Https://imgur.com/a/12bxkOp Ce culoare are părul din această poză?
Bună. Am comandat o pereche de adidași de pe 14-01-2023,nici în ziua de azi n-a ajuns, dar în schimb vad tot istoricul transportului
Hello! Care este echipamentul necesar pentru balet? Eu sunt o verisoara de- a Sofiei si scriu de pe contul acesta al verisoarei mele, merg si eu cu ea la balet, dar nu stiu de ce am nevoie exact. Plus:...? (mai mult)
Bună! As avea o întrebare pentru fete. Ati încercat deja tratamentul cu ulei de ricin in fiecare seara aplicat pe gene si sprâncene? Cam după cât timp ati văzut rezultatele? Țin neapărat...? (mai mult)
Buna fetelooorrr vin cu o intrebare specială pentru fetele cu tenul mixt, gras. Ati folosit cumva serurile de la revox 1.niamicide 10% si 2.acid salicilic 2%? Sunt bune? Adica pot fii folosite amandoua...? (mai mult)
Cât timp va ia să vă faceți parul dimineața pentru școală?
Bună TPU, locuiesc în Arad și aș vrea să știu dacă s-ar merita sa fac curs de coafor, cat ar costa, cat ar dura și cam cat ar fi salariul in general daca se poate vă rog frumos
știți ceva de agenție prestige model management? e o firma serioasă? dupa cât timp v-au răspuns de la zi de aplicare?
Bunaaaaaaaa as vrea niste păreri pentru serul de la revox niamicide 10%
Fetelor, ce cordeluțe pentru par, dar sa fie din material elastic, puteți să recomandați?
Hey TPU. Unde pot gàsi vaselinà? Am càutat la SuperMarket-uri si tot nu gasesc
Cum poți face bani din reseling haine/adidași?
Buna Am o problema in legătura cu pierderea in greutate. Am slăbit in jur de 30 de kg și de la 30 de kg încolo nu mai pot sa slăbesc :)) Ma frustreza și nu vreau sa ma opresc aici ca mai am nevoie...? (mai mult)
Dacă florile și culorile (în special trandafiri și rozul, fiind cele mai populare) sunt imaginea aspectului feiminin sau idea de feminitate, care este sau sunt echivalentul pentru frumusețea masculină...? (mai mult)
Ce părere ați avea de cineva care mereu poartă cămașă și cravată, iar restul oamenilor poartă tricou, hanorac, bluze și altele? Dar despre celelalte persoane care poartă ce le trec prin ...? (mai mult)
Bună caută cineva modele de make up? Am căutat și pe grupurile de Facebook dar nu prea am găsit... Din București
Buna! eu initial am parul cret, si in ultimele spalari, parul meu a devenit aproape drept si ff umflat oare de ce? ce ii pot face? tind sa mentionez ca il indreptam cu placa dar nu zilnic ci de 2 3...? (mai mult)
Daca am parul drept si folosesc produse pentru par cret sunt sanse sa mi se onduleze putin?:)
Bună, părul meu natural era șaten, m- am vopsit acum câteva luni în urma blond auriu deschis și zilele astea am mai cumpărat o cutie tot blond auriu deschis ca vedeam ca se ducea culoarea și de...? (mai mult)
Salut, există vreo metoda de a crește barba mai forțat și eficient? Am 18 ani și până acum mă rădeam, dar de aproape o luna nu mă mai rad deoarece vreau să- mi las să crească barba, dar...? (mai mult)
Cunoasteti outlet-uri cu haine de firma originale prin Bucuresti care sa aiba niste preturi ok si marimi mai mici (XS/S) pentru barbati?
Am fost la coafor și din bruneta m- a facut cu suvite blonde. M- a clătit și seara m- am trezit cu o crema în par și tot strâns în jurul capului ca o sarma. Întrebarea mea este ce as putea sa...? (mai mult)
A comandat cineva de pe "zasha.ro"? Păreri?
Salut! Dețin o pereche de pantaloni din Vagabond Studio, din fâș și as vrea sa știu dacă intr- adevăr au meritat 400lei pentru calitatea lor. Încă nu au fost spălați la mașina. Însă m- ar...? (mai mult)
Buna, am hotarat dupa mult timp de salon de facut cu ceara in zona intima sa ma fac cu crema depilatoare. Am vazut ca unele fete dupa ce isi dau cu crema stau vreo 12 min insa sterg cu hartie igienica...? (mai mult)
Buna, aveti idei de cadou unui baiat de 18-19 ani in afara de haine, ceas? Ce as putea sa ii dau la un pret accesibil? Chiar nu mai am idei.Va rog
Bună ziua! Produsele de pe answear sunt originale?
Buna TPU, am o intrebare. Am varsta de 16 ani si incep sa chelesc pe marginile bretonului. Cum pot opri asta?
Bună TPU! Apa micelară cu cu ulei de trandafir de la Nivea, cea la ambalaj roz, este bună pentru a îndepărta de pe față spf50? Trebuie să știu urgent, mulțumesc! Și dacă nu, ce se întâmplă...? (mai mult)
Salut TPU, de la cati ani va incepe sa imi creasca barba? Mentionez ca am aproape 18 ani si nu mi-a crescut, am doar puf
Buna TPU, cum se folosește laptele de corp?
Fetelor am o problema. Am 16 ani dar am fata foarte urata… sunt plina de cosuri si nu- mi place deloc, am tenul foarte uscat si orice as face, cu orice m- as da imi apar cosuri incontinuu. Precizez...? (mai mult)
Bună fetelor. Am o întrebare... când sunteți la menstruație aveți tenul mai murdar sau mai curat. La mine atunci când sunt la menstruație am cel mai curat ten și hidratat. Știu că la multe fete...? (mai mult)
Salut. Stiti care e diferenta intre produsele Tommy Hilfiger si Tommy Jeans? Mersi.
Salut, daca am mana prea venoasa as putea sa imi fac un tatuaj peste?
Bună, știe cineva vreo aplicație ceva care de ex pui fața ta și îți alegi orice costumație sa-ți pui pe corp?
Fetelor, băieților cu ce vă îngrijiți tenul întotdeauna? Folosiți crema hidratanta?
Bună ziua, eu nu am fost niciodată la un makeup artist și sunt tare curioasă să văd cum mă machiază cineva care știe să machieze bine, dar din păcate găsesc prețuri exagerate pentru mine,...? (mai mult)
Știu că pare puțin deplasata întrebarea, puțin mai mult :)). Exista in București un salon de tatuaje, in care plata se poate face și în rate? De ex: 4, 5 rate maxim.Nu cred că voi strânge suma...? (mai mult)
Buna dimineata. Am o problema cu parul gras. De cand m- am tuns mai scurt nu mai pot sa stau 4- 5 zile fara sa imi fac baie. As vrea niste solutii ca sa nu mi se mai ingrase parul atat de des. Nu vreau...? (mai mult)
Era o aplicație pentru cum să îți alegi tunsoarea potrivită pe Google parca era, sa-ți remodelezi tu cum vrei coafura oval, rotund si tot așa. O stiti?
Salutaree, aveti o recomandare de loc in Bucuresti unde se pot gasi costume elegante la preturi accesibile?
Hei, TPU! Îmi poate recomanda cineva branduri cu produse ceva mai bune pentru îngrijirea parului? P.s.: Am parul des, foarte lung și creț. Este destul de rebel in sensul ca nu sta mai deloc ...? (mai mult)
De cate ori este recomandat pe săptămână să te speli pe cap? Voi de cate ori pe săptămână vă spălați pe cap?
Salutare! Ma gandeam sa imi cumpar niste sneakersi noi si vad ca site-ul www.sneakersupply.ro are preturile foarte bune. Stie cineva daca e legit? Multumesc!
Salut! Imi poate spune cineva va rog frumos, cate grade ar trebui sa fie afara ca sa pot purta geaca de piele? Multumesc frumos!
Hi there. Ce părere aveți acești adidași Jordan se aseamănă cu cei originali? Am văzut replici la 500- 800 de lei, dar ăștia sunt 200. Au ceva ce ii da de gol fata de cei originali? Poza...? (mai mult)
Bună, am o nelămurire, as vrea sa ma vopsesc, însă eu am tenul mai creol asa, ce culoare m-ar prinde cât de cât ok? Blond cu siguranță nu, dați-mi un sfat.
Salut! Ce treninguri mișto știți? Caut sa îmi iau unu fain dar sa nu fie de ala mulat. Sa fie cât de cât lărguț dar nu tare. De preferabil pe negru sau gri sau albastru închis. Ceva de la nike...? (mai mult)
Ce pareri aveți despre acid hialuronic pentru ten, mezoterapie, terapia PRP?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)