Ce inseamna literele aceste de pe masini: -Cdi -Tdi -Sdi?
Ce firma de scule auto-mecanica recomandati? Stiti vreun site ceva? Multumesc!
Stiti cumva cat costa o verificare pentru un mercedes c200 Kompresor la reprezentanta? Ca vreau sa imi achizitionez unul si m-ar interesa cat costa. Daca stiti ceva sigur.
As vrea sa- mi cumpar un T4 an 2004 -2005, cam cat ar costa?
Schimb Peugeot 206 diesel din 1999, fara dotari, consum 5% in oras. astept variante.
Cine poate sa-mi spuna cat mai multe despre condensator (folosit la subwoofer). Am auzit ca atunci cand motoru de la masina este oprit, nu mai consuma bateria, cat poti sa asculti muzica cu motoru oprit....? (mai mult)
Ok, m-a rugat tata sa pun o intrebare si m-am gandit ca aici e locul potrivit :)) : Am un autoturism. Ce acte sunt necesare pentru a trece acest autoturism pe numele fiului meu (fratele meu) de pe numele...? (mai mult)
Ati văzut Duster ce părere aveti?
Ce ati alege din: 1)VW(golf; polo; lupo), 2)Opel corsa:(b; c; opc), astra:(h; g; f), 3)Peugeot(206; 207; 307), 4)Seat(leon; Ibitza; altea)? Si de ce? Cam cat ar costa si ar consum aceasta...? (mai mult)
Ce putem face in cazul masinilor care au computer de bord si bateria nu poate fi luata de pe masina pentru incarcare (sau pentru a fi tinuta in casa in perioada rece)pentru ca se reseteaza programul? Trebuie...? (mai mult)
Care cea mai tare masina?
Ce credeti care este cea mai rapida masina:BMW X5, Aston Martin, BUGATTI VEIRON si Viper
Ce să aleg între Solenza, Vento si Peugeot307
Imi cer mi de scuze baieti. Un bmw x4 din 2005¤6 multumesc pentru rectificare. Comunic dupa tf scriu repede si nu sunt atent scuze
Salutare prieteni, as dori sa-mi montez o alarma cat mai ieftina si buna pe masina (la o firma specializata). Inchidere centralizata am asa ca ar trebui sa fie totul mai ieftin. Intrebarile mele sunt:...? (mai mult)
Ferrari vs Lamborghini vs Porsche; ) sunt curios care firma de masini sport va place; ) puteti sa votati si alte masini sport adica de genul aston martin... chevrolet corvete? (mai mult)
O bobina in doi timpi se potriveste pe o motocicleta in patru timpi?
Ce să aleg între Solenza şi Vento
Este pe aici un posesor de Citroen c5, m-ar interesa daca e multumit de aceasta masina?
As dori sa dau si eu de carnet, dar cand vad ca se intampla atatea ma apuca groaza! Imi este frica de tiruri, dar ma gandesc ca una e sa stai in dreapta soferului si alta e sa conduci tu. Voua v-a fost...? (mai mult)
As vrea sfatul unui cunoscator detin o fiesta 1.2 benzina 55 de kw din 2008 masina are 25 000 de km pe benzina a inceput sa ...bea ...as vrea sa mi monetez un gpl de la brc ce parare aveti, , , , , stric? (mai mult)
Vreau sa cumpar un peugeot 307 sau un opel astra clasic din 2003.Nu sunt hotarit si nu stiu calitatea fiecaruia si care e mai ieftin la service. Ce sfat imi dati?
Salutare:) Am si eu o intrebare pentru voi. As dori sa imi cumpar pe masina un sistem audio(Cd-player+ boxe fata+ boxe spate+ woofer+ amplificare) acum eu nu prea ma pricep la din astea si daca stiti si...? (mai mult)
Ce vi se pare mai marfa un opel astra gtc sau o yamaha r1?
CE CREDETI UN VOLVO ARE MOTOR DISEL
Hey! Voi cat ati sta intr-o masina pentru a o castiga? Am vazut ca s-a organizat un concurs, la sfarsitul caruia cel care rezista cel mai mut in masina - locuind 24/7 in ea - ar fi plecat cu ea acasa....? (mai mult)
Imi place stilul emo, nu as vrea ca sa ma fac unu, dar as vrea macar sa ma imbrac un pic ca ei ...cu ce as putea sa incep?
Azi dimineata mi-a aparut in bordul masinii sonda landa si uleiul. Si in timp ce mergeam cu masina bocanea ceva in fata. Am verificat uleiul si am mai bagat ceva si s-a stins lumina din bord si la sona...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti ce stiti voi despre Opel Vectra. Eu am vorbit cu mai multi cunoscuti si majoritatea au avut numai cuvinte bune despre acest model. Unii mi-au spus ca raportul pret/performanta...? (mai mult)
Stiti site de wolkswagen in romania?
Cat costa un Citroen C3? Este luxos?
Care crezi ca e cea mai buna masina
Care masina e mai buna? Peugeotul sau Volkswagenul? Mersi
Ce preturi mai sunt la vitan la masinile bwe
Imi ziceti va rog niste site-uri de pe care pot sa-mi descarc legislatia rutiera? mesik:*:*
Ce este mai bun Mercedess sau BMW.de ce?
Am cumparat o bobina care este mai mica decat cea pe care o aveam de s-a stricat, dar omul de la care am cumparat-o mi-a probat-o pe un scuter si a mers dar cand am pus-o pe un royal 200cc, bujia da...? (mai mult)
Ce motocicleta KTM cunoasteti de max. 250cc asemanatoare cu Honda 1000rr? Si cat ar costa una?
Citroen Beringo; Peugeot Partner; VW Caddy au tractiune spate?
Exista ceva scoala de werstling sau un club. mi-as dori sa pot fi un super star ca si jeff hardy.
Ce parere aveti de Subaru?
Imi poate spune cineva la ce pret pot sa vand un opel astra caravan, turbo diesel, din 96 motor 1.6?
As dori si eu sa stiu vreo clinica din bucuresti unde imi pot face si eu analizele medicale pentru scoala de soferi mai ieftin.
Va salut! Am dat pentru.permis am reusit sa iau punctajul max.pentru.sala? ce pregatiri trebuie pentru.traseu? numai conducere! va rog ajutazima. pa pa
Ce ati alege dintre?: opel astra break, renault laguna break, sau seat toledo berlina. toate diesel si din anul 2001-2002.
As vrea o motoreta una ca Mobra doar sa vie noua.
Care este cea mai sigura masina?
Cati cai pot fi inhamati, maxim la o caruta?
Are un Prieten un Ford Probe v22 cam asa ceva ce ziceti oare i se potriveste pompa de apa tot de la un Ford Probe doar ca v16. Ast un raspuns
am 2 baterii Panasonic LC-R127R2PG de 12 V 7.2 Ah una pe care o folosesc pe scuter iar pe cealalta, cum fac sa o "mentin" ca sa nu se strice?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!