| JustLiveYourLife a întrebat:

Am o intrebare mai mult pentru baietii, ce parere aveti despre o fata cu skatebord? Imi place mult sa ma plimb cu el si vreau sa stiu ce parere are un baiat despre asta, vi se pare ciudat? Ati judeca-o pe fata mult prea baietoasa?

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Depinde cum este fata respectiva. Daca este o fire calda si glumeata, sociabila este foarte bine. Nu am nimic impotriva acestui lucru. Doar ca multe fete baga automat un scut de replici dure ca sa nu fie criticate sau luate la misto de baieti. Sunt fetele acelea irascibile, numite de baieti '' salbatice ''. Fata mi-ar parea poate si mai draguta. Daca e pe placul meu asta ar fi un bonus. Ceva pozitiv in plus in arsenalul ei de cucerire. Conteaza sa vad un contrast. Daca esti o fire dura si practici asa ceva nu vad nimic interesant la tine. Daca insa esti o fire calda si deschisa eu vad asta ca fiind ceva pozitiv.

| Helvete a răspuns:

Mi se pare foarte tare. Si eu ma dau cu skate-ul foarte mult, si daca as gasi o fata care sa faca acelasi lucru, ar fi foarte tare. Din pacate, nu cunosc niciuna inca. Si nu mi se pare ciudat deloc. E o activitate pentru toti, de ce ar fi fetele excluse din asta?! Bineinteles, asta e parerea mea, dar unii pot considera asta ceva nepotrivit sau mai stiu eu ce aiureli. Depinde si de persoana. Unii pot spune ca e total aiurea sa faci asta ca fata. Dar nu trebuie sa iti pese.

| Maya. a răspuns:

Chiar daca nu sunt baiat, admir fetele care fac asta.


Mi-ar place si mie.sad...

Bravo tie si nu te lua dupa baieti.Fii tu si gata.

| Alex994 a răspuns:

Pff.Parerile sunt impartite... unii te vor considera baietoasa, altii ciudata, altii cool, depinde pe cine vrei sa impresionezi cu asta. Daca iti place asta, de ce te intereseaza atata ce cred baietii?