Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Ce motocicleta recomandati unei persoane dupa ce a condus RS 125 timp de 3 ani. In jur de 4000 de Km.Motocicleta sa fie tot sport.
Baiety care aveti suzuki vitara din ani '90, cat va consuma la %?
Am cateva intrebari in legatura cu permisul de conducere.As vrea ca cineva care detine unul sa-mi dea add la id-ul: b_96_tsc. vreau mai multe detalii in ceea ce prriveste obtinerea lui si anume:...? (mai mult)
Daca se intampla sa te opreasca Politia si te gaseste fara ITP, iti poate intocmi dosar penal sau poate doar sa iti dea amenda, sa-ti imobilizeze masina si sa-ti ia talonul si placutele cu numerele de...? (mai mult)
BMW 335 http://www.autovit.ro/bmw-335-C20237351.html sau Audi S5 http://www.autovit.ro/audi-s5-C20310058.html?
Ce exemple de cuvinte compuse care să denumească evenimente istorice şi religioase, instituţii, scriitori români sau organizaţii ştiţi? Scuze categoria... a fost o greşeală.
Cam cat ar ajunge o calatorie cu autobuzul sau autocarul de la Botosani la Cluj, avand in vedere ca sunt vreo 348 km?
Vand Aprilia rs 50 cu mozica...in Oradea.\ http://www.oradeahub.com/anunt/detalii/6842415/VAND-APRILIA-RS-50-...cu-muzica.html
Care dintre aceste masini e mai potrivita pentru incepatori? De ce? Fiat 500, Hyundai I10 sau I30 sau Getz sau Accent sau I20; Kia Cee'D sau Rio sau Noul Picanto; Mithubisii noul colt; Nissan Micra;...? (mai mult)
Salut, de ceva timp ma roade o intrebare. ce cutie preferati manuala sau tiptronic? :)
Cine doreste sa vorbim despre automobile si tot ce tine de ele sau sa propuna subiecte de discutie? Ma gasiti pe blog: http://totul-despre-auto.blogspot.com/
stie cineva ce contine pachetul "Drumuri dificile" la un renaul fluence 1.6 16v?
Am facut o gafa :). Aveam un bidon cu motorina in portbagaj, a cazut si s-a scurs toata motorina prin masina, pe bancheta din spate. :( Am vreo sansa sa scot motorina aia afara, nu neaparat sa fie ca...? (mai mult)
Ce zice-ti merita sa-mi iau peste 2-3 ani un Golf 4!?
Vreau si eu site-uri cu masini de vanzare.
Cum iti dai seama ca motorul este gripat?
Fiabilitate Megane I Sedan motor 1.6 16V.Costuri intretiniere, etc. Fara offtopic!
Am 14 ani si ma gandesc sa imi iau un ATV.Pe un site de specialitate scrie ca pot conduce fara carnet un atv de 125 cc. este adevarat? stiam ca la scutere maximul este 49 cc. la atv e diferit?...? (mai mult)
Am un renault megan din 98 acte in regula si valabile.pret 750 euro masina merge si arata bine. ti_amo_alex (id meu)
Buna seara, Am si eu o nelamurire si daca e cineva care ma poate ajuta cu o parere, e binevenita. Mi-am schimbat numele si domiciliul in urma casatoriei iar acum trebuie sa imi inmatriculez masina in...? (mai mult)
Ofer funda pentru:Cine ma poate ajuta sa imi cumpar un atv cu 110-125CC! pretul 600-700 lei.(second hand)
Ce firma este in Piatra Neamt ca sa imi monteze o incuietoare la usa? [Funda]
dati-mi va rog frumos cat mai multe exemple de atv-uri utilitare nu quad cu motor intre 500-700cmc sau chiar cu aceste valori.care da mai multe raspunsuri are funda.;)
Salut, in legatura cu un cielo gle an '96. A stat masina cam 6 luni pe bara ca am avut probleme cu pompa de benzina, acum de curand cu rezervorul care a trebuit curatat (benzina era rosie in rezervor;...? (mai mult)
Care dintre masinile:Spark, Chevrolet aveo, Ford Fusion, Ford Ca, Ford Fiesta, Opel Astra Classic III, Opel corsa, Skoda Fabia, Suzuki Splash, Suzuki Swift, Citroen C3, Citroen C1, Dacia Duster,...? (mai mult)
Salut, Sunt in cautarea unei masini si am pus ochii pe un VW POLO din 2001, cu plafon textil rabatabil electric. Avand in vedere ca se apropie sezonul rece, as dori sa stiu de la cei care au un astfel...? (mai mult)
Buna as avea si eu o intrebare ...pentru cunoscatori de atv-uri Ati auzit de o firma limchec sau ceva de genu... mi-a spus proprietarul de ea dar nu am retinut exact denumire poate stie careva cum se? (mai mult)
Discutia eterna: care sunt mai tari, pilotii de F1 sau de Rally? Sincer, eu cred ca ambii sunt buni, in cea ce fac. Dar acest pilot de Rally chiar intrece orice limita a imaginatiei: http://www.8p.ro/video/prezentare-hollywood...? (mai mult)
Sall ce parere aveti de linhai joker e bun? vreau sa strang bani si o sa ma mai ajute si tata.eu am 13 ani si vreau sa il iau pentru mine
Care stie cum poti face bani destul de rapid la varsta de 14 ani? fundita
dintre volkswagen golf, ford focus si opel insignia care este cea mai buna?
de unde pot sa comand si eu un capac de la chestia aia de remorcare de la bara din fata, l-am pierdut si arata naspa fara capac! Funda!
am un scuter Malaguti F12, 49cv. Vreau sa curat carburatoru mi-e foarte murdar, am nevoie de un instructor sa imi zica ce si cum. Maicamea nu imi da bani sa chem pe cineva mai experimentat...? (mai mult)
Ma gandesc sa imi cumpar un atv dar am doar 15 ani si nu vreau sa am probleme cu politia.Stie cineva daca este posibil sa conduc asa ceva si daca da ce conditi trebuie? (mai mult)
Vreau un catalog cu bicilete de la Carrefour, Real sau alte magazine de articole sportive cu bicilete din Carrefour sau Real! Cine imi da un raspuns bun si corect primeste funda!
Este bmw 745i/745 manual? Am gasit doar pe automan:|
am un opel vectra c din 2004 si am o problema. la spate roate din dreapta imi huruie. ajutati-ma va rog
Salut tuturor, am o mare problema cu un cielo: mi-a ars 3 pompe de benzina si nu ii gaseam problema, am pus-o pe a 4-a.Azi iarasi numai tragea pompa benzina (nu mai bazaia deloc), am batut putin in ea,...? (mai mult)
Mi-as dori sa imi iau un scuter.Care mi-l recomandati, cat costa? E frumos? Funda;)
Cate chestionare sunt la examenul teoretic (sala) la scoala de soferi? Unde pot rezolva intrebari selectate pe categori (depasire, semalele politistului etc...)?
M-am gandit cu tata sa ne cumparam un ATV. Tata vrea sa fie bun sa traga o remorca cu un butoi de 200L de apa plin cu apa etc., iar eu vreau de off-road si putin de viteza.Ne-am gandit la un Linhai...? (mai mult)
Buna all, cat castiga un sofer de tir international care in fiecare saptamana transporta de toate in Franta? Momentan transporta macaroane:)). Multumesc, dau funda :)
Buna vra tata o super nova sau o solenta din judetul constanta si nu am gasit pe net va rog mult de tot dati-mi si mie site-uri cu masini de acest gen multumesc
Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de categoria "moto" : Ce fac aceste "CRASH PAD"? http://www.motovip.ro/produse/Crash%20Pad%20Puig,%20Honda%20Hornet_1350.htm
Caut si eu o masina care sa fie mare, magnet de femei adica sa arate bine si sa aiba consumul mic.
am nevoe de informatii despre mercedes clk 270 cdi. 2700 cm3. ear intrebare principala, este cit consuma la 100 acest motor diesel de 2700 cm3. mersi mult respect pentru TPU
TPU! Trebuie sa ma ajutati cu ceva... eu vreau sa-mi cumpar o masina imi place foarte mult broscuta dar am auzit pe un prieten de un anumit motor dizel.Am inteled ca acest motor dizel are consumul? (mai mult)
vreau si eu sa vad o carte pentru un lotus evora s dau funda+vot
vreau sa imi cumpar un scuter 50cc dar nu stiu intre care sa ma decid, design si putere... ambele sa le aiba. - acesta (scarabeo aprila 50cc) http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=Scarabeo%2050-100? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!