| Spidermon a întrebat:

Salutare,TPU, îmi este frica sa ma bag în seama cu fetele, ce pot să fac? Menționez ca am 18 ani si mereu când încerc sa vb cu o fata, ma gândesc la tot felul de lucruri, cum ar fi:că sunt urat, ca nu s-ar uita la mine, etc.

Răspuns Câştigător
| Annastassia a răspuns:

Lipsa de incredere totala in tine. Ceva te face sa ai retineri si trebuie sa te analizezi si sa gasesti acel comportament, sau hiba, care nu-ti permite sa te poti incredere in tine.
Nu te astepta ca fetele sa sara la tine, ca asta este total gresit. Este datoria ta de barbat si gentelmen sa faci primul pas, mai ales daca vrei o fata cuminte si cu bun simt.
Saluta-le, respecta-le, vorbeste-le frumos si politicos si invita-le undeva: film, plimbare prin parc, oras, cafea, pizza etc.
Subiecet sunt cate in luna si in stele, de la vreme, pana la concedii, locuri favorite, ce si-ar dori samd.

Răspuns Apreciat de Editori
| Ioana19sadsoul a răspuns:

Asta e doar in mintea ta, totul ține de atitudine și încrederea în tine, mă gândesc că unele fete au "figuri"și la vârsta asta au tot felul de aere in cap, tu doar trebui să găsești o fată care sa te aprecieze pentru ceea ce ești și care să te simți bine în preajma ei, conversația sa vină de la sine, sa fii tu însuți, atâta tot.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O să îți răspund ce îndemna pastorul Brian când frecventam biserica lui.
Crezi, nu crezi, fă ceea ce trebuie. Greșeala este că vrei să te bagi în seamă pe tine.
Bag-o în seamă pe ea. Dacă te așezi cu fundul pe un reșou încins, o să sari în sus înainte să te gândești. O fată este un reșou încins. Dorința ta să vorbeștu cu ea, nu cu fetele în general, trebuie să fie arzătoare. Dacă nu, te câcâi-mâcăi, că o fi, că o păți.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Inchipuie-ti că ești cel mai sexy dintre toți, flirtează, fi politicos și toate vor roii in jurul tău. Nu uita de igienă, haine decente, curate și cei șapte ani de acasă.