TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
anonim_4396
în 22 Februarie 2023 |

Https://imgur.com/a/12bxkOp Ce culoare are părul din această poză?

6
Răspunde Raportează
madalina_2835
în 22 Februarie 2023 | madalina_2835 întreabă:

Bună. Am comandat o pereche de adidași de pe 14-01-2023,nici în ziua de azi n-a ajuns, dar în schimb vad tot istoricul transportului

7
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 21 Februarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Hello! Care este echipamentul necesar pentru balet? Eu sunt o verisoara de- a Sofiei si scriu de pe contul acesta al verisoarei mele, merg si eu cu ea la balet, dar nu stiu de ce am nevoie exact. Plus:...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Februarie 2023 |

Bună! As avea o întrebare pentru fete. Ati încercat deja tratamentul cu ulei de ricin in fiecare seara aplicat pe gene si sprâncene? Cam după cât timp ati văzut rezultatele? Țin neapărat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Baddiexoxo344
în 21 Februarie 2023 | Baddiexoxo344 întreabă:

Buna fetelooorrr vin cu o intrebare specială pentru fetele cu tenul mixt, gras. Ati folosit cumva serurile de la revox 1.niamicide 10% si 2.acid salicilic 2%? Sunt bune? Adica pot fii folosite amandoua...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 21 Februarie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Cât timp va ia să vă faceți parul dimineața pentru școală?

13
Răspunde Raportează
Bdjsk
în 20 Februarie 2023 | Bdjsk întreabă:

Bună TPU, locuiesc în Arad și aș vrea să știu dacă s-ar merita sa fac curs de coafor, cat ar costa, cat ar dura și cam cat ar fi salariul in general daca se poate vă rog frumos

4
Răspunde Raportează
Chiara1010293
în 20 Februarie 2023 | Chiara1010293 întreabă:

știți ceva de agenție prestige model management? e o firma serioasă? dupa cât timp v-au răspuns de la zi de aplicare?

1
Răspunde Raportează
Baddiexoxo344
în 20 Februarie 2023 | Baddiexoxo344 întreabă:

Bunaaaaaaaa as vrea niste păreri pentru serul de la revox niamicide 10%

3
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 20 Februarie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Fetelor, ce cordeluțe pentru par, dar sa fie din material elastic, puteți să recomandați?

2
Răspunde Raportează
McClaire
în 20 Februarie 2023 | McClaire întreabă:

Hey TPU. Unde pot gàsi vaselinà? Am càutat la SuperMarket-uri si tot nu gasesc

9
Răspunde Raportează
SoriSorinHtRC
în 19 Februarie 2023 | SoriSorinHtRC întreabă:

Cum poți face bani din reseling haine/adidași?

3
Răspunde Raportează
Mihaa22
în 19 Februarie 2023 | Mihaa22 întreabă:

Buna Am o problema in legătura cu pierderea in greutate. Am slăbit in jur de 30 de kg și de la 30 de kg încolo nu mai pot sa slăbesc :)) Ma frustreza și nu vreau sa ma opresc aici ca mai am nevoie...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 18 Februarie 2023 | SingleForOne întreabă:

Dacă florile și culorile (în special trandafiri și rozul, fiind cele mai populare) sunt imaginea aspectului feiminin sau idea de feminitate, care este sau sunt echivalentul pentru frumusețea masculină...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 18 Februarie 2023 | SingleForOne întreabă:

Ce părere ați avea de cineva care mereu poartă cămașă și cravată, iar restul oamenilor poartă tricou, hanorac, bluze și altele? Dar despre celelalte persoane care poartă ce le trec prin ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Ramo137
în 18 Februarie 2023 | Ramo137 întreabă:

Bună caută cineva modele de make up? Am căutat și pe grupurile de Facebook dar nu prea am găsit... Din București

4
Răspunde Raportează
lorelaismecheraromaniei20000
în 17 Februarie 2023 | lorelaismecheraromaniei20000 întreabă:

Buna! eu initial am parul cret, si in ultimele spalari, parul meu a devenit aproape drept si ff umflat oare de ce? ce ii pot face? tind sa mentionez ca il indreptam cu placa dar nu zilnic ci de 2 3...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Februarie 2023 |

Daca am parul drept si folosesc produse pentru par cret sunt sanse sa mi se onduleze putin?:)

3
Răspunde Raportează
Mihaela024
în 17 Februarie 2023 | Mihaela024 întreabă:

Bună, părul meu natural era șaten, m- am vopsit acum câteva luni în urma blond auriu deschis și zilele astea am mai cumpărat o cutie tot blond auriu deschis ca vedeam ca se ducea culoarea și de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
plaierull
în 17 Februarie 2023 | plaierull întreabă:

Salut, există vreo metoda de a crește barba mai forțat și eficient? Am 18 ani și până acum mă rădeam, dar de aproape o luna nu mă mai rad deoarece vreau să- mi las să crească barba, dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexandru20031
în 16 Februarie 2023 | Alexandru20031 întreabă:

Cunoasteti outlet-uri cu haine de firma originale prin Bucuresti care sa aiba niste preturi ok si marimi mai mici (XS/S) pentru barbati?

2
Răspunde Raportează
AlinaMagda85
în 16 Februarie 2023 | AlinaMagda85 întreabă:

Am fost la coafor și din bruneta m- a facut cu suvite blonde. M- a clătit și seara m- am trezit cu o crema în par și tot strâns în jurul capului ca o sarma. Întrebarea mea este ce as putea sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Olivia030
în 16 Februarie 2023 | Olivia030 întreabă:

A comandat cineva de pe "zasha.ro"? Păreri?

1
Răspunde Raportează
RobertXm
în 15 Februarie 2023 | RobertXm întreabă:

Salut! Dețin o pereche de pantaloni din Vagabond Studio, din fâș și as vrea sa știu dacă intr- adevăr au meritat 400lei pentru calitatea lor. Încă nu au fost spălați la mașina. Însă m- ar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Februarie 2023 |

Buna, am hotarat dupa mult timp de salon de facut cu ceara in zona intima sa ma fac cu crema depilatoare. Am vazut ca unele fete dupa ce isi dau cu crema stau vreo 12 min insa sterg cu hartie igienica...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
manumescAlexandra111
în 15 Februarie 2023 | manumescAlexandra111 întreabă:

Buna, aveti idei de cadou unui baiat de 18-19 ani in afara de haine, ceas? Ce as putea sa ii dau la un pret accesibil? Chiar nu mai am idei.Va rog

6
Răspunde Raportează
DouaPuncteD
în 15 Februarie 2023 | DouaPuncteD întreabă:

Bună ziua! Produsele de pe answear sunt originale?

14
Răspunde Raportează
LorenzoSanity
în 15 Februarie 2023 | LorenzoSanity întreabă:

Buna TPU, am o intrebare. Am varsta de 16 ani si incep sa chelesc pe marginile bretonului. Cum pot opri asta?

4
Răspunde Raportează
Bquna
în 15 Februarie 2023 | Bquna întreabă:

Bună TPU! Apa micelară cu cu ulei de trandafir de la Nivea, cea la ambalaj roz, este bună pentru a îndepărta de pe față spf50? Trebuie să știu urgent, mulțumesc! Și dacă nu, ce se întâmplă...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Februarie 2023 |

Salut TPU, de la cati ani va incepe sa imi creasca barba? Mentionez ca am aproape 18 ani si nu mi-a crescut, am doar puf

5
Răspunde Raportează
Alexandracoman433
în 14 Februarie 2023 | Alexandracoman433 întreabă:

Buna TPU, cum se folosește laptele de corp?

1
Răspunde Raportează
bianca37
în 14 Februarie 2023 | bianca37 întreabă:

Fetelor am o problema. Am 16 ani dar am fata foarte urata… sunt plina de cosuri si nu- mi place deloc, am tenul foarte uscat si orice as face, cu orice m- as da imi apar cosuri incontinuu. Precizez...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Februarie 2023 |

Bună fetelor. Am o întrebare... când sunteți la menstruație aveți tenul mai murdar sau mai curat. La mine atunci când sunt la menstruație am cel mai curat ten și hidratat. Știu că la multe fete...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maphiotul
în 14 Februarie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Stiti care e diferenta intre produsele Tommy Hilfiger si Tommy Jeans? Mersi.

4
Răspunde Raportează
AlecuAlex
în 14 Februarie 2023 | AlecuAlex întreabă:

Salut, daca am mana prea venoasa as putea sa imi fac un tatuaj peste?

3
Răspunde Raportează
Alexluca123
în 13 Februarie 2023 | Alexluca123 întreabă:

Bună, știe cineva vreo aplicație ceva care de ex pui fața ta și îți alegi orice costumație sa-ți pui pe corp?

1
Răspunde Raportează
Mario1994
în 13 Februarie 2023 | Mario1994 întreabă:

Fetelor, băieților cu ce vă îngrijiți tenul întotdeauna? Folosiți crema hidratanta?

7
Răspunde Raportează
Ramo137
în 13 Februarie 2023 | Ramo137 întreabă:

Bună ziua, eu nu am fost niciodată la un makeup artist și sunt tare curioasă să văd cum mă machiază cineva care știe să machieze bine, dar din păcate găsesc prețuri exagerate pentru mine,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Agentul00Lei
în 13 Februarie 2023 | Agentul00Lei întreabă:

Știu că pare puțin deplasata întrebarea, puțin mai mult :)). Exista in București un salon de tatuaje, in care plata se poate face și în rate? De ex: 4, 5 rate maxim.Nu cred că voi strânge suma...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 13 Februarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna dimineata. Am o problema cu parul gras. De cand m- am tuns mai scurt nu mai pot sa stau 4- 5 zile fara sa imi fac baie. As vrea niste solutii ca sa nu mi se mai ingrase parul atat de des. Nu vreau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
laudima22
în 13 Februarie 2023 | laudima22 întreabă:

Era o aplicație pentru cum să îți alegi tunsoarea potrivită pe Google parca era, sa-ți remodelezi tu cum vrei coafura oval, rotund si tot așa. O stiti?

1
Răspunde Raportează
Tudor_Andrei_2000_5tm6
în 13 Februarie 2023 | Tudor_Andrei_2000_5tm6 întreabă:

Salutaree, aveti o recomandare de loc in Bucuresti unde se pot gasi costume elegante la preturi accesibile?

3
Răspunde Raportează
Rallu29
în 13 Februarie 2023 | Rallu29 întreabă:

Hei, TPU! Îmi poate recomanda cineva branduri cu produse ceva mai bune pentru îngrijirea parului? P.s.: Am parul des, foarte lung și creț. Este destul de rebel in sensul ca nu sta mai deloc ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
croissant
în 13 Februarie 2023 | croissant întreabă:

De cate ori este recomandat pe săptămână să te speli pe cap? Voi de cate ori pe săptămână vă spălați pe cap?

5
Răspunde Raportează
CiutreRamon
în 13 Februarie 2023 | CiutreRamon întreabă:

Salutare! Ma gandeam sa imi cumpar niste sneakersi noi si vad ca site-ul www.sneakersupply.ro are preturile foarte bune. Stie cineva daca e legit? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Lorenamaria307
în 12 Februarie 2023 | Lorenamaria307 întreabă:

Salut! Imi poate spune cineva va rog frumos, cate grade ar trebui sa fie afara ca sa pot purta geaca de piele? Multumesc frumos!

2
Răspunde Raportează
Fantaspirit
în 11 Februarie 2023 | Fantaspirit întreabă:

Hi there. Ce părere aveți acești adidași Jordan se aseamănă cu cei originali? Am văzut replici la 500- 800 de lei, dar ăștia sunt 200. Au ceva ce ii da de gol fata de cei originali? Poza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ciprianccdlcjmrx
în 11 Februarie 2023 | Ciprianccdlcjmrx întreabă:

Bună, am o nelămurire, as vrea sa ma vopsesc, însă eu am tenul mai creol asa, ce culoare m-ar prinde cât de cât ok? Blond cu siguranță nu, dați-mi un sfat.

4
Răspunde Raportează
Shadow136o
în 11 Februarie 2023 | Shadow136o întreabă:

Salut! Ce treninguri mișto știți? Caut sa îmi iau unu fain dar sa nu fie de ala mulat. Sa fie cât de cât lărguț dar nu tare. De preferabil pe negru sau gri sau albastru închis. Ceva de la nike...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Mario1994
în 11 Februarie 2023 | Mario1994 întreabă:

Ce pareri aveți despre acid hialuronic pentru ten, mezoterapie, terapia PRP?

2
Răspunde Raportează
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 15 ore

sebijr întreabă:

Salutare TPU. Sebastian sunt eu, ?i am 25 de ani recent am nplinit. Cred c? mie de ajuns s? mai m? obosesc s? tot caut, s? tot cer ?i s? tot ntreb: Ieri, am fost la Cluj la o agen?ie ...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă pe 25 Octombrie

ElianaSc întreabă:

Care credeti ca ar fi un pret corect pentru un apartament de 50 mp in bloc vechi, dinainte de cutremur: A. In stare rea, adica necesitand renovare totala. B. In stare locuibila, dar care mai necesita...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 12 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre ideea asta cum ca orice boala indiferent despre care e vorba vine din interior adica de la mintea ta si nu invers de la exterior?
    12 răspunsuri
  • Mariaseicaru1963
    trimisă acum 12 ore

Mariaseicaru1963 întreabă:

Mi s au astupat g?urile pentru cercei din urechi... Cum le pot sau cu ce le pot destupa? Am ncercat cu cercelul, cu acul... Nu merge! Ce pot face, vreau sa port cercei, dup? ce nu am mai purtat ...? (mai mult)
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.188
  • Întrebări: 3.952.348
  • Răspunsuri: 17.649.178
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Breaking Bad

Breaking Bad

Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.754 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.024 Carieră
  • 20.335 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.012 Conversaţii