|

Salutare oameni minunați. Ce faceți? Cum sunteți? Apelez la voi pentru că mă simt puțin cam ciudat. De ce ciudat? Păi...pentru început e greu de explicat pentru că nu mulți vor înțelege. Voi trece direct la subiect: Am devenit mai inteligent cu 2% decât toți cei din jurul meu. E o glumă? Ei bine, nu. Am început să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, am fost și sunt foarte receptiv. Pot spune că de un an de zile de când citesc și am început să fac chestii...nu intru în detalii dar am ajuns la această concluzie. Practic meditația și devin tot mai luminat de tot ce e în jurul nostru. Nu spun că le știu pe toate, e o prostie asta. A fi inteligent înseamnă că ești conștient că știi prea puține și ești dispus să înveți să te dezvolți tot mai mult. Partea "nașpa" e că mi-e frică să deschid gura prea mult la cei din jurul meu pentru că fiecare își spune propria părere care de obicei nu e tocmai una pozitivă. Încerc pe cât pot de mult să evit chestiile negative și încerc să rămân pozitiv. O parte frumoasă când ești inteligent e că începi să gândești pe cont propriu. Hai că sunt dispus să ascult și părerile voastre.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună!
Nu toți de pe aici vor putea sa îți înțeleagă întrebarea!
Sunt de acord cu tine meditația chiar te luminează!
În plus informația îți devine putere, iar pozitivitatea te va ajuta și te ajuta emorm de mult. Vezi altfel lucrurile, nu le percepi doar în sensul negativ, ceea ce e de admirat.
Nu mulți pot vedea și partea asta.
Cât despre partea cu discuția cu cei din jur, eram mai demult asemeni ție.
Însă am învățat sa ii accept pe cei din jur asa cum sunt, sa le ascult părerile sa le respect, însă niciodată sa nu ma las influențate de ele.
Mereu am dorit sa am propria mea părere și sa mi-o expun!
Daca cei din jur pot, eu de ce nu as putea?
Chiar te încurajez sa îți exprimi propriile tale opinii, gânduri, în fata altora, exista posibilitatea sa le mai schimbi concepția negativa în una pozitiva.
Ii poți ajuta fara sa îți dai seama!
Numai bine! Nu te opri din a investi în partea psihica și în ati îmbogăți în continuare cunoștințele! Spor la citit în continuare! Chiar îmi place ca vezi cartea ca pe un prieten!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Practic meditația și devin tot mai luminat de tot ce e în jurul nostru.
Explică-ne și nouă cum e cu lumina asta.
Dar cu pozitivitatea, deci ești pozitiv. Faci ceva cu pozitivitatea, sau ești pur și simplu doar pozitiv?
Ceea ce vedem este că pozitivitatea doar ți-a închis gura deocamdată. Altceva?

| explică (pentru sadrian46):

Salutare prieten drag. Păi meditația îți deschide mintea, gândești mai limpede, ești mai liniștit și știi ce gânduri să filtrezi și când spun filtrezi mă refer doar la cele care îți pot controla viața. Încerc să transmit mai departe zâmbete și bucurie. Ai dreptate când spui că mi-a închis gura. Cam așa e.

| a răspuns (pentru ArthosClaudiu):

Și te rog să ne spui cum faci, cum faci să transmiți mai departe zâmbete și bucurie?

| a răspuns:

Lauda-ma gura, ca-ti dau sa mananci laughing
Trebuie sa spuna altcineva asta despre tine, ca sa insemne ceva, nu tu.
ps
nimanui nu-i place de cineva care face pe desteptu sau contrazice pe altcineva, sau se da mare.
happy Life rules 101

| a răspuns:

Devino propriul obeservator ca un urmator pas. Accepta oamenii asa cum sunt ei, carcotasi, rautaciosi, sunt pana la urma oameni. Evitand chestiile negative eviti sa traiesti, viata nu este doar roz cu floricele si balonase, poate fi si putin trista, negativa, se intampla. Una este sa te focusezi pe lucrurile si situatiile pozitive dar alta e sa negi situatiile negative, sa le eviti. Ai intotdeauna ceva de invatat, zi de zi. Fiecare are inteligenta lui si depinde de puterea fiecaruia de a creste mai puternic, mai fara frica si corect. Ai grija sa nu o dai prea mult in partea "gurului" care vorbeste prea mult despre el si uita ca si ceilalti sunt oameni ca el, mai bine invata sa fii mai samanic, sa poti vorbi cu oricine, oricat de negativ ar fi si sa arati "calea" sau sa le poti schimba perspectiva asupra lucurilor iar in acelasi timp negativismul lor nici sa nu te clinteasca.

| explică (pentru Dandinelle):

Salutare prietene. Un răspuns absolut genial, foarte frumos spus. Da, observ că majoritatea care devin foarte buni într-un domeniu anume aleg calea asta de "coach". Eu nu vreau asta...mi se pare cam profitor. Dai și aștepți ceva în schimb, eu prefer să dau fără să aștept nimic la schimb.

| a răspuns:

Daca ai fi luminat ai tine acest lucru pentru tine su l-ai impartasi pe un site unde nu îi pasa nimanui de tine... dupa parerea mea esti cam narcisist