TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
BigBoss14
în 18 Mai 2023 | BigBoss14 întreabă:

Am o pereche de adidasi Nike care ma strang si acum port 40.5 si adidasii sunt 38.5 si as vrea sa ii largesc, se poate?

4
Răspunde Raportează
nicoleta01055
în 18 Mai 2023 | nicoleta01055 întreabă:

Buna! A mai comandat cineva rochii de pe ada moda recent? Am mare nevoie de o rochie pentru majorat si am vazut multe modele frumoase dar nu stiu ce sa zic de calitatea materialului. Sau imi puteti face...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bia00012
în 18 Mai 2023 | Bia00012 întreabă:

Poți să-ți corectezi tatuajul daca ai 17 ani? Mi-am făcut un tatuaj (cu părinți) si nu s-a acoperit toată suprafața tatuajului, aș dori sa il mai bat o data, dar părinții nu sunt in țara.

4
Răspunde Raportează
Anonim1018
în 17 Mai 2023 | Anonim1018 întreabă:

Salutare TPU! In ce magazine din mall pot gasi tricouri cu trupe (metallica, gnr, iron maiden etc.)?

6
Răspunde Raportează
Stefystefstefan
în 17 Mai 2023 | Stefystefstefan întreabă:

Bunaaa.am 13 ani și aș vrea să îmi fac părul creț numai că am parul drept și scund.mi-ar sta bine și cu ce as putea sa mi-l fac?

2
Răspunde Raportează
user92848
în 17 Mai 2023 | user92848 întreabă:

Buna! Magazine cu rochii elegante in Galați? Mersi

4
Răspunde Raportează
Mada1234567
în 17 Mai 2023 | Mada1234567 întreabă:

Bună tuturor! Caut fabrici din Turcia care sa confecționeze rochii de evenimente modele mai noi (pentru nunti, botezuri, nașe etc) Cunoaște careva și ma poate ajuta? Mulțumesc frumos!

1
Răspunde Raportează
TFlorentina8050
în 16 Mai 2023 | TFlorentina8050 întreabă:

Buna! Are cineva idee cum sa fac o rochie fără bretele sa nu mai alunece? Am încercat sa ii fac găici pentru bretele transparente dar nu îmi place cum se vede cu ele, as vrea sa le las fără dar...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 16 Mai 2023 | newaccountbye întreabă:

Ajutați-ma sa găsesc o rochie ca aceasta la un preț de pana in 650 de lei, va rog mult! https://prnt.sc/HvOhkIBaT1HG

6
Răspunde Raportează
sjdjd
în 16 Mai 2023 | sjdjd întreabă:

Buna TPU! Am o problema pe care nu o pot rezolva! Imi pun unghii cu gel de cateva luni chiar si nu mi s- a mai intamplat niciodata pana acum, dar de vreo 4 saptamani mi se formeaza o pielita sub unghie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mario1994
în 16 Mai 2023 | Mario1994 întreabă:

Ce pareri aveți despre suplimente, pulbere de colagen cu acid hialuronic? Ajuta?

11
Răspunde Raportează
Miina97
în 16 Mai 2023 | Miina97 întreabă:

Bună fetelor! Am nevoie de niște uleiuri foarte bune pentru creșterea parului. Îmi pica foarte mult, dat faptul ca ma și vopsesc însă chiar și înainte de a ma vopsi pica aproximativ la fel de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 16 Mai 2023 | newaccountbye întreabă:

Oare e incomoda rochia asta din cauza trenei? As dori sa o cumpar și nu vreau sa calc pe ea. https://prnt.sc/BGfaCbNnKaRk

2
Răspunde Raportează
Andreea9222
în 16 Mai 2023 | Andreea9222 întreabă:

Buna :) A folosit cineva pigmentul concentrat pur de la Alfaparf si-mi poate spune va rog cum se foloseste exact? Am incercat vreo 2 variante pana acum si pare ca nu fac bine. Multumesc

0
Răspunde primul Raportează
bbii4
în 16 Mai 2023 | bbii4 întreabă:

Bună! Încerc să îmi amintesc numele unei creatoare de modă din România care face costume atât pentru bărbați, cât si pentru femei. Este blondă și am mai văzut poze cu ea și soțul ei îmbrăcați...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Kiki20098
în 16 Mai 2023 | Kiki20098 întreabă:

Părere încălțăminte new balance, sunt confortabili?

9
Răspunde Raportează
mariapetrescu7
în 15 Mai 2023 | mariapetrescu7 întreabă:

Hei, știe cineva cum pot sa scot vopsea neagră din par fără decolorare? Adică as vrea sa fie un fel de șaten deschis. Cum pot scoate culoarea fără decolorare si fara vopsea?

1
Răspunde Raportează
Cristian9616
în 15 Mai 2023 | Cristian9616 întreabă:

Salut, am și eu o întrebare! Antony Morato este o firma bună de îmbrăcăminte? Întreb pentru ca vreau sa iau unele produse de la ei

1
Răspunde Raportează
Dianaaaaaaaraluccc
în 15 Mai 2023 | Dianaaaaaaaraluccc întreabă:

Buna TPU! Mi- am cumparat o pereche de jordan 1, in lungime imi sunt buni, dar in latima in partea de sus imi sunt putin stramti (am piciorul mai lat de fel). Oare o sa se mai largeasca in timp? Dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 15 Mai 2023 | Jessica1235 întreabă:

Bună, ați folosit produse de la Amway? Cum vi s-au părut? Au meritat banii?

6
Răspunde Raportează
IleanaCostea
în 15 Mai 2023 | IleanaCostea întreabă:

De ce toată lumea e obsedată după genul acesta de fete? https://www.instagram.com/p/Cr6LUgvokwq/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== De ce o femeie e frumoasa doar dacă are colțurile ochilor ridicați la sprâncene?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei199114
în 14 Mai 2023 | Andrei199114 întreabă:

Cum pot sa slabesc 5 kg intr-o saptamana? Ce trebuie sa fac mai exact

7
Răspunde Raportează
JadeCH
în 14 Mai 2023 | JadeCH întreabă:

Cum aplici un fard corect fara sa- ti lase stampile pe pleoape? Deci sa incep cu inceputul. Doresc sa incep sa ma machiez in stil K- pop si mi- am cumparat un fard de pleoape, eyeliner cu gel si fond...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Disiertre
în 14 Mai 2023 | Disiertre întreabă:

Buna, am 16 ani, am ceva mustață, prin părți a început sa imi iasă puf care cat de cat se vede, pe barba este ceva par mic si sub buze se vede. M- am mai ras cu lama in trecut, a trecut ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
antoniaprr90
în 14 Mai 2023 | antoniaprr90 întreabă:

Buna, fetelor! Maine am un eveniment si mi- am luat niste gene false reutilizabile, mai exact cele de la essence. Totusi, nu reusesc sa le aplic corect (ori nu se lipesc bine, ori sunt puse prost, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreea193839y
în 14 Mai 2023 | Andreea193839y întreabă:

Buna, trebuie sa imi vina menstruația, am 2 zile întârziere și azi m- am epilat pe picioare cu ceara și mi- au ieșit niște puncte roșii probabil m- am iritat. Oare este din cauza ca sunt inainte...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
maphiotul
în 13 Mai 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Ce parere aveti care e mai bun, miroase mai bine dintre urmatoarele parfumuri de barbati(variantele clasice), eventual faceti un top : - Joop! - Cerutti 1881 - Davidoff Cool Water - Jean Paul...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
DracuIa
în 13 Mai 2023 | DracuIa întreabă:

Voi umblati cu sandale vara sau cu tenisi/adidasi?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2023 |

Imi da cineva in cap daca ma imbrac la banchet cu: hanorac negru cu putin scris alb in japoneza pe fata si un imprimeu mic pe spate, blugi tip cargo roz si conversi negri?

5
Răspunde Raportează
User0987654321
în 13 Mai 2023 | User0987654321 întreabă:

Salutare, am nevoie de niste sfaturi si idei. Cum as putea sa fac un frac ( haina aia jacheta/palton cu coada așa în spate ) sau tailcoat în engleză. Mi se pare interesanta și frumoasă modelul acela...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim272726
în 12 Mai 2023 | Anonim272726 întreabă:

Salut! Ce parere aveti de un outfit compus din: un hanorac negru cu ceva imprimeu eventual nu foarte ciudat sau mare, pantaloni cargo roz si ceva adidasi tip converse negrii cu alb? La baieti app

6
Răspunde Raportează
Denisaa25
în 12 Mai 2023 | Denisaa25 întreabă:

Buna ziua. Am o întrebare referitor la par. Folosesc produse de la L’oreal Paris Professionnel, as putea aplica o vopsea marijel pe par direct? Fără sa îl mai decolorez? Am parul gri pe lungime ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sweetys
în 12 Mai 2023 | sweetys întreabă:

Bună! Ce tip de incaltaminte ar merge cu o rochie tip sacou? De preferat ceva fara toc, fiindca am ceva probleme cu coloana si daca port tocuri, a doua zi sunt paralizata. Ceva mai pe elegat.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2023 |

Buna! O părere despre rezervele de ceara de la senso pro? Am luat kitul de epilare, am lăsat rezerva la încălzit peste jumătate de ora, dar ceara nu vrea sa curgă și sa se întindă pe rola, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 12 Mai 2023 | BeingSelfless întreabă:

Se pot călca hainele mai eficient decât cu fierul de călcat sau mașina cu aburi?

3
Răspunde Raportează
stefania62828
în 12 Mai 2023 | stefania62828 întreabă:

Buna, cu ce e ok sa ma epilez pe picioare? Eu acum folosesc un bic (nu stiu cum se zice) care ii pun lama eu, o singura lama dar am auzit ca e mai bine un bic cu mai multe lame... puteti sa- mi spuneti...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
likealwayss00
în 12 Mai 2023 | likealwayss00 întreabă:

Voi ce folosiți pentru acnee? Sfaturi?:)

5
Răspunde Raportează
Claudiudobricanwillkillhimself
în 11 Mai 2023 | Claudiudobricanwillkillhimself întreabă:

Buna,puteti sa îmi spuneti cum as putea curata un smile piercing corect si cam de cate ori pe zi ca nu vreau sa ma trezesc cu infecții?

1
Răspunde Raportează
ann1a1457
în 11 Mai 2023 | ann1a1457 întreabă:

Buna TPU! Am parul maro inchis spre negru si planuiesc sa ma decolorez, ca apoi sa ma vopsesc rosu/rosu mai inchis. As vrea sa folosesc Oxi Kallos pentru decolorare, dar nu știu cum sa procedez, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PetrarMihai
în 11 Mai 2023 | PetrarMihai întreabă:

Dați-mi idei pentru un costum simplu făcut acasă al unui personaj în care pot avea încredere (baiat)

2
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 11 Mai 2023 | newaccountbye întreabă:

Bunaaa,TPU! Am nevoie urgent de un site unde pot găsi rochii de genul, cu corset! https://prnt.sc/wLEGR5ZjONXy

2
Răspunde Raportează
Claudiudobricanwillkillhimself
în 11 Mai 2023 | Claudiudobricanwillkillhimself întreabă:

Buna, azi mi-am facut singur piercing-ul smile si mi s-a umflat buza de sus, ce as putea face ca pana maine sa se dezumfle?

2
Răspunde Raportează
Giulia911
în 10 Mai 2023 | Giulia911 întreabă:

Ce masca de par super hidratanta îmi recomandați? Nu contează prețul.

3
Răspunde Raportează
minaripenguine
în 10 Mai 2023 | minaripenguine întreabă:

Bună seara! Dacă natural am părul șaten închis, si doresc sa mi- l fac aceasta culoare care se numeste si "cherry coke red", la salon, se poate face fara decolorarea parului? Îți strică parul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2023 |

Salutare, am si eu o intrebare si e despre lentile de contact fara dioptrii. Exista sa te doara capul de la lentile? Daca le porti max 3-4 ore? Sau chiar 5 imi fac griji

7
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 9 Mai 2023 | Anonimboy111 întreabă:

Sunt baiat si o sa am banchetul de a 8a, e ok daca imi iau blugi negri, tricou negru si adidasi nike?

5
Răspunde Raportează
fluture156
în 9 Mai 2023 | fluture156 întreabă:

Salut! Îmi recomandați un site de unde să pot cumpăra consumabile (gel de duș, creme, săpun, detergenți, etc)? Un site unde prețurile să fie accesibile, nu Notino sau makeup.ro....? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
lexlovesyz
în 8 Mai 2023 | lexlovesyz întreabă:

Buna! Am nevoie de o sugestie? Vreau sa ma epilez pe maini, pe picioare deja m-am epilat dar mama spune ca mai trebuie sa astept dar ar fi ciudat am 12 ani si chiar am nevoie am parul negru plss

7
Răspunde Raportează
Andrei199114
în 8 Mai 2023 | Andrei199114 întreabă:

Buna ziua, mi-a aparut pe fata niste Acnee nodulo - chistice, ce tratament ar trebui sa iau? Si in cat timp se pot vindeca?

6
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 8 Mai 2023 | Aoxkajcjw întreabă:

Imi dati va rog o parere despre acest parfum : Acqua di Giò Profondo?

4
Răspunde Raportează
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 23 ore

Ion1989 întreabă:

Sunt niste bani falsi care arata exact ca banii reali nicio diferenta, daca platesti cu ei pe la piete, la magazine sau persoane fizice, poti fi prins?
    23 răspunsuri
  • Fatamuntilor
    trimisă pe 23 Octombrie

Fatamuntilor întreabă:

Pentru mine e frustant ce vooi zice acum dar poate imi dati idei in urma cu cateva zile am imprumutat unei vecine un scaunel tip scara, gandidu- ma ca mi- l da inapoi cel ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • JohnDillinger0906
    trimisă acum 21 ore

JohnDillinger0906 întreabă:

Buna! Voi ce parere aveti despre urmatoarea intrebare: cand exista pericolul ca o anumita relatie profesionala (EL- EA) sa fie sparta sau depasita si sa se doreasca mai mult (nu in sensul de iubire romantica,...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • liliana77any
    trimisă acum 12 ore

liliana77any întreabă:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.157
  • Întrebări: 3.952.305
  • Răspunsuri: 17.648.817
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Sistemul solar

Sistemul solar

Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.

Start quiz
Categorii
  • 651.963 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.748 Auto & Moto
  • 144.223 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.022 Carieră
  • 20.333 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.005 Conversaţii