As dori sa stiu din cate in cate zile se uda trandafirul de interior (din ghiveci) in functie de anotimp ( presupun ca se uda mai putin iarna fata de vara si asa mai departe, dar nu stiu cum). Multumesc...? (mai mult)
stie cineva cat m-ar costa sa inchiriez o garsoniera in Paris sau un site de unde m-as putea informa?
Buna, Stie cineva oferte de vanzari garsoniere in Sibiu? Am luat toate cautarile de pe google la rand si am gasit cateva oferte mai ok pe http://www.titirez.ro/vanzari- garsoniere/sibiu dar, sincer,...? (mai mult)
Cat costa un metru de teava pexal de f 26? pret mediu nu neaparat pret fix
Buna stiu ca poate multi vor spune ca e usor sa construiesti un pat dar eu doresc mai multe pareri.Construirea unui pat din lemn, stiu ca exista la magazin dar eu vreau sa il fac mai solid, deci dupa cum...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati daca stiti intr- o problema : acum 5 ani am finalizat casa si am si izolato cu polistiren de 5 cm normal fara densitate. Acum as dori sa mai adaug polistiren EPS 80 expandat grafitat...? (mai mult)
Salut.Cat ma ajunge sa fac o casa fara etaj alcatuita din:- 1 bucatarie, 1 baie, hol, living, 1camera? Tatal meu lucreaza in constructii deci am oamenii dar vreau sa stiu cat imi ia pretul casei si al...? (mai mult)
stie cineva daca praful pentru gandacii de bucatarie "protect" afecteaza cu ceva animalele? mai exact cainii?
URGENT! Exista magazin Bamboo in Tulcea? Daca da, unde?
Salut vreau sa-mi iau o motostropitoare de spate si nu stiu cat costa ce mai ieftina
Buna cine imi poate spune daca un Sistem solar complet de incalzire si apa calda se poate monta si la bloc? Si daca este nevoie de aprobare sau nu?
Am o intrebare legata de cheltuielile de intretinere. M- am mutat impreuna cu cineva intr- o garsoniera in luna iulie. Am platit pentru iunie in care nu a stat nimeni in garsomiera si nu am...? (mai mult)
vreau sa imi iau mai multe plante, problema este ca stau la apartament. Ieri mi- am luat o mimoza si mi- as lua si un bonsai sau ceva din familia cactusilor ( e destul de cald si vreau plante...? (mai mult)
Cu cat se platește metru patrat de zidărie cu porotherm și tencuit? Multumesc anticipat. fundă primului raspuns cel mai bun!
Am cateva curci care de cateva zile a inceput sa faca febra,sa tremure si sa gajie, le-am dat niste buline de la o farmacie veterinara.Ce pot sa fac?
Tip de copac care sa creasca repede pentru a putea face o casa in copac
Oare exista pastile pentru combaterea gargaritei la porumb boabe?
O tufa de ananas poate face un singur ananas in viata? Sau mai face dupa ce a facut primul ananas?
Ma puteti ajuta cu niste site- uri cu locuinte de inchiriat, in spercial pentru romani in Viena sau numere de telefon de la agentii sau cei care au mai multe apartamente de inchiriat? Urgent....? (mai mult)
Sunt fata, am 12 ani si stau in camera cu fratele meu, care are 13. Amandoi vrem camere diferite, dar nu mai avem loc de inca una. Deci ar trebui sa facem etaj, dar cand vom pleca de acasa,...? (mai mult)
Salut, acum o saptamana mi- a cazut un fag la cabana si a ramas o platforma inalta de 3 metri pe care as vrea sa construiesc un foisor. Aveti vreo idee cum sa conserv trunchiul ramas pentru a nu...? (mai mult)
cine imi poate explica ce inseamna bari la drujba de ex husky 3120 60 bar 395 36 bari de ex dau funda prim rasp corect
Am niste pui de gaina care au bube pe piciore si nu stiu ce se poate face.
Vreau sa- mi cumpar un pat de doua persoane si va rog sa- mi recomandati- mi o saltea buna, relaxanta. Cu totii stim de dormeo, dar as dori ceva asemanator de bun dar la un pret mai accesibil. Nu vreau...? (mai mult)
De unde pot cumpara cea mai ieftina mobila? Vreau sa-mi cumpar un pat de 2 persoane si dulap (dressing cu oglinda mare cat usa). Sunt student, nu vreau paturi pentru copii. Cam ce e in tendinta?
Buna cine imi poate spune care este mai eficient dintre Incalzitoare Instantant De Apa si Boilere si daca se poate sa veniti cu argumente.
Hei. mama mi-a zis ca vrea sa imi renoveze camera si m-a pus sa ma decid cum vreau sa o decorez. As dori niste idei.
Bunicul meu intreaba:Cum combatem gargarita la boabele de porumb depozitate? Va rog sa-mi spuneti cum? Am nevoie urgent?
Salut, am o problema maree de 14 ani de cand stau in apartamentul asta nu am avut un gandac in casa dar din primavara am adus acasa o unitate la reparat in care erau niste gandaci si bineinteles ca au...? (mai mult)
Am nevoie de o schema de aparat de impulsuri, de pastor electric. Am aceea schema cu doua lm555, alta caut. Daca se poate sa-mi lasati link-ul. Funda...
Buna tuturor imi poate spune cineva cand se culeg prunele Bistritene fac dulceata vreau sa stiu cand pot merge. ?
Cum pot accelera cresterea unor plantute de salata, care au acum 2-3 frunzulite?
Cum se numeste floarea din imagini? Pot spune doar ca frunzele ei miros...? (mai mult)
Cum se numeste acea chestie care trage apa de undeva si o pune altundeva?
Mi-au crapat peretii la casa (pereti de ciment) ce pot sa mai fac?
TPU, daca dau cu glet peste rapit (sarma) pot sa il finisez?
Este posibil ca un sit sa ajunga in prima pagina google dupa 90 de zile de la infintarea lui? http://transport-diverse.ro
Imi puteti da si mie va rog idei de decorare a camerei? Am camera de culoare lila si as vrea sa ii adaug ceva pentru ca e prea simpla. Multumesc :*
Salut as vrea sa imi personalizez camera.imi puteti da niste sugesti, sfaturi, orice.
Buna, TPU. Am o intrebare pentru cei pasionati (si priceputi) la gradinarit. Este o planta de curte care imi place foarte mult dar nu stiu cum se numeste. Este destul de inalta (are inaltimea aproximativ...? (mai mult)
Am o mare problema. Tatal meu a sters rama ochelarilor de plastic cu spirt si s- au albit.Nu stiu cum sa faci o astfel de prostie, dar acum, nu am ce sa- i fac.Stie cineva cum s- ar putea repara?...? (mai mult)
Cum se cheamă florile astea? :3 http://tinypic.com/r/2rf92rb/8
Cum se cheamă floarea? :3 http://tinypic.com/r/o0cx8x/8
Hey! Am o mica problema cu instalatia sanitara. De cand am venit din vacanta nu mi se mai umple vasul de apa. Stau in chirie deci va dati seama ca instalatia este de tip vechi, adica cea in care vasul...? (mai mult)
Buna seara, intrebarea mea este; cum sa scot petele de grasime de pe perete, am dat un strat de vopsea in ulei, glet, lavabil si tot ies petele, ce as mai putea face? multumesc anticipat!
Este bun de ceva "Pest Repeller"? Vreau parerea cuiva care l-a incercat... Tantarii astia sunt cei mai nenorociti...
Cat costa jumate de metru cub de balastru si nisip? Aproximativ? SI cate kg vine de nisip si balastru la jumate de metru cub sau un mc? Funda mare cat casa pe care o sa o tencuiesc:*
Ce este borax? Se gaseste de cumparat la noi in tara si daca da, unde?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati