| AliceAnnnnna a întrebat:

Am și eu o mică problema. Ma trezesc foarte suparata, băiatul pe care îl plac la mine la acel curs a început sa facă mișto de mine pentru ca venisem intr-o zi cu niște haine mulate și se vedea ca am sânii mici și nu am talie.
crying Nu ma simt bine și in fiecare zi îmi iau ceva de băut și ma trezesc și prost dispusă și cu dureri de cap.
Am nevoie de ajutor, nu știu cum sa trec peste asta.

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

În primul rând, optează pentru haine care îți avantajează silueta, nu cele care îți scot in evidență minusurile. Majoritatea femeilor au minusuri. Este ceva firesc.
În al doilea rând, ignoră persoanele care fac mișto de tine.
Nu este cazul să te simți prost pentru cele enumerate de tine. Sunt niște lucruri minore. Vei gasi pe cineva care sa te accepte la fel cum ești.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Ofiintă):

Ai dat un răspuns bun, dar nu o să îi fie de ajutor cu nimic. Cercetează-i întrebările și ai să te convingi.Sunt sigur că din dorința de a ajuta nu doar tu și alți utilizatori le răspundeți, dar de ce nu se gândește nimeni întâi să îi verifice profilul.Mulți copii,unii își fac cont doar pentru a se distra și amuza,unii se dau maturi și cică sunt adulți,dar au gândirea mai slabă ca a unui copil și au ei la rândul lor nevoie de sfaturi și ajutor,dar ei se dau inteligenți și îndrumă copiii pe căi greșite. Dacă am vrea cu adevărat să îi ajutăm, atunci când vezi o întrebare în urma căreia răspunsul tău îi poate afecta viața, când vedem o întrebare aiurea, cel mai bine nu îi răspunzi, căci o să-i facă mai mult rău decât bine.Copiii ar trebui să aibă încredere în părinți, în cineva apropiat lor nu aici în niște străini care nu au interesul decât să strângă puncte.

| Ofiintă a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

De regulă nu răspund la întrebări "aiurea", adresate la întâmplare, din plictiseală sau la caterincă.
Sunt familiarizată cu întrebările ei de natură mai "speciale". Cel mai probabil nu o va ajuta răspunsul meu, dar în același timp, nu o va încurca.
Fiecare decide dacă să răspundă la ceva, sau să nu o facă.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Ofiintă):

Subiectul tratat de ea este cam același, se învârte în cerc.Nu zic că nu îi vrei binele dar ea dacă chiar se confruntă cu asemenea probleme va continua să facă după cum o duce mintea.

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și dacă ai avea sâni mici sau să n-ai talie ce? nu toate femeile au aceeași conformație la corp și dacă nu știe asta înseamnă că probabil a văzut 2-3 femei la viața lui și asta dezbrăcatele de pe Instagram. nu vă mai simțiți prost pentru ce zice orice țăran, în primul rând că are o mentalitate să facă public asemenea observații denotă nu doar că-i prost, dar că-i și needucat, în concluzie o persoană care nu merită luată în seamă

| Shammal a răspuns:

Daca tu esti in poza nu imi pare ca ai sanii mici.
Daca face misto ia-l un pic mai tare asa in stilu tau, mici intepaturi legat de ce zice apoi ignora-l.
De exemplu zice ceva de sanii tai, il intrebi daca vrea sa-si folosesca limbuta sa-i faca sa creasca.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și cam de bei de dimineață, și cam cât?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar, toate intrebarile tale graviteaza in jurul acestei probleme, si anume "ce spun altii despre tine" si implicit parerea lor.

Inseamna ca nimic nu te-a ajutat din ce am spus noi, si am vazut multe raspunsuri extrem de bune despre acest lucru, mai mult de atat... nu cred ca ar putea cineva sa spuna.
De ce nu incerci sa recitesti raspunsurile celorlalte intrebari? Ca nimic nu o sa se schimbe altfel.


O ultima data, iti pasa chiar asa de mult ce zice lumea? :/

| Alverto a răspuns:

Răspunde-mi și mie la întrebarea asta: opiniile celorlalți îți plătesc facturile?

De ce sa te autoagresezi din cauza unor minusuri dacă nu te afectează direct

Despre ce curs este vorba?

Dacă vrei sa treci peste astfel de lucruri apucă-te sa faci ce îți place, dar și ce este nevoie precum 3-5 min de sport sau meditație (crede-mă că meditația chiar ajută)

| troleibuz a răspuns:

Pe tine numai un psiholog te poate ajuta.

| Leatherface4ever a răspuns (pentru troleibuz):

Nop,psihiatru si psiholog.

| Dintrebare a răspuns:

In primul rand, baiatul ala e un idiot. In al doilea rand, tu imbraca-te cum vrei intotdeauna, fara sa iei in seama parerile celor din jur. Si in al treilea rand accepta-ti si iubeste-ti corpul asa cum este. Cu sani mici sau mari, esti la fel de frumoasa. Iar singurul baiat caruia merita sa ii dai atentie este cel care te place fix asa cum esti. Ai incredere in tine mereu si gandeste-te ca esti o domnisoara minunata care nu are nevoie de energie negativa in jurul ei. Asa ca stai in preajma oamenilor pozitivi, care te apreciaza pentru ceea ce esti si care iti tolereaza inclusiv defectele.

| Glittery a răspuns:

Lmao, asta-i prima ta trauma? Sau ce?

| aleee5262 a răspuns:

Du-te da i pace la baiatu ala daca rade de o fata, lasa l in pace ca nu i bun. Poarta ce haine iti plac si punct. Si distreaza te, fa ti de cap, stai cu prietenii si bucurati va de viata chiar daca uneori na ce sa faci e rea. Toti avem momente grele dar trecem peste. Distreaza te ca ai timp dupa sa te gandesti la baieti toata viata

| dariaflorina a răspuns:

Simplu! Nu il bagi in seama! Nu te merita daca rade de lucrul acesta, parerea mea! Orice fata este frumoasa in felul ei. Oricum orice fata are minusuri.