Cum sa fac un suport de televizor normal?
As dori sa inchiriez in Bucuresti o camera la curte sau o garsoniera( de preferat in sectorul 1). Nu am cerinte mari, doar sa am access la internet si sa nu fie mai mult 500 lei / luna.
Salut, TPU! Habar nu am unde sa incadrez aceasta intrebare, asa ca sper ca am ales categoria cea mai potrivita. Deci, am o mica mare problema, din varii motive am desfacut scaunul de birou, de la...? (mai mult)
La tara ii baia foarte murdara, cu tot felu de insecte. Cum s-o curat?
Cum se schimba rulmentii la masina de spalat Electrolux EWT13420W?
Am ars o oala inauntru si am curatat-o cu Triumf. Se mai poate folosi? Dau funda
Caut sa inchirez un apartament in Bucuresti intre 250 si 300 euro unde sa ma primeasca cu un catel mic bichon, este cineva disponibil?
Daca ati colaborat cu firme care fac mobila de comanda, ati fost/sunteti multumiti de rezultat? pentru Bucuresti, mi-ati putea recomanda cateva? Preturile sunt ok?
Cum se numeste floarea domnisoara de apa? am tot cautat pe google dar imi da tot felul de prostii.ajutati-ma va rog. vreau sa cait pe google despre ingrijirea ei.
La casuta mea de la tara oare merg becurile astea cu led e27: https://www.led-zone.ro/becuri-led/becuri-led-e27? As vrea ca sa fac cat mai multa economie la curentul electric.
Am gasit aceasta biblioteca http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70261131/?query=gersby. Si as vrea sa mai cumpa pe langa ea un dulap, insa nu inalt. Sa aiba undeva la 65- 75 cm inaltime...? (mai mult)
Pe internet si la TV am vazut ca masina de gaurit se poate converti in polizor daca ii adaugi un suport si o piatra care sa intre in mandrina. Acest lucru functioneaza bine sau risti sa obosesti...? (mai mult)
As dori sa consolidez panta dealului cu niște saltele de gabioane. Ar intra cam 9mc de piatra într- un metru liniar. Știe cineva cam în cat timp ar fi gata 100m și cam ce forță de munca este...? (mai mult)
Buna parintii mei au cumparat o casa doar a noastra intrebarea este ce culoare imi pot zugravi camera si ce pot pune ca decorațiuni?
Acum 5 minute stateam in pat cu laptopul in brate, aveam geamul deschis. Am vazut cum o insecta zburatoare Verde cu aripi transparente si foarte slaba cade pe mana mea...LOL Bro =))) o inceput ...? (mai mult)
Stau în chirie și m- am pus sa zugrăvesc însa am întâmpinat o problema și anume pereții sunt dati cu huma. Exista o modalitate de zugrăvire fără sa dau huma jos? Peste huma mai sunt ...? (mai mult)
La sudura unui gard sunt bune produsele astea https://www.vexio.ro/sudura/proweld/filtre/specificatii- tip- produs- invertor- sudura/? Proweld mi se pare a fi o marca buna, voi ce parere aveti? Va dau...? (mai mult)
Recent mi- am cumparat un bonsai foarte dragut de la Auchan. A stat verde vreo 1- 2 saptamani si acum se usuca rau de tot. Avand in vedere ca il ud si pe frunze si ii pun si apa in fiecare zi,...? (mai mult)
Caut o motocoasa de vanzare fiindca bunicul meu nu se mai descurca cu vechea lui coasa la taiatul ierbii. Ma gandeam sa aleg una de aici http://www.magazialucostica.ro/motocoase.html insa nu stiu pe care...? (mai mult)
Știți cumva dacă rațele se ouă în fiecare zi sau o dată la două zile!?
Aveti idee cum se numeste tipul de scaun al vloggerului Andrei Cosmin sau unde il pot gasi in Romania?
Vreau si eu niste idei handmade pentru camera mea nu foarte grele, dar atragatoare.Dau funda
Tocmai am dat cu vopsea lavabila in camera mea. As vrea sa stiu cam dupa cate zile as putea dormi in ea. Voi lasa mereu geamurile deschise. Multumesc.
De curand mi.am montat un stabilizator de tensiune pentru toata casa din cauza fluctuatiilor mari de curent. Locuiesc intr- o zona unde este capat de linie si tensiune pe timpul zilei variaza intre...? (mai mult)
Vreau sa imi redecorez camera in alb-negru. Acest fapt poate provoca diferite sintome?
Hidroizolarea terasei blocului in afara de membrana bituminoasa Dau FUNDA! :)
Cat de groasa(cm) trebuie sa fie sapa + tevile si izolatia la o incalzire in pardosea
exista vreun zugrav pe aici? As avea si eu o intrebare
As vrea sa imi fac o piscina in pamant. Stiti niste echipe de muncitori care se ocupa cu asa ceva ieftin?
La o placa de beton in curte sunt necesare rosturi de dilatare? (placa are cam 3, 5 x 10 m) pamantul este nivelat, tasat peste care am pus un strat de pietris tasat bine.
Daca folositi in bucatarie in loc de aragazul classic, o plita pe gaz impreuna cu un cuptor ( din acela care arata gradele), sunteti multumiti? merita banii? Ce marca/model de plita+ cuptor...? (mai mult)
Imi puteti da niste site-uri de unde pot cumpara o casa pana in 1.000 euro, as dori sa fie in Constanta sau Bucuresti?
Salut, Stie cineva cum as putea sa trimit prin curier rapid, niste plante in ghiveci (aloe vera), fara sa imi ajunga la destinatie rupte sau cu ghiveciul spart? Multumesc anticipat!
Salut, e bine dacă izolez placa de la un beci prin interior? Există riscul să se producă condensul?
mi- am luat de cateva saptamani un pui de Pitbull are varsta de 8 saptamani si este foarte rau de mic nu asculta de nimeni si nimic, are foarta multa energie si crl mai grav ca musca non stop...? (mai mult)
Salutare dragi Tepeudeni ai putea să-mi recomandați un tratament pentru plantele contaminate cu,, PUTREGAIUL CENUȘIU,,. Mulțumesc anticipat.
Cati mililitri de foliar polifruitk50 se pune la 10 litri?
Cat consuma un incubator de oua? Ofer Funda!
Salut, TPU! Stiu ca e cam devreme, dar am o problema. Mama a zis ca o sa imi mai ia o piscina (pe cealalta am spart- o) anul viitor, in mai. Nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede. De la toti...? (mai mult)
as vrea sa va cer ajutorul in legatura cu o problema foarte enervanta si obositoare. De cateva saptamani, in blocul in care locuiesc, sunt plojnite (inca nu s- au dus in tot blocul) dar este...? (mai mult)
Uneori cand fac baie in cabina de dus cu cada, ma trezesc cu apa pe pardoseala, care-i problema?
detin o masa in stil art nouveau cu blat din marmura alba si un sertar. Masa este din secolul 19 si era folosita pentru servitul ceaiului. Masa este din lemn sculptat manual. Eu doresc sa o...? (mai mult)
Hei. La mine in camera este un parchet de culoare foarte deschisa, un crem deschis si peretii sunt portocaliu- deschis. Nu imi place cum se vede, parchetul nu iese deloc in evidenta. Cu ce culoare credeti...? (mai mult)
Vreau sa pun poliestiren extrudat pe tavan in baie pentru a scapa de igrasia care se face pe tavan. Ce grosime de placa e potrivita? Am in dotare placi de 2 cm ramase de la alte operatiuni. E suficient...? (mai mult)
In ce țară ziceți să mă mut? Am vizitat : Franța, Turcia, Italia, Bulgaria, Spania, Grecia, Mexic, Anglia, Argentina. Îmi place f. mult Denver, Las Vegas, Helena Montana, Los Angeles,...? (mai mult)
Am un panou solar nepresurizat și am o nelămurire : de ce iese noaptea apa pe aerisire? Menționez ca nu pățesc asta im fiecare seara.
Stie cineva daca in Costinesti exista vreo firma de termopane? Dau funda
cam cat ar fi pretul pentru montarea a 60 de foi de tabla din acelea cu caneluri verticale (90x200 cm)
Nu stiu daca e buna categoria, dar ma grabesc. Azi lipeam ceva cu un lipici, pe lipici scrie " Adeziv Cianoacrilat" si din greseala, nu stiu cum, au sarit cateva picaturi pe laptop, atat pe tastatura...? (mai mult)
Salutare TPU, am o rugaminte la dvs, in cazul in care ma puteti indruma/ajuta.Caut o chirie in Brasov sa fie intre 100- 125- 145e pe luna, sa utilitatile necesare cum ar fi: apa, gaz, curent, centrala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
___JWqd întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?