Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Cine este pomicultor îl rog frumos să mă sfătuiască. Am patru pomi de mere dulci de vară care rodesc o dată la 2 ani (un an da, altu nu). Doresc să ştiu dacă există o soluţie pentru...? (mai mult)
Caut un OM din Bucuresti in apropiere sau pe str.Mihail Sebastian care sa ma ajute in cumpararea unei piese de la un magazin unic in tara. Piesa are cam 20 grame, costa 10 lei si rog sa- mi fie trimisa...? (mai mult)
Salutare, Intrebare pentru cei au habar de constructia unei case. Lasand deoparte terenul intentionz sa iau ceva mai ieftin in apropiere de oras. M- ar interesa cat m- ar ajunge constructia unei case ...? (mai mult)
Am doi purcei de 4 luni şi nu mă pricep să- i dresez. Au un obicei foarte prost, îşi fac nevoile acolo unde le pun aşternutul să doarmă. M- am saturat să le schimb aşternutul aproape...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca au vinilin la leroy merlin?
De cate ori se saptamna/luna trebuie sa se faca curatenie casa/dormitor?
Am un incubator şi am stricat ouăle de gaina cu el, făcea condens pe capac şi picura apă pe ouă. Poate fi o greşeală de proiectare? Contează cumva in ce sens se învârte elicea? Capacul...? (mai mult)
De ce plang frunzele la filodendron (philodendron)?
Salutare TPU, am o cățelușă din rasa Rottweiler. Are 1luna și jumătate și tot vomita. Am observat ca în voma sunt și limbrici. I- am dat o pastila ieri dar tot vomita și nu mănâncă, ce sa...? (mai mult)
Buna dimineata, Stie cineva de unde pot cumpara lampi din sare de himalaya, in Bucuresti?
Doresc sa renovez un apartament in care lavabila a fost data peste huma.C.um ar fi mai bine sa procedez? Curat peretii pana la beton sau dau jos ce pica din lavabila si gletui?
Am cuparat acum 4 ani o masina de gaurit si insurubat de marca Power craft 18v. Prima data cand am folosit- o a fost doar atunci cand am cumparat- o. Am pus- o la incarcat si am lasat- o ...? (mai mult)
Stiti vreun site online cu chestii de casa,gen dormitor?
Ce sol ar trebui să aibă Venus Flytrap? Știu ca trebuie un sol sărac.Dar ce soi? Nu vreau informații luate de pe net' vreau din propria experiență. Multumesc!
Stie cineva de unde pot sa imi cumpar prepelite sau pui de prepelite in judetul Cluj ( in apropierea garii sau in apropiere de LIDL ). FUNDA
Ma numesc Florin si as vrea sa vorbesc cu un arhitect daca se poate despre proiectul unei viitoare case.Ce trebuie sa fac pentru a vorbi cu acesta...
Thuja Smaragd sau Chamaecyparis columnaris? Vreau sa pun in curte, dar nu stiu care e mai frumos la maturitate... Poze mai jos, cand sunt puieti. Va rog sa raspundeti cei care cunoasteti ...? (mai mult)
Salut TPU, As vrea sa stiu cum as putea sa despart mai multi cactusi ce se afla unul lângă altul pentru a ii putea inmulti, bineinteles metoda fără intepaturi si altele.
Am auzit un zvon cum ca daca un caine urineaza pe tuia, acesta se va usca repede. Vreau sa cumpar vreo 5 tuia, dar ma tem sa nu urineze catelul pe ei. E adevarat?
Hi, guys. Stie cineva de unde pot cumpara un kadomatsu* din Bucuresti? Sau vreun site de pe care pot comanda? *Decoratiune japoneza din bete de bambus. Multumesc anticipat!
Deci,am un birou in casa, il folosesc in fiecare zi dar totusi monitorul si toata suprafata lui se prafuiesc foarte mult si trebuie sa il sterg aproape in fiecare zi.Niste solutii?
Bună ziua, TPU! Pentru grădinari: dacă pun lalele deja înflorite în pământ (în prezent le ţin în apă), cât vor rezista?
Pana in data de 1 aprilie as vrea sa construiesc un leagan din lemn. Voi ati incercat? Cam cat va costat fara lemnul acela? Multumesc! DAU FUNDA!
Cât m-ar costa oare defundarea coloanei de scurgere de canalizare din casă până la canalul stradal?
Salutare stie cineva un aparat de tuns barba (stil masina de tuns nu aparat de bărbierit) dar la mărime foarte mica ma refer, gen 0, 5 mm? Am ceva de la Remington dar tunde de la 2 mm si e destul ...? (mai mult)
Salutare stau la apartament si am băgat apa in centrala pentru ca scăzuse presiunea si crescuse pana la 3 si ieșise apa din ea ...am aerisit caloriferele si scăzuse presiunea dar tot creste la 3 si...? (mai mult)
Cum pot albi un tricou alb care sa ingalbenit putin? Pe trucou are un scris colorat in mijlocul unui cerc. Ps:ma gandeam sa il tin in clor o jumate de zi si apoi sa il bag la automata la 90° dar...? (mai mult)
Care este ce a mai simpla instalatie electrica de facut(in apartament). mersi.
Paianjenii de casa(cei cu picioare lungi, si cei cu picioare scurte care ii vezi iesind de dupa fotoliu/pat)sunt veninosi, trebuie sa ma feresc de ei? Ca imi e un pic frica, vad un paianjen si incep sa...? (mai mult)
De cate ori se uda fasolea pusa in vata la incoltit?
Sunt geamuri Termopan cărora se pot schimba foarte ușor garniturile și geamuri Termopan care vin din fabrică cu garnituri pe ele, și care parcă sunt lipite... întrebare: sunt bune geamurile și...? (mai mult)
Avem si noi asa ceva in Romania (min 2:43)? https://www.youtube.com/watch?v=rc0mUOdf-C4
Am facut o scara pe 90 cm dar a aparut o problema...scara nu s-a lipit de perete a ramas o distanta de 70 cm ce sfat imi dati?
Cum calculez puterea in kw a unui semineu cu focar din caramida de samota stiind dimensiunile focarului?
Ce spray sau aparat îmi puteți recomanda pentru a elimina mirosul neplăcut de țigară din camera de zi?
as dori inaltimea unei camere la o casa tip mediteranena. In general pentru acest tip de casa, ce inaltime ar merge?
Am si eu o intrebare: Pot gasi Menta proaspata pe vremea asta?
Cum se numesc floricelele acestea mici si albe? https://buchetedemireasa.files.wordpress.com/2011/07/dreamstimesmall_1125808.jpg
Salve! Ce material ati recomanda ca fiind cel mai confortabil pentru lenjeria de pat?
Buna, vreau sa stiu cam cat costa intretinerea pentru trei persoane intr- un apartament cu doua camere in bloc nou in Cluj- Napoca? si pentru ogarsoniera mare confort 1 tot din bloc nou in Cluj- Napoca,...? (mai mult)
Am o rugaminte maaare! Cine ma poate ajuta si pe mine sa- mi spuna o cofetarie buna in Bucuresti unde pot comanda un tort asemanator? Dau funda! Va multumesc :* Tortul : http://weheartit.com/entry/226145794/search?context_type=search&context_user=danielamendezvargas25&query=kinder+
Vreau sa achizitionez o masina de cusut pentru uz casnic.As vrea care se pricepe sa imi recomande ceva cu care sa pot coase cu tighel drept materiale elastice:jerse, bumbac elastic etc.Am una toyota...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca presiunea la centrala pe lemne este pe 0 si eu am facut foc?
Aş vrea să fac nişte bani şi mă întrebam dacă s-ar vinde nişte smochini şi ananaşi la ghiveci cu un preţ în jur de 20 de lei fiecare?
Unde gasesc ceva descriere despre case prefabricate din lemn am tot cautat si nu am gasit, funda?
parintii mi- ai permis sa- mi iau doi caini. Unul de camera si altul de paza. Cu totii stim ca in GTA V Franklin are acel caine Chop, am cautat si nu am gasit rasa lui. La mine in sat un om...? (mai mult)
La Raid capcane pentru. gandaci, chestiile alea lipite, albe cu scris si semnul exclamarii se dau jos? http://postimg.org/image/iu66vry45/ V-am lasat imaginea. Dau funda! Multumesc anticipat!
am si eu o intrebare si e cam urgenta ...am si eu o cateaua de shar- pei de 2 ani si acum 2 zile i- a curs un lichid albicios cand am scos- o la plimbare as vrea sa stiu ce se intampla mentionez...? (mai mult)
Caut gazda in Braila ....conditii bune pret 300 de lei!
Nu am crocmal, cu ce pot sa-l inlocuiesc? Va rog :( :( :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
kissbacau întreabă:
Sonia822 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!