Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Scuterele vinci unde sunt fabricate?
Sall MI-am luat de ceva vreme o motoreta mica (suzuky) am mers prin niste ppietre si ceva de la lant care il ajuta sa se miste s-a rupt. dati-mi un site de unde pot sa cumpar accea piesa. Funda+ vot Ps:...? (mai mult)
FUNDA! Cine a dat traseul in Damaroaia ILFOV, sa imi spuna si mie cum e acolo, ce manevre se fac, ce te pune sa faci sa nu faci, daca trebuie aranjat neaparat...mersi
Stie cineva cum se poate pune harta romaniei pe navigatia unei honda accord 2.2 model 2009?
Sunt fata, am 15 ani si sunt din buzau. ma intereseaza sa invat sa merg pe motocicleta. nu ma refer la motociclete pentru strada, adica pentru oras ci motociclete pentru concurs [enduro]. Stiu ca...? (mai mult)
Am probleme cu un opel astra 1.4 16v., la plecarea de pe loc in treptele 1, 2, si3 masina se ingatuie cum nu i-ar ajunge benzina, mentionez ca la viteza nu are problem si nu mi se aprinde nici un martor...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un curs de legislatie si in ce consta el? adica trebuie sa fac un chestionar sau asa ceva? multumesc anticipat si astept raspuns! dau funda!
Ce parere aveti de scuterul vinci 50 cc? credeti ca ar fi mai bine sa-mi iau unu din asta sau un pegasso gtr 50? astept raspuns si recompensez cu voturi si funda!(sunt incepator si am 16 ani)
Cum ajung in Water Park, din calea Grivitei?
Se poate mari sau micsora presiunea la intalatia de aer conditionat(la masina)? Prin ce prin valva de expansiune?
as vrea sa imi iau o motocicleta pentru naveta(parcurg zilnic cam 20km mai mult sau mai putin)(drumuri pe care merg cu 50Km/h)! Ma gandeam la ceva de 250 sau 125cmc, nici gand 50cmc care sa fie...? (mai mult)
Buna TPU :) S-ar putea ca la anul sa plec in Grecia dar va fi prima oara in viata mea cand voi zbura cu avionul. Cam adresez aceasta intrebare celor care au mai zburat cu avionul : Ce simti cand zbori...? (mai mult)
Buna :* Am si eu un opel tigra :D.si ma cam lasa fara bani :"> consuma muult:| si ma gandeam sa bag o instalatie gpl pe ea. ce ziceti?:-? As vrea sa imi da'ti avantajele si dezavantajele unei astfel...? (mai mult)
Am un quad de 200cc cu ce categorie se poate conduce? Am 16 ani. Am auzit o varianta sa il trec pe 50 cc si sa merg cu atestat, dar intrebarea mea este : Nu pot sa il inscriu pe primarie...? (mai mult)
Salut daca pun unei aprilia rs 125 toba de motor mare va avea un sunet de motor mare/? sau cum pot face ca o aprilia de 125 sa sune a motor mare?
Cd player auto marca Random imi cere un cod de deblocare, stie careva?
Salut cineva mi-a spus ca mi-am blocat motorul (la o motocicleta) ce e aia si cum se poate repara?
Cine stie cum se pune folia pe geamurile masinii? intregul proces
Inca am 17 ani, dar doresc sa dau la scoala de soferi am inteles ca pot sa dau la 17 ani si 9 luni? sala dupa ce am implinit 18 ani si orasul la fel? multam funda
Am inteles ca sunt masini fara ambreiaj. Puteti sa imi dati cateva marci si cateva detalii despre functionarea lor?
Salut am un renault clio. mi s-a stricat casetofonul si i-mi cerea un cod am cautat pe net am gasit dar acum se aude un bip la fiecare 5 secunde si nu striu ce ar trebui sa-i fac... va rog ajutati-ma daca? (mai mult)
Am si eu o problema si nu stu unde sa apelez mai exact, am un bmw 320 2.0 diesel din 2001 136cp si nu trage cum trebuie, in viteza a 5-a nu vrea sa treaca de3 mii de turatii si 140 la ora, in viteza...? (mai mult)
Vreau sa vin in romania cu masina sefului meu, deci masina este pe numele lui ca si asigurarea.Stiu ca prin ue nu am probleme dar am auzit ca trebuie sa imi iau o imputernicire ca sa pot iesi din...? (mai mult)
Cu ce se duce rugina? Funda:P
Am o intrebare. Am un casatofon la masina (Blankput) se gaseste pe logan. in ce format trebuie sa fac melodiile pentru a merge un CD/DVD. dau funda
Va salut unchiul meu are un bmw 530d 3, 0d an 2000 2000km reali full full extra si vrea sa il vanda si nu stie cat sa ceara pe el sugestii masina e hidramata pentru poze...? (mai mult)
Dispun de suma de 600 de euro si vreau sa stiu si eu cam ce motor/scuter imi recomandati secondhand/nou!
Am un scuter si vreau sa ii fac plinul. Un prieten mi-a zis sa las pompa de la benzinarie deschisa si se opreste singura cand e rezervorul plin. Dar vreau sa stiu daca chiar este asa.:D Stie...? (mai mult)
Cine imi da un cont imvu nou? fara sa fie jucat? id kmew de mess e : carla.roo100 si as vrea sa mi-l faceti cu numele karla. multumesc :* sh sa nu fie jucat. :x. lasati-mi un comme. la intrebare ca va...? (mai mult)
Am un scuter cu motorul de 49 si am limitator la el la 45 la drum lung prind 50 ma gandeam daca ii dau limitatorul jos in timp o sa se strice mai repede unii asa spun
Pe 29 iulie vreau sa plec in spania la sora mea(ea locuieste in barcelona). As vrea sa va intreb ce autostrade trebuie sa urmaresc de la arad pana in barcelona si taxele daca se poate. Funda celui mai bun...? (mai mult)
In ce runta credeti ca L Bute il va face KO pe J P Mendy? scuze pentru categorie;)
ma puteti ajuta si pe mine am o problema cu bicicleta a inceput sa scartaie suspensia de la cadru si nu stiu ce sa fac sa nu mai faca asa! Ms mult
Scz de categorie, dar vreau sa va intreb ce efect are codul Cheat Driver la Euro Truck Simulator? Si de unde pot gasi mai multe coduri.
Daca bag freon la masina consumul creste?
Ce parere aveti de scuterul pegasso gtr 50 mie imi place si as vrea sa achizitionez unul e si ieftin si in caz de ceva as avea bani sa bag in el! astept comentarii si recompensez cu funda si voturi!
Vreau si eu plss modele de motoare (modele mai noi peste 650cc) care au dimensiunile cele mai mari ca toate motoarele noi le-au facut de parca au 50 cc X(
Ce parere aveti despre bentley?
Dati si voi un like va rog frumos http://www.facebook.com/lidlromania?sk=app_234158036600470&app_data=100001379220638
Ford S-max sau Galaxy?
Stie cineva daca se merita sa iau acum un vw t4 din germania, pentru ca am auzit ca e o problema mare cu taxa, are motor de 2.5 si daca are locuri am auzit ca e vreo 4.000 euro taxa. Ce as putea...? (mai mult)
cine ma poate ajuta sa-mi zica cum trebuie sa fac pentru. a posta un anunt bineanteles gratuit.Multumesc.
Ce ehipe vor castiga? peru vs mexic uruguay vs chile scuze pentru categorie
Hey, pentru cei din constanta vreau si eu un magazin ( supermarket, mall etc. ) sau un link cu biciclete finute pentru fete gen cum se inchiriaza in parcul tabacariei sau gen : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://static.cauti.ro/images/produse_magazine/Drag-Bicicleta-copii-Tomahawk-Lady-20-i
Opel si vauxhall au acelasi producator, pentru ca au aceleasi modele? stiti voi : tigra, astra etc...
Salut.am o dacia familia disel si cand accelerez mai tare se opreste,. consuma mult. ce defectiune poate avea?
Dati-mi cit mai multe informatii despre Hummer H2 custom...
As vrea si eu sa stiu cat de legal sau ilegal este sa iesi pe trapa de la masina in timpul mersului. Si daca este ilegal ce sanctiuni sunt prevazute. Multumesc anticipat!
Volvo XC70 vs. Audi All Road? Incercati sa si argumentati.
Va rog ajutati-ma deoarece sunt disperat.Am un gilera runner de 50cmc, pe injecti si a necesitat sa ii schimb setul(piston, cilindru, segmenti) si rurmetii la ambielaj. Dupa ce am curatat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
9PM întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?