|

Sunt in trupa de teatru si am fost in multe excursii cu trupa "Masca" ei bine este o informatie inutila nu am prietena desi imi place o fata ii foarte de treaba ma inteleg super cu ea chiar am intrebat-o ce parere are despre mine si o zis ca is foarte de treaba si is amuzant si ii place cum ma parfumez si chesti din astea ei bine in acel moment am intrebat-o indirect daca ii place de mine si daca ar vrea sa fie cu mine dar ceea ce ii naspa ii ca m-a refuzatstraight face dar de cele mai multe ori ea intra pe mine imi da web vb aproape orice cu ea o fac sa rada foarte mult chiar mi-a zis ca sunt primul baiat cu care se intelege asa de bine ei bine voi ce ziceti dau funda pentru cel mai bun raspuns sper sa fie mai multe mersi :*happyhappytonguebig grinwinking

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai eu zic ca ai sanse si incearca sa te apropii de ea incetul cu incetul si apoi, poti sa aduci vorba de relatii etc.si vezi ce zice. apoi intreab`o direct! da nu fi nesimtit, :* dai fundita big grin?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ei bine, intr-adevar ai dat niste informatii inutile, fara legatura. Dar ei bine, mai incearca, fa-o sa te placa, incercarea moarte n-are.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează