TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
anonim_4396
în 1 Mai 2023 |

Stie cineva o metoda cum poti adauga bani in portofelul Steam mai putin de 5€?

1
Răspunde Raportează
Incau_Claudia_1997
în 1 Mai 2023 | Incau_Claudia_1997 întreabă:

Buna! Cum pot obtine venituri din proprietate intelectuala? Mai exact, am o multime de referate, proiecte si doua lucrari de licenta, toate scrise de mine si la care am obținut note mari si as vrea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 30 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Agențiile de pariuri sportive sunt deschise luni, de ziua muncii?

3
Răspunde Raportează
Laura9111
în 30 Aprilie 2023 | Laura9111 întreabă:

Buna ziua! Ne am hotărât de sa ne întoarcem in România și dorim sa deschidem un SH! Asta știu ca am sa fac dar sunt curioasa dacă chiar merg și acum … țin sa Menționez ca eu sunt mare fan sh...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2023 |

Buna ziua, as vrea sa intreb ceva legat de crypto, mai precis de comisioanele de pe kucoin. Eu am facut niste trade- uri la categoria futures pe kucoin cu niste sume mici, precum 3$, 2$, etc.Deoarece...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
User257
în 30 Aprilie 2023 | User257 întreabă:

Se mai merită să îți deschizi anul 2023 o afacere este profitabilă sau este o pierdere de timp și bani, daca ar fi o afacere profitabilă care ar fi și în ce domeniu.

10
Răspunde Raportează
AlecsandrescuGina
în 30 Aprilie 2023 | AlecsandrescuGina întreabă:

Buna seara. In data de 24 aprilie m-am angajat si in data de 10 intra salariile, eu voi fi platita din data de 24 aprilie pana pe 30 aprilie, sau din 24 pana in data de 10? Dau funda, multumesc

4
Răspunde Raportează
Mereneu202007
în 30 Aprilie 2023 | Mereneu202007 întreabă:

Salut! Am si eu o problema. Am un pariu pe casa pariurilor si m- a scos un meci de cota 1.68 dintr o cota de 123.34. Am pariu sansa, si un castig potential de 1241, 66 lei. Biletul a fost pus cu 9.60...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 29 Aprilie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Cum poți găsi numele potrivit pentru un anumit tip de afacere? Adică îți dorești să deschizi o anumită afacere, ai ideile pentru afacere, însă pentru nume, branding nu ai inspirație deloc....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 29 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Ce păreri aveți despre Transfer WISE și Western Union, în special pentru transferuri internationale, spre Asia sau America? Ați avut experiențe plăcute sau neplăcute?

2
Răspunde Raportează
jddjjdjs
în 29 Aprilie 2023 | jddjjdjs întreabă:

Ce pret vi se pare decent pentru un inel de logodna?

1
Răspunde Raportează
LanguageMaster
în 29 Aprilie 2023 | LanguageMaster întreabă:

În economie care este diferența între active și debit, respectiv care este diferența între pasive și credit?

1
Răspunde Raportează
RalucaIoana25
în 29 Aprilie 2023 | RalucaIoana25 întreabă:

Sunt minoră și nu pot folosi aplicația BT Pay fără acordul părintelui. Dacă tata îmi dă acordul pentru aplicație., el va vedea activitatea mea de pe bt pay? Adică, de exemplu dacă cumpăr...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Gabi0012
în 28 Aprilie 2023 | Gabi0012 întreabă:

Buna ziua, la mine in oraș sunt căbănuțe de închiriat, și mă gândeam să închiriez sa fac un stand de clătite, as vrea sa va întreb de ce autorizații as avea nevoie? As dori niste informații...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
laudima22
în 28 Aprilie 2023 | laudima22 întreabă:

Bună ziua, am și eu o problemă. M am dus sa îmi reîncărc cartela la telefon, Vodafone, și acolo era o doamnă frumoasă simpatică, arăta bine ce să zic. și mi- a zis de o oferta la Vodafone,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
LarisaChe07
în 28 Aprilie 2023 | LarisaChe07 întreabă:

Unde si cum pot vinde haine si incaltaminte in valoare de 27.000$ pe care le-am purtat de 2-3 ori?

45
Răspunde Raportează
Ieusântanalfabet
în 28 Aprilie 2023 | Ieusântanalfabet întreabă:

Salut dacă îmi înființez o firma dar nu încasez bani tot o sa trebuiască plătesc taxe?

6
Răspunde Raportează
Helpmertes
în 27 Aprilie 2023 | Helpmertes întreabă:

Daca am card Bt (banca transilvania) si scot bani de pe el la ATM, o sa apara in aplicatia BT PAY ca am scos bani?

6
Răspunde Raportează
1234exads
în 27 Aprilie 2023 | 1234exads întreabă:

Daca nu am luat niciodata credit /e de la banci sau IFN-uri, apar in Biroul de Credit?, daca da, ce date apar mai exact?

5
Răspunde Raportează
Helpmertes
în 27 Aprilie 2023 | Helpmertes întreabă:

Daca scot bani de la un ATM BT (banca transilvania) O sa apara in aplicatia Bt Pay Va rog raspundeti rapid

4
Răspunde Raportează
Syrten
în 27 Aprilie 2023 | Syrten întreabă:

Buna TPU! Lucrez la o firma nemteasca cu sediul central in Germania, dar in Romania este o anexa, este asa ceva in mai multe tari. De curand s- au marit salariile si ni s- a spus ca au venit aceste...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
___pr6R
în 27 Aprilie 2023 | ___pr6R întreabă:

Buna, bunica mea are 40 de acțiuni in șantier.Ce preț as primi pe ele?

5
Răspunde Raportează
Inna2023
în 27 Aprilie 2023 | Inna2023 întreabă:

Buna! Intentionez sa cumpar cateva masinute electrice pentru copii pe care sa le inchiriez pe minut. Ce trebuie sa stiu si ce avize imi sunt necesare? Multumesc

3
Răspunde Raportează
AlexMihai2299
în 27 Aprilie 2023 | AlexMihai2299 întreabă:

Salut. Am un overdraft la banca BCR de 8.000 lei. Doresc sa imi schimb locul de munca cu unul mai bine platit. Va fi posibil sa continui overdraftul odata cu schimbarea locului de munca?

1
Răspunde Raportează
catalin542000
în 27 Aprilie 2023 | catalin542000 întreabă:

De curiozitate, cam ce salariu ar avea un simplu it-ist programator abia ieșit de pe băncile facultății (licenta), eventual și (master)?

10
Răspunde Raportează
Dani280890
în 26 Aprilie 2023 | Dani280890 întreabă:

Salutare! Am o intrebare in legatura cu David Barla Marketing Affiliat.A cumparat cineva programele lui, se face contract la cumparare, pare foarte atractiv ce spune el in video- uri.Sunt putin sceptic.Va...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SoftCookie
în 26 Aprilie 2023 | SoftCookie întreabă:

Buna! Eu am un SRL - platitor de impozit pe profil (de anul acesta). Din ce mi- a explicat contabila, din mai se va calcula impozitul pe dividente. Avand in vedere ca am depasit plafonul de 6- 12 salarii...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Bunddy
în 26 Aprilie 2023 | Bunddy întreabă:

Tranzacționează cineva dintre voi Forex, CFD, CMD? Cum vă descurcați?

1
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 26 Aprilie 2023 | newaccountbye întreabă:

Buna ziua! Știți Dvs vreo metoda de a face bani online? Vreau sa nu mai fiu nevoită sa le cer mereu părinților pentru ca știu ca ei muncesc din greu! Va rog, ajutați-ma dacă știți!

10
Răspunde Raportează
croissant
în 26 Aprilie 2023 | croissant întreabă:

Bună ziua, spuneți- mi va rog cum vedeți voi. Lucrez de la 7:45- 8:00 până la ora 13. Cu salariul de 2000 de lei la acest program, fara alte beneficii. Inclusiv vacantele le am libere! Este un ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Cozmin111
Întrebare recomandată în 26 Aprilie 2023 | Cozmin111 întreabă:

Salutare prieteni :D Context: Vreau sa deschid o afacere intr- un sat din Judetul Maramures (am deja terenul), iar primul lucru care mi- a trecut prin cap a fost o pensiune (cam la 30km de cimitirul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mike237gmc
în 26 Aprilie 2023 | Mike237gmc întreabă:

Salutare, am un restaurant de tip take- away & food delivery și momentan lucrez cu Glovo, Tazz, Bolt... Am nevoie sa creez zone de livrare pentru clienți, exemplu zona 1, zona 2, 3 și asa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2023 |

Câți bani trebuie să ai(sau se poate face rost din fonduri europene) aproximativ pentru o investiție în energia regenerabilă sau înființarea unei firme în domeniu?

3
Răspunde Raportează
adriana1991
în 25 Aprilie 2023 | adriana1991 întreabă:

Care sunt oile reforma s-au animalele reforma? Fac contabilitatea la un pfa in agricultura si as vrea sa stiu ce inseamna

6
Răspunde Raportează
DenMarOFFICIAL111
în 25 Aprilie 2023 | DenMarOFFICIAL111 întreabă:

Buna ziua. Am 14 ani si nu stiu cum sa incep. Am mai incercat sa fac bani online dar nu am reusit. Ma gandesc sa incep dropshipping si sa fac si muzica. Tata este tamplar si stiu sa fac orice mobila de...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AlexMaftei2001
în 25 Aprilie 2023 | AlexMaftei2001 întreabă:

Ce trebuie sa fac ca să îmi comand un card Revolut și cât costa?

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 25 Aprilie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Dacă vrei să accesezi fonduri europene nerambursabile, faci un plan de afaceri foarte bun. Dar dintr- un motiv sau altul afacerea merge foarte prost sau chiar deloc trebuie să dai acei bani înapoi?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 25 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Am niște bănuți primiți pe PayPal, acum 4 zile, contul este nou (de vreo 2- 3 luni), dar sunt "money on hold" sau "pending". Se vor pune automat in PayPal balance? Când aș putea să- i trimit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 25 Aprilie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Pot face cont de revolut cu copie de buletin?

4
Răspunde Raportează
AlexMaftei2001
în 25 Aprilie 2023 | AlexMaftei2001 întreabă:

Câți bani costa sa deschizi o stație ITP?

3
Răspunde Raportează
Amiiiutzza
în 25 Aprilie 2023 | Amiiiutzza întreabă:

Ce facultate trebuie sa dau ca sa fiu business woman de machiaje?

5
Răspunde Raportează
Ionu?522
în 25 Aprilie 2023 | Ionu?522 întreabă:

Pentru cardul star de la bt este nevoie de adsverint de la angajator sau banca verifica ea singura la anaf veniturile? Sa răspundă doar cei care și au făcut card star

2
Răspunde Raportează
Ieusântanalfabet
în 24 Aprilie 2023 | Ieusântanalfabet întreabă:

Bună, cât costa să-ți deschizi o firma cu toate actele necesare?

3
Răspunde Raportează
CiucurescuCosmin
în 24 Aprilie 2023 | CiucurescuCosmin întreabă:

Salut! Am o întrebare mai complicata și caut un răspuns de la persoane care s- au mai întâlnit cu problema sau sunt in domeniu. Am un prieten care dintr- o călătorie de a lui a întâlnit o fata...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 24 Aprilie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salut. Am cont de revolut...și când îmi bag datele să mă verifc aștept răspunsul și îmi spun că nu au reușit să mă verifice.Eu am băgat buletinul data- spate l- am incadrat frumos la fel...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
GhitaAndrei
în 24 Aprilie 2023 | GhitaAndrei întreabă:

Salut,am o întrebare. Care este mai rentabil, Facebook Ads sau Tiktok Ads? Ma refer la partea de lead uri și click uri pe link.

2
Răspunde Raportează
BloodywolfD
în 23 Aprilie 2023 | BloodywolfD întreabă:

Bună tuturor, recent am început să cos la mașina de cusut și am realizat că mă descurc destul de bine, așadar câțiva prieteni de familie au hotărât să- mi dea niște pantaloni la scurtat(blugi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Stefan_Robert_Matei_1975
în 23 Aprilie 2023 | Stefan_Robert_Matei_1975 întreabă:

Cine știe ce costuri sunt pentru a deschide o franciză Profi sau la doi pași?

9
Răspunde Raportează
RobertMrc
în 23 Aprilie 2023 | RobertMrc întreabă:

Salut! Vreau sa-mi deschid si eu o flota de bolt food si nu am pe cine sa intreb, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde sa incep ce acte trebuie sa fac? Un nr de contact?

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 23 Aprilie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Am observat în ultimul timp pe un grup de Facebook de food truck business, că foarte multe persoane își doresc sau chiar își deschid un food truck, pentru a merge la evenimente din țara sau pentru...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mihaela024
    trimisă pe 20 Septembrie

Mihaela024 întreabă:

Bun?,vi s-a ntmplat.c? dup? ce faci treaba mare, cnd vrei s? tragi apa, s? nu fie nimic?
    10 răspunsuri
  • Mario1996
    trimisă acum 15 ore

Mario1996 întreabă:

?iganii de ce au ten frumos, ce m?nnc?? M? refer la aia cura?i, educa?i, ngriji?i. Nu au riduri ca romani sau mi se pare mie?
    9 răspunsuri
  • ovidiuzmeu
    trimisă pe 20 Septembrie

ovidiuzmeu întreabă:

Salut Am dat o comanda de pe temu n cat timp ajunge n rom?nia c? eu am comandat doar un produs
    8 răspunsuri
  • Bianka27
    trimisă acum 17 ore

Bianka27 întreabă:

Cnd aveam 16 ani si eram la ?coal? mama s- a c?s?torit cu un barbat alcolist care sp?rgea totul din cas? si facea scandal nu puteam nici s? imi fac temele pentru ?coal? c? mereu erau certuri...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.257
  • Întrebări: 3.951.140
  • Răspunsuri: 17.640.284
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Gilmore Girls

Gilmore Girls

Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 651.887 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.678 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.967 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.829 Conversaţii