|

TPU, este adevarat ca fumatul iti da senzatia aceea ca esti umflat/a si nu prea mai poti manca? Am auzit ca din aceasta cauza slabesti, dar daca te lasi de fumat te ingrasi la loc. Este adevarat?
Eu am aproape 18 ani si n-am fumat niciodata pentru ca stiu ca tutunul poate provoca cancer. Dar vreau sa stiu daca e adevarat mitul cu slabitul! Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da,este adevarat ca PREVINE ingrasarea, dar nu ti imagina ca slăbește pe cineva sau ca e obligatoriu sa se îngrașe un dupa tot dacă se lasă de viciu. Nu! Exista multe alte substanțe, medicamente sau tratamente care opresc senzația de foame la nivelul creierului mai bine ca țigara.

| explică (pentru Donsavas):

Din cate am scris acolo sper ca ai inteles ca era doar o curiozitate de a mea. Nu am zis ca ma si apucde fumat. Matusa mea a murit din cauza fumatului ( cancer) si inainte sa se apuce de fumat era perfect sanatoasa. Nu sunt nebuna sa ma apuc de fumat?

| a răspuns:

N-are nici o legatura. Cand te lasi de fumat, renunti la un obicei pe care il faci in fiecare zi. De dimineata pana seara. De-odata o sa ai timp mult la dispozitie, si o sa incerci sa umplii golul ala, cu o alta activitate.
Mai ales daca fumai la bucatarie, o sa stai si o sa te invarti pe acolo, si faci ce faci, o sa vrei sa mananci.
Foarte bine ca nu fumezi, sa nici nu te apuci daca n-ai fumat pana acum, bravo happy

| a răspuns:

Un Mit Nesanatos al Fumatorilor inraiti! un fel de pretext anti lasatului de fumat!laughing)

| a răspuns:

Asta e un mit, nu te mai lua dupa toate aberatiile care le inventeaza unii.