|

Salut!

Am cateva intrebari si cum sunt total paralel cu capitolul asta, am zis sa cer parerile unora mai "experimentati" sau cu mai multa documentare in acest domeniu.Nu de mult, mi-a venit ideea de a imi vopsi parul' gri, am vazut cativa tipi carora le statea okay, am zis ca nu vad de ce nu...In primul' rand, tin sa mentionez ca parul' e oarecum ars din cauza ca folosesc des feon-ul pentru a-l usca.

Am 16 ani, nu cred ca o sa conteze prea mult varsta, ma gandesc totusi ca firele sunt intr-o situatie mai "nasoala" in functie de varsta, nu stiu.Vreau sa stiu cam cate procese ar trebui sa indeplineasca parul' meu pana sa ajunga la nuanta pe care o vreau.

Parul meu e brunet, o nuanta inchisa...

La salon mi s-a spus ca ar trebui decolorat, dupa care vopsit.

A spus ca decolorarea o sa imi "deschida" parul cu maxim 3 tonuri, sper ca nu m-am exprimat gresit, asa am retinut de-acolo, dupa care o sa trebuiasca vopsit "blondul" care o sa urmeze dupa decolorare.Deci pana la urma, cat o sa aiba de suferit parul meu?

Care sunt riscurile?

Sansele de "decolorare" dupa vopsire...

Si cate procese trebuie sa sufere parul? Trebuie decolorat de mai multe ori?! Nu stiu.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu te sfătuiesc o sa fie o plăcere de moment după vei avea de suferit deoarece parul va suferi mult de la decolorare + blondu' ăla și vei rămâne cu trei fire de par în cap deoarece se va spicui și se va rupe ori... Spun ăsta deoarece am o colega în clasa care tot așa s-a decolorat pentru a se face mov și acum nu mai are deloc par

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează