TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
Mynameiz
în 25 August 2016 | Mynameiz întreabă:

Cum sa fac un suport de televizor normal?

7
Răspunde Raportează
Ionel23
în 25 August 2016 | Ionel23 întreabă:

As dori sa inchiriez in Bucuresti o camera la curte sau o garsoniera( de preferat in sectorul 1). Nu am cerinte mari, doar sa am access la internet si sa nu fie mai mult 500 lei / luna.

4
Răspunde Raportează
Derude
în 25 August 2016 | Derude întreabă:

Salut, TPU! Habar nu am unde sa incadrez aceasta intrebare, asa ca sper ca am ales categoria cea mai potrivita. Deci, am o mica mare problema, din varii motive am desfacut scaunul de birou, de la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimus61626
în 25 August 2016 | Anonimus61626 întreabă:

La tara ii baia foarte murdara, cu tot felu de insecte. Cum s-o curat?

5
Răspunde Raportează
rasedoriu
în 25 August 2016 | rasedoriu întreabă:

Cum se schimba rulmentii la masina de spalat Electrolux EWT13420W?

3
Răspunde Raportează
raspunsurilaalee
în 24 August 2016 | raspunsurilaalee întreabă:

Am ars o oala inauntru si am curatat-o cu Triumf. Se mai poate folosi? Dau funda

1
Răspunde Raportează
Coman_Alexandra_1996
Întrebare recomandată în 24 August 2016 | Coman_Alexandra_1996 întreabă:

Caut sa inchirez un apartament in Bucuresti intre 250 si 300 euro unde sa ma primeasca cu un catel mic bichon, este cineva disponibil?

8
Răspunde Raportează
Daniel26
în 24 August 2016 | Daniel26 întreabă:

Daca ati colaborat cu firme care fac mobila de comanda, ati fost/sunteti multumiti de rezultat? pentru Bucuresti, mi-ati putea recomanda cateva? Preturile sunt ok?

1
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 23 August 2016 | mellisa_1721 întreabă:

Cum se numeste floarea domnisoara de apa? am tot cautat pe google dar imi da tot felul de prostii.ajutati-ma va rog. vreau sa cait pe google despre ingrijirea ei.

2
Răspunde Raportează
micutdragut
în 23 August 2016 | micutdragut întreabă:

La casuta mea de la tara oare merg becurile astea cu led e27: https://www.led-zone.ro/becuri-led/becuri-led-e27? As vrea ca sa fac cat mai multa economie la curentul electric.

2
Răspunde Raportează
JustaLittle
în 23 August 2016 | JustaLittle întreabă:

Am gasit aceasta biblioteca http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70261131/?query=gersby. Si as vrea sa mai cumpa pe langa ea un dulap, insa nu inalt. Sa aiba undeva la 65- 75 cm inaltime...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexandrunaj
în 23 August 2016 | alexandrunaj întreabă:

Pe internet si la TV am vazut ca masina de gaurit se poate converti in polizor daca ii adaugi un suport si o piatra care sa intre in mandrina. Acest lucru functioneaza bine sau risti sa obosesti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alex_Razvan_1992
în 23 August 2016 | Alex_Razvan_1992 întreabă:

As dori sa consolidez panta dealului cu niște saltele de gabioane. Ar intra cam 9mc de piatra într- un metru liniar. Știe cineva cam în cat timp ar fi gata 100m și cam ce forță de munca este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ZeyHoran18
în 22 August 2016 | ZeyHoran18 întreabă:

Buna parintii mei au cumparat o casa doar a noastra intrebarea este ce culoare imi pot zugravi camera si ce pot pune ca decorațiuni?

6
Răspunde Raportează
Shagrath19
în 20 August 2016 | Shagrath19 întreabă:

Acum 5 minute stateam in pat cu laptopul in brate, aveam geamul deschis. Am vazut cum o insecta zburatoare Verde cu aripi transparente si foarte slaba cade pe mana mea...LOL Bro =))) o inceput ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bratescu_Roxana_1992
în 19 August 2016 | Bratescu_Roxana_1992 întreabă:

Stau în chirie și m- am pus sa zugrăvesc însa am întâmpinat o problema și anume pereții sunt dati cu huma. Exista o modalitate de zugrăvire fără sa dau huma jos? Peste huma mai sunt ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
micutdragut
în 19 August 2016 | micutdragut întreabă:

La sudura unui gard sunt bune produsele astea https://www.vexio.ro/sudura/proweld/filtre/specificatii- tip- produs- invertor- sudura/? Proweld mi se pare a fi o marca buna, voi ce parere aveti? Va dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
N?stase_Andreea_1994
în 19 August 2016 | N?stase_Andreea_1994 întreabă:

Recent mi- am cumparat un bonsai foarte dragut de la Auchan. A stat verde vreo 1- 2 saptamani si acum se usuca rau de tot. Avand in vedere ca il ud si pe frunze si ii pun si apa in fiecare zi,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
micutdragut
în 18 August 2016 | micutdragut întreabă:

Caut o motocoasa de vanzare fiindca bunicul meu nu se mai descurca cu vechea lui coasa la taiatul ierbii. Ma gandeam sa aleg una de aici http://www.magazialucostica.ro/motocoase.html insa nu stiu pe care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Curteameacup?s?ri
în 18 August 2016 | Curteameacup?s?ri întreabă:

Știți cumva dacă rațele se ouă în fiecare zi sau o dată la două zile!?

1
Răspunde Raportează
xxnpc
în 17 August 2016 | xxnpc întreabă:

Aveti idee cum se numeste tipul de scaun al vloggerului Andrei Cosmin sau unde il pot gasi in Romania?

1
Răspunde Raportează
SCG8
Întrebare recomandată în 16 August 2016 | SCG8 întreabă:

Vreau si eu niste idei handmade pentru camera mea nu foarte grele, dar atragatoare.Dau funda

6
Răspunde Raportează
Laura_Murariu_2000
în 16 August 2016 | Laura_Murariu_2000 întreabă:

Tocmai am dat cu vopsea lavabila in camera mea. As vrea sa stiu cam dupa cate zile as putea dormi in ea. Voi lasa mereu geamurile deschise. Multumesc.

6
Răspunde Raportează
Razvan126
în 16 August 2016 | Razvan126 întreabă:

De curand mi.am montat un stabilizator de tensiune pentru toata casa din cauza fluctuatiilor mari de curent. Locuiesc intr- o zona unde este capat de linie si tensiune pe timpul zilei variaza intre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MariaAlexandra2004
în 14 August 2016 | MariaAlexandra2004 întreabă:

Vreau sa imi redecorez camera in alb-negru. Acest fapt poate provoca diferite sintome?

3
Răspunde Raportează
florin10000000000000
în 13 August 2016 | florin10000000000000 întreabă:

Hidroizolarea terasei blocului in afara de membrana bituminoasa Dau FUNDA! :)

2
Răspunde Raportează
iuga09
în 13 August 2016 | iuga09 întreabă:

Cat de groasa(cm) trebuie sa fie sapa + tevile si izolatia la o incalzire in pardosea

1
Răspunde Raportează
iAMVi
în 12 August 2016 | iAMVi întreabă:

exista vreun zugrav pe aici? As avea si eu o intrebare

10
Răspunde Raportează
LupuCristina56
în 9 August 2016 | LupuCristina56 întreabă:

As vrea sa imi fac o piscina in pamant. Stiti niste echipe de muncitori care se ocupa cu asa ceva ieftin?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2016 |

La o placa de beton in curte sunt necesare rosturi de dilatare? (placa are cam 3, 5 x 10 m) pamantul este nivelat, tasat peste care am pus un strat de pietris tasat bine.

1
Răspunde Raportează
Daniel26
în 6 August 2016 | Daniel26 întreabă:

Daca folositi in bucatarie in loc de aragazul classic, o plita pe gaz impreuna cu un cuptor ( din acela care arata gradele), sunteti multumiti? merita banii? Ce marca/model de plita+ cuptor...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
NowForYou000
în 6 August 2016 | NowForYou000 întreabă:

Imi puteti da niste site-uri de unde pot cumpara o casa pana in 1.000 euro, as dori sa fie in Constanta sau Bucuresti?

8
Răspunde Raportează
Bauer
în 6 August 2016 | Bauer întreabă:

Salut, Stie cineva cum as putea sa trimit prin curier rapid, niste plante in ghiveci (aloe vera), fara sa imi ajunga la destinatie rupte sau cu ghiveciul spart? Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Mihaila_Bogdan-Iulian_1997
în 6 August 2016 | Mihaila_Bogdan-Iulian_1997 întreabă:

Salut, e bine dacă izolez placa de la un beci prin interior? Există riscul să se producă condensul?

2
Răspunde Raportează
Laurentiu_Calin_1994
în 5 August 2016 | Laurentiu_Calin_1994 întreabă:

mi- am luat de cateva saptamani un pui de Pitbull are varsta de 8 saptamani si este foarte rau de mic nu asculta de nimeni si nimic, are foarta multa energie si crl mai grav ca musca non stop...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
trecton3
în 4 August 2016 | trecton3 întreabă:

Salutare dragi Tepeudeni ai putea să-mi recomandați un tratament pentru plantele contaminate cu,, PUTREGAIUL CENUȘIU,,. Mulțumesc anticipat.

3
Răspunde Raportează
Beatriceionela
în 4 August 2016 | Beatriceionela întreabă:

Cati mililitri de foliar polifruitk50 se pune la 10 litri?

1
Răspunde Raportează
BrokenAngels
Întrebare recomandată în 2 August 2016 | BrokenAngels întreabă:

Cat consuma un incubator de oua? Ofer Funda!

6
Răspunde Raportează
LupuCristina56
în 2 August 2016 | LupuCristina56 întreabă:

Salut, TPU! Stiu ca e cam devreme, dar am o problema. Mama a zis ca o sa imi mai ia o piscina (pe cealalta am spart- o) anul viitor, in mai. Nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede. De la toti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CristianBerzerk12
în 1 August 2016 | CristianBerzerk12 întreabă:

as vrea sa va cer ajutorul in legatura cu o problema foarte enervanta si obositoare. De cateva saptamani, in blocul in care locuiesc, sunt plojnite (inca nu s- au dus in tot blocul) dar este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DauDePicaNetul
în 1 August 2016 | DauDePicaNetul întreabă:

Uneori cand fac baie in cabina de dus cu cada, ma trezesc cu apa pe pardoseala, care-i problema?

3
Răspunde Raportează
Manea_Razvan_1999_rWCu
în 1 August 2016 | Manea_Razvan_1999_rWCu întreabă:

detin o masa in stil art nouveau cu blat din marmura alba si un sertar. Masa este din secolul 19 si era folosita pentru servitul ceaiului. Masa este din lemn sculptat manual. Eu doresc sa o...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2016 |

Hei. La mine in camera este un parchet de culoare foarte deschisa, un crem deschis si peretii sunt portocaliu- deschis. Nu imi place cum se vede, parchetul nu iese deloc in evidenta. Cu ce culoare credeti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lioana
în 31 Iulie 2016 | Lioana întreabă:

Vreau sa pun poliestiren extrudat pe tavan in baie pentru a scapa de igrasia care se face pe tavan. Ce grosime de placa e potrivita? Am in dotare placi de 2 cm ramase de la alte operatiuni. E suficient...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
BakerMan
în 31 Iulie 2016 | BakerMan întreabă:

In ce țară ziceți să mă mut? Am vizitat : Franța, Turcia, Italia, Bulgaria, Spania, Grecia, Mexic, Anglia, Argentina. Îmi place f. mult Denver, Las Vegas, Helena Montana, Los Angeles,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AZURO
în 31 Iulie 2016 | AZURO întreabă:

Am un panou solar nepresurizat și am o nelămurire : de ce iese noaptea apa pe aerisire? Menționez ca nu pățesc asta im fiecare seara.

1
Răspunde Raportează
Nae_Emmanuella_1999
în 30 Iulie 2016 | Nae_Emmanuella_1999 întreabă:

Stie cineva daca in Costinesti exista vreo firma de termopane? Dau funda

1
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 29 Iulie 2016 | papuciirupti întreabă:

cam cat ar fi pretul pentru montarea a 60 de foi de tabla din acelea cu caneluri verticale (90x200 cm)

1
Răspunde Raportează
Dobrinx
în 28 Iulie 2016 | Dobrinx întreabă:

Nu stiu daca e buna categoria, dar ma grabesc. Azi lipeam ceva cu un lipici, pe lipici scrie " Adeziv Cianoacrilat" si din greseala, nu stiu cum, au sarit cateva picaturi pe laptop, atat pe tastatura...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Danutz_Alex_1993
în 28 Iulie 2016 | Danutz_Alex_1993 întreabă:

Salutare TPU, am o rugaminte la dvs, in cazul in care ma puteti indruma/ajuta.Caut o chirie in Brasov sa fie intre 100- 125- 145e pe luna, sa utilitatile necesare cum ar fi: apa, gaz, curent, centrala...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

Revin cu un update După cum știți unii m- am spălat cu apa rece ca gheata 3 zile la rand și au apărut dureri mari in zona testiculelor! Ieri am făcut baie cu apa calda și m- am lovit din greșeală...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • ___JWqd
    trimisă acum 22 ore

___JWqd întreabă:

Salut,popor,am o întrebare:știe careva un tratament "natural" pentru hemoroizi? Mă refer la cei interni! Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri
    19 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

De ce fetele astea ne înnebunește așa? Ne trimit un clip dezbrăcate și ne- a dat dauna totala, suntem morți după ele, și noi bărbații să ajungă să ne placă măcar un sfert cum le placem noi...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Marius22222222222
    trimisă acum 14 ore

Marius22222222222 întreabă:

Vreau păreri sincere.o femeie care întâi fuge de la unu care o bate o înjosește, da de altul cu care sta 5 luni apoi se întoarce să zicem așa la "bătaie". poate fi considerat că greșește?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.123
  • Întrebări: 3.953.765
  • Răspunsuri: 17.658.178
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Moda

Moda

Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?

Start quiz
Categorii
  • 652.059 Adolescenţi
  • 55.597 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.842 Auto & Moto
  • 144.245 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.086 Carieră
  • 20.355 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.231 Conversaţii