am apropiat de nimeni.Am o problema cu proful de mate care tot imi pune intrebari in ora si de cele mai multe ori nu raspund corect(nu pentru ca nu invat)si ma fac de rusine(sunt la mate-info).E si genul de prof care face glume destul de proaste despre elevii care gresesc.Ce sfat imi puteti da incat sa nu mai ajung acasa si sa imi blestem zilele? Fara raspunsuri precum:"muta-te la alt liceu". Mulțumesc.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca simti si ai incredere in capacitatea ta, ramai la acest profil. Mate-info e un profil greu, dar de viitor. Din toata clasa observa macar o persoana care e mai retrasa ori nu se face remarcata si mergi langa ea. Sau imprieteneste-te cu colegul/a de banca. Conteaza sa ai o persoana alaturi cu care sa faci fata anilor de liceu. Din clasa a 10-a va fi mai bine. E normal sa fie diversitate in clasa-nu va cunoasteti, aveti personalitati diferite.
Sa stii ca e imposibil sa nu existe acel profesor nenorocit in fiecare clasa! Ori taci si afisezi o atitudine de,, nu imi pasa, oricum invat pentru mine,, ori ii raspunzi si tu zambind cand spune o gluma pe seama ta.

1 răspuns:
| a răspuns:

Pentru ce să-ţi blestemi zilele? Eşti fată tânără, nu trebuie să vorbeşti aşa! Matematica nu e cel mai important lucru în viaţă,sunt lucruri mult mai de preţ (familia, iubirea, generozitatea, empatia). Destui adoleşcenţi se sinucid din cauza şcolii, nu trebuie să o faci şi tu.happy