| Mihai99182 a întrebat:

Salut TPU. Am nevoie de un sfat. Am observat de cateva zile o fata care se uita la mine insistent iar mie a inceput sa imi placa de ea. I-am gasit intr-un final instagramul si am aflat ca are iubit, ce e de facut in situatia asta? laughing

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce ai putea să faci? are iubit, o lași în pace

| Mihai99182 explică (pentru Adry05):

Problema e ca se intampla asta zilnic, o saptamana si ceva, dau peste tot de ea, se uita la mine, se intoarce si mi zambeste. in autobuz la fel, cand sunt in spatele ei se intoarce si mi mai arunca cate o privire. Nu vreau sa i stric relatia, dar parca asta cauta.

Robesi
| Robesi a răspuns:

Asteapta...

| Apokales a răspuns:

Las-o sa se uite. Maxim vorbesti cu ea, nimic mai mult.

| tzionut a răspuns:

Hai sa iti povestesc o intamplare din viata mea. Eram intr-un mall la un concert organizat de mall-ul respectiv, la brat cu logodnica mea pe vremea aceea. Era multime multa, si imi atrage atentia o tipa tinerica la brat cu un tip cam de aceeasi varsta. M-am uitat la fundul ei si nu am vazut urma lenjeriei, asa ca i-am atras atentia logodnicei de tipa si am intrebat daca crede ca tipa poarta sau nu lenjerie.
La un moment dat tipul dispare din peisaj, asa ca provocat de logodnica mea ma duc la ea si o intreb daca are sau nu lenjerie intima. Tipa imi confirma ca nu, eu ii multumesc si ma la intorc la logodnica bucuros ca am avut dreptate.
Tipul revine langa ea, aceasta ii sopteste ceva la ureche, apoi sa uita impreuna catre mine si logodnica, si dispar in multime.
Morala:
1 Daca o fata sa uita insistent la tine nu inseamna neaparat ca te place, poate a observat ca ti s-a sculat, sau nu ai lenjerie intima.
2 Daca are prieten nu inseamna ca si doreste sa il pasareasca pentru a fi cu tine, in cazul meu logodnica mi-a devenit sotie.
3 Daca iti place fata, chiar daca are prieten, de ce mai pierzi timpul? In cazul meu ori ma lipeam de cativa pumni, ori tipul realiza ca e norocos in acea seara, in ambele variante nu aveam nimic de pierdut.

| NoahS a răspuns:

Nu te atasa si nu iti fa sperante. Fi destul de distant dar nu ignora complet. Puteti vorbi si lega o prietenie, dar nimic serios.