Am centrala motan cum dau drumul la caldura in calorifere?
Hey, am nevoie de ajutor.Am o iepuroaica si de un timp mananca foarte putin si in general vrea doar iarba, nu mai mananca altceva.are diaree, e slaba si cred ca are probleme cu un picior(a cazut cand...? (mai mult)
Ce bloguri personale de gradinarit si chestii din astea casnice stiti?
Cu ce as putea sa lipesc manerul unei cani din ceramica? Am scapat- o jos si manerul s- a rupt in 2 bucati, cu ce le- as putea lipi? Va rog frumos, e foarte importanta pentru mine. Funda la cel...? (mai mult)
Stie cineva cam cat costa mobila de bucatarie de la Euphoria Kitchen Hall? Si a achizitionat cineva ceva de acolo?
Buna as dori sa cumpar o sursa de incalzire electrica care incalzeste repede si da randament, care ar fi cea mai buna aeroterma sau convector?
Una dintre orhideele mele are o pata ruginie uscata exact pe mijlocul unei frunze, iar alta are ca si un fel de păduchi... Știe cineva exact boala de care suferă si un tratament? Va rog mult...? (mai mult)
Buna as dori sa stiu din ce se face sticla de pus la geamuri din lemn nisip si.....mai ce anume?
Unde pot gasi sau comanda, geam pentru hotă sau alte variante.Ms.
Nu stiu unde ar trebui sa pun asta dar mna... Vreau sa fixez o oglinda de aproximativ un metru patrat pe perete, cu ce pot sa o fac? Dupa ce ar trebui sa ma uit la un supermarket?
As dori sa achizitionez niste flori carnivore. Dar din pacate nu se prea gasesc in magazine. In schimb, am gasit pe site- uri online. Ce parere aveti de site- ul IKEA? Ati achizitionat...? (mai mult)
Vreau urgent sa aflu cum pot comfectiona o capcana pentru porumbei vecinului.M- am saturat imi manaca tot in gradina..eu plec la scoala ..as vrea sa o pun dimineata si sa o las pana seara.un...? (mai mult)
M vazut un videoclip cu niste oameni care intindeau un fel de lichid sau ceva de genul, pe podea, in locul gresiei sau parchetului, stiu ca aceasta lucrare e provenita din Italia, are cineva idee cum ...? (mai mult)
Niste modele de amenajare baie gresie si faianta, baia este simpla dreptunghiulara
Banda led salut vine craciunu si vreau sa schimb furtunu luminos de craciun si vreau sa pun banda led dar am o mica problema Nu INTELEG CE VREA SA ZICA AICI Pretul este pe ml iar comanda este multiplu...? (mai mult)
as vrea sa imi zugravesc camera si as dori niste informatii. Am pereti vopsiti in lavabil de 6 ani de zile! Daca lipesc de exemplu pe perete ceva cu banda dubla adeziva si o dau jos dupa o vreme ...? (mai mult)
salteaua cu fata de vara tine răcoare in timpul verii. Iar cea cu fata de iarna tine cald in timpul iernii? Căci nu știu p.s. Sa răspundă cei care știu Funda
Hei,voi stiti unde se vand perne?
1 Daca iau un ardei iute proaspat ( verde ) si ii scot semintele si le pun intr-un ghiveci mai mic iese ceva de acolo?, sau le pun degeaba?
Buna, Lucrez in instalatii si as fi interesat de un suport fix dar in acelasi timp sa se "adune" pentru a fixa pozitia de calorifer la fix, deoarece lucrez cu PPR si e foarte greu sa fac pozitia caloriferului...? (mai mult)
am si eu o intrebare Ce bauturi alcoolice as putea face din struguri? Vreau sa incerc si alte bauturi din struguri... nu doar vinuri.
Cum poti folosi un tub de silicon fara pistol?
Ceau TPU! Care e distanta optima dintre caprior si cosul de fum de la casa?
Am o dificultate in taierea baghetelor decorative din polistiren, la formarea unghiurilor interioare. Astept ajutorul dumneavoastra. Am dizpozitiv de taiere in unghi insa nu stiu cum sa il...? (mai mult)
Știți site-uri care cazează în Anglia, Londra dar nu la hoteluri, moteluri.
De 16 ani de cand locuiesc la aceasta casa care a avut dinainte sa venim o gradina plina de brazi si molizi, nu s- a intamplat sa vedem conurile muscate/mancate/rontaite. Astazi am vazut cu mama ca majoritatea...? (mai mult)
Salut am o problema cu o usa termopan.Atunci cand e usa deschisa ridic clanta rotesc cheia si se blocheaza, dar cand inchid usa ridic clanta si vreau sa rotesc cheia nu merge. Oare ce o fie?
Alarma casei scoate un zgomot ciudat Vreau sa mentionez ca pana azi nu sa mai intamplat! Ce poate fi?
vreau sa- mi instalez in apartament sisteme de securitate de la firma Cosepa Security, si as vrea sa stiu cat trebuie sa platesc pe luna pentru abonamentul de la aceasta firma. Va multumesc...? (mai mult)
Cat ati plăti pe un teren pentru o casă?
Am un apartament de ~77 mp si as dori sa pun incalzire ELECTRICA in pardoseala. Este cineva ca ARE instalat un astfel de sistem si poate sa imi spuna cheltuielile lunare estimative? ...? (mai mult)
Salut all! Am si eu o intrebare! Construiesc o magazie si vreau sa o plachez cu osb(sau usb nu stiu cum se scrie corect)! Acum intrebarea: Scrisul care este pe una din parti pe ce parte trebuie sa- ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi sa cumpar in Bucuresti flori din acelea de camp nemuritoare mov? Denumirea lor: Xeranthemum annuum/Plevaita.
Pareri centrale berreta?
Am o orhidee de un an. Inițial a fost înflorita și pe urma a mai avut o înflorire cu o grămadă de flori frumoase care au ținut 4 luni. Nefiind acasă o perioadă am lăsat florile cuiva să...? (mai mult)
S.O.S. am o bormasina BOSCH si face flama in interior mai in spate prin dreptul acelor gaurele de aerisire, sper sa intelegeti, merge dar imi e frica sa mai lucrez cu ea ca poate ma curentez? ofer funda...? (mai mult)
am gasit prin casa un asa zis 'baston telescopic' si l- am deschis. Cand am incercat sa il inchid, am aflat ca se inchide doar jumate. Cealalta ramane efectiv blocata. Am incercat sa o lovesc...? (mai mult)
Am o masina de spalat Whirepool automata si nu stiu cum sa verific daca este functionabila. Am luat- o de la cineva care nu a mai folosit- o demult si cum pot sa fac ca sa vad daca merge. Trebuie neaparat...? (mai mult)
Salutare! Am si eu o problema cu hidroforul(fara ejector), nu mai trage apa din fantana in pompa respectiv mai departe. Am avut fulia rupta la el, am inlocuit- o, am pus totul la locul lui dar ramane...? (mai mult)
Care firma de calorifere e mai buna? Eu m-am gandit sa imi iau calorifere Purmo din otel sunt un pic mai groase decat celelalte din otel.Voi ce ziceti?
Cine mă poate învăţa, cum ştie mai bine (prin desene, tutoriale, cuvinte...), cum se schimbă prizele şi întrerupătoarele? Ştecherele am învăţat să înlocuiesc singură, pur intuitiv ...? (mai mult)
Am achizitionat o masa de calcat (de peste 150 RON, adica nu e cea mai slaba de pe piata) avand pe partea metalica pe care se aseaza fisreul 4 bucatele de cauciuc negru. Este riscul ca acestea sa ...? (mai mult)
Salut,cum mai e cu povestea asta cu centralele sa imi pun una prin condensatie sau una obisnuita?
Am și eu o întrebare, cam cât ar putea dura montarea unei centrale termina la un apartament cu 4 camere și 2 băi?
Buna mi- am luat un ciocan de lipit si nu pre functioneaza pot sa- l setez de la 200 grade pina la 450 grade ma folosesc de 350 dar nu mi se primeste sa lipesc l- am imuiat in saciz si si nu se tine...? (mai mult)
vreau sa imi fac inca o camera la casa si as vrea sa stiu ce e mai bine sa pun pe jos:scandura sau parchet?
Oare cat costa sa iti construiesti o casa de 50 mp?
Buna Ziua! Am un teren de 500 mp. Vreau sa imi fac un duplex modern, de lux cu piscina in stil cubic.Eu ma gandeam ca amprenta 300 mp si 200 mp gradina. Aveti idei? Daca da raspundeti! Multumesc!
Nu ştiu dacă am încadrat bine întrebarea la categoria potrivită. Unde pot găsi calorifere noi din acelea albe fără elemenţi pe ce site- uri (NU electrice) calorifere care sa fie normale care...? (mai mult)
Mi- am zgariat usa de la sifonier si nu stiu cu ce sa o ascund, ceva handmade :), orice idee si daca tot am intrat in subiect la noptiera suprafata de deasupra este si ea si este si o urma de la o cana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
octav005 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Ferii întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?