|

Salut! SUnt noua pe TPU si asa ca o sa va pov ceva:in ultimele saptamana am inceput sa cun cateva pers noi...amici.Eu,ma inteleg super bine cu toti, dar cred ca incep sa il plac pe unul din ei si mie teama sa nu imi stric prietenia cu el de pana acum. Ce pot face?( a...si mie teama ca il atrage prietena mea cea mai buna)

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asteapta,doar asteapta.Daca el deja isi declara interesul pentru prietena ta,lasa lucrurile asa cum sunt,nu le complica.Daca e sa fie cu ea, amestecul tau ar putea sa te faca sa-ti pierzi prietena. Daca nu va fi cu ea, abia atunci poti sa incepi sa-i dai de inteles ca... poate il placi.Niciodata nu-ti declara sentimentele in totalitate, nu te oferi, nu fa primul pas tu.Lasa-l pe el...sa te cucereasca.Va avea senzatia ca a meritat efortul,ca te-a cucerit greu,ca nici un altul nu va reusi asta, ca nu esti usoara si veti avea o relatie frumoasa. Daca ii declari acum brusc ca-l placi, posibil nici sa te bage in seama si sa-ti pierzi si cercul de prieteni.Multa grija si fi desteapta! Bafta maxima!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Pai si ce ashtepti ma? sa ti-l ia aialaughing))rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poi daca il placi trebuie sa stii un singur lucru [pana si pe cea mai buna prietena o ai dusmanca intr-o relatie]asta ii pasu unu...Tie daca iti place de el de ce nu ii spui si ii spui asa nu direct ci prin adevar sau provocare sau daca nu vrei sa ii spui nici lui nici prieteni tale e putin cam complicat...Dar daca ei vor fi impreuna nu interveni caci asa imi facea si mie cmbp si ma deranjeaza enorm si am inceput sa o distantez de mine deci bafta big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează