| Adinutzzaa a întrebat:

Bunaaa, fetelor! Am o întrebare in legătura cu sprâncenele. Am o problema mare cu ele căci am goluri și sunt cam gri, nu se văd mai deloc. Ma chinui mereu sa le fac cu un gel de sprâncene ca altfel ele sunt inexistente. Ce îmi puteți spune despre stilizarea sprâncenelor? In ce consta, rămân cu culoare mult timp sprâncenele? Sau ce proceduri îmi puteți sugera pentru rezolvarea acestei probleme și dacă îmi puteți explica in ce consta. Multumesc anticipat! Va pupacesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| Denisa0954 a răspuns:

Poti opta pentru vopsirea lor cu vopsea de sprancene clasica, care durează aproximativ 2 saptamani pe firul de par si cam 5 zile pe piele, costul este undeva la 15-20 de lei + pensat.
Mai poti opta pentru vopsirea cu browhenna care durează cam 1 luna pe par si in jur de 2 saptamani pe piele. In functie de cosmeticiana costa in jur de 50 de lei + pensat. Browhenna are și efect de stimulare a cresterii firului de par.
Ceva mai costisitor si de lunga durata este procedura microblading care este un tatuaj propriuzis al sprancenelor care se poate realiza cu tehnica powder sau fir cu fir. Aceasta din urmă are costuri cuprinse între 600-1200 lei, din ce am mai vazut la diferite cosmeticiene.

2 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Iti sugerez micropigmentare, in acest fel nu trebuie intretinute des si nu te chinui sa le faci zilnic.

| dmz123 a răspuns:

Eu iti sugerez sa le vopsesti la un salon