| Matteo1234 a întrebat:

Salut fratilor, am dat comanda de niste chestii pe un site, totul bine si frumos numai ca-mi cerea sa platesc doar prin transfer bancar sau paypal, am dat prin transfer, dupa am primit un email de la banca ca tranzactia e in asteptare si acolo aparea suma pe care o dau unde se duce, etc si oamenii de pe site imi cereau si ceva dovada ca am trimis banii ca sa imi trimita ei mai repede comanda ca sa nu astepte pana le intra banii in cont. Dureaza vreo 48 de ore pana s-au trimis banii la ei, treaba e ca eu le-am dat dovada pe mail, mailul pe care l-am primit de la banca unde apareau toate detaliile inclusiv detalii despre contul meu. Chestia e ca erau cenzurate detaliile mele si dupa ce le-am trimis aia vad ca pe mail scria ca nu trebuie sa trimit mailurile pe care mi le trimite banca mai departe ca mna, sunt date personale acolo, lucru care poate duce la spargerea contului bancar, dar erau doar doua chestii despre contul meu si erau si cenzurate, deci aia n-au cum sa vada detaliile contului meu nu? Am intrat in ceva problema?

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Nu ti se poate sparge contul bancar cu una cu doua. Stai linistit ca ai procedat corect.
Eu fac zilnic tranzactii bancare si trimit recipisa de la banca prin email, de zeci de ani de zile si nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva.
Ti se pot retrage banii din contul banacr, doar daca au autoritate de direct debit, semnata de tine, altfel poti cere bancii sa investigheze sis a-ti dea banii inapoi, daca cumva cineva procedeaza in acest fel.
Cu credit cardul este diferit, adr si acela se poate disputa si investga de catre banca, tu primindu-ti banii inapoi.

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Am inca un sfat sa-ti dau: foloseste platile Paypal, fiindca esti protejat din toate punctele de vedere!
Daca pachetul nu ajunge sau nu este conform descrierii, paypalul iti da banii integral inapoi, pe cand transferul bancar nu functioneaza asa, banii odata plecati nu-i mai poti cere inapoi si nici nu poti deschide o disputa legala.

| Numee a răspuns:

Ba, frate daca ai cenzurat datele tale personale nu este nici o problema!
Da am o intrebare ce sitte iti cere dovada ca ai platit?
Vezi sa nu iti iei teapa!

| Matteo1234 explică (pentru Numee):

Sunt aia care nu trimit comanda pana nu primesc banii, si dureaza 48 de ore pana se trimit banii la ei si au cerut dovada ca am trimis banii ca sa-mi trimite comanda instant, sa nu stau eu 48 de ore pana primesc ei banii ca sa-mi trimita dupa comanda