Am plecat la mare şi nu mi amintesc dacă am scos fierul de călcat din priză, în schimb ştiu ca era dat la minim şi în pozitie verticală. oare rezista 4 zile? ms
Cand se coace avocado?
am aflat ca am 5 ha de teren la tara c-am cat as putea sa castig daca cultiv lavanda pentru ca stiu ca se cauta? p.s. am utilaje vreau doar sa stiu cat pot scoate.
Salut imi puteti spune si mie cu cat se plateste placarea cu vata minerala bazaltica pe metru patrat PS: dau Funda.
De vreo doua- trei luni, am primit o orhidee in ghiveci. S- a comportat destul de bine prima luna, a mai inflorit, dat dupa s- a uscat. Frunzele inca sunt verzi, nici tulpina nu e uscata...? (mai mult)
Am vazut un sarpe in gradina maro. Vreau sa stiu daca e veninos, daca ma musca trebuie sa dezinfectez rana si sa fac vreun vaccin?
Salut imi puteti spune si mie cat costa un metru patrat de vata minerala bazaltica PS:
vreau sa fac un ax pentru roata de pe spate de la bicicleta mea dar nu stiu pasul filetului, ma puteti ajuta sa- l aflu? Dau funda cui imi zice cum se masoara P.S pasul stiu ca este marunt...? (mai mult)
Buna, Cum se intretine o orhidee in mod corespunzator? O intrebare adresata celor care detin sau au cunostinte despre flori, Nu doresc "citate" de pe internet, ci pur si simplu voi cum va intretineti...? (mai mult)
am o problema :vreau sa imi redecorez camera si mi- am desenat pe perete un fluture si o creanga cu flori acest desen ocupa o suprafata de vreo.2.50 lungime. nu stiu ce culoare sa fac fluturele...? (mai mult)
Am un frigider Zanussi PowerFreeze Model ZK 24/10 GO si am sus o rotita cu inscriptionarile S si N. El acum e pe N, dar nu stiu ce reprezinta aceste litere! Ma puteti ajuta? Merci! Funda!
Bunã TPU! Stie careva cum este legea acea cu metri de la gard Ceca distanta de la gard si ciobanie. Erau 50 m + inca cativa. Funda
Salut..As dori sa va intreb si eu daca am data tencuiala decorativa si vreau sa ii schimb culoarea... exista vreo posibilitate? cu ce as putea sa dau?
Salut.Am o camera de 5 metrii lungime si 3, 5 m latime si as vrea sa imi pun parchet. Nu as vrea sa fie cel mai scump, dar nici cel mai ieftin. Cat m- ar putea costa si din ce magazin mi- ati recomanda...? (mai mult)
Poate sa imi explice si mie cineva de ce la consumatori mari gen masina de spalat, aparat de sudara se foloseste cablu gros iar la consumatori mai mici mai subtire? Daca am avea cabluri subtiri la consumatori...? (mai mult)
De unde imi iau armuri cu rank de lvl 31 fara ac pe aqw?
Salutare cine imi poate spune si mie daca pot trage coloana de apa pe acelasi coloana cu cea de scurgere apa fluviala?.
Am cumparat acum aproape o luna o baterie de bucatarie pe care n- am folosit- o si as vrea sa o returnez. Am gasit alta mai ieftina si cu o garantie mult mai mare. Numai ca as vrea si un argument...? (mai mult)
In momentul de fata gardul care il am construit este din placi de ciment dar fara porti mari, doar cea mica pe care se poate intra. Acum vreau sa il dau jos si sa il construiesc...? (mai mult)
Am o masa complet din marmura verde si vreau sa o vand. Are ~ 50 kg si este din anul 2004-2007. Cam ce pret ar avea?
Vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Vreau sa ma apuc sa imi decorez noua camer, am cateva idei dar nu stiu daca sunt bune si daca se potriveste. Ideile mele sunt astea: - as vrea...? (mai mult)
Cum montez o camera video de exterior IP?
Ce culori la pereti mai sunt in trend?
daca ma poate ajuta cineva ar fi suuper ok. Eu acasa am o mini ferma cu cateva vacute si mustele pe care le au sunt ingrozitoare, nu mai stau nici la muls... ma poate ajuta cineva cu ceva solutii...? (mai mult)
De cateva zile in vie.la struguri apar bobite negre. Avetii idee cu ce as putea combate aceasta boala? FUNDA!
Recent mi- am renovat casa. nu am scos scotch- urile de la termopane ca sa nu se murdareasca marginile de var, in ideea ca le voi indeparta cu var cu tot. si acum s- a lipit varul ala de ele si nu mai...? (mai mult)
As vrea sa incerc si eu http://www.youtube.com/watch?v=yUYxk- y- tU8 Vreau sa fac aceeasi chesti cu azotat de amoniu, am inteles ca functioneaza, dar vreau sa stiu daca trebuie facut praf ...? (mai mult)
Hei am o problema... In ultima saptamana seara imi apar musculite pe tavan mici gen alea de otet dar nu am nimic in camera care sa le atraga. De obicei observ cand imi deschis o lampa mare cu bec neon...? (mai mult)
Cât costă sa faci o baie, daca ai deja locul? Adică de pus gresia, de cumpărat toate necesare etc.
Are cineva o schema sau diagrama cu timpii de lucru pentru un programator (timer) EC4261.03 de la masina de spalat rufe siltal slt 426X.multumesc
Cine imi poate spune si mie cum se numesc plantele de aici : http://saraanesha.sunphoto.ro/00000-_cine_stie_cum_se_numesc?
am un congelator la care s- a ruginit pana s- a perforat teava care intra in congelator si am pierdut tot freonul. Teava am inlocuit- o, am cumparat si freon r600 si acum nu stiu cata cantiate...? (mai mult)
Doresc sa fac o schimbare importanta in viata mea (deja fac multe schimbari si reusesc), dar asta putin mai incolo. Acum sunt in anul III din toamna. Doresc, si sper sa am posibilitatea (ceea ...? (mai mult)
Mi-am pus usa termopan pentru exterior de la Gealan si am o problema,cand vreau sa inchid usa cu cheia nu se poate,e ca si cum ceva blocheaza incuietoarea... daca puteti sa ma ajutati, dau funda.
As avea o intrebare pentru voi:Stiti ceva cu care sa scap de puricii unui vecin.Astept orice prafuri,spray-uri, solutii... Vreau sa fiti sinceri deoarece dau FUNDA!
Cum pot estima inaltimea unui copac(stejar) in functie de raza bazei? pun aceasta intrebare intrucat am gasit in padurea proprietate personala 6 copaci taiati si sustrasi de alte persoane(facand haz de...? (mai mult)
Daca cumpar o banana {fruct} dintr-o alimentara si o plantez va iesi un bananier?
Am o intrebre legata de cultura de castraveti pe plasa am o problema cu plantele se usca cate doua sau trei una langa alta de la radacina pana la varf foarte rapid nu stiu cu ce sa le tratez daca...? (mai mult)
Hei imi redecorez camera de la 0 si vreau sa imi pun pe perete tapet in loc sa schimb culoarea si as vrea un tapet cu. Turnul Eiffel. unde pot gasi sau sa dau comanda pe intrenet apropo in orasul pitesti...? (mai mult)
As vrea sa cumpar patut de fetite gen caleasca,masinute, etc Pe net au dimensiuni standard.Eu vreau sa aiba maxim 1, 50 m lungime.Stie cineva unde pot gasi sau sa dau comanda?
Hey! Se se gasesc apartamente in Bucuresti sub 6000 de lei?
Cum sa umflu o piscina rapid fara tompa electrica?
Am cumparat o gaina si o tin in cada.Nu o tai azi.Pana maine credeti ca am o sansa sa faca oua? Cum sa o tin si ce sa-i dau ca sa faca oua? Daca ii pun apa intr-o farfurie bea?
Mi-am cumpărat mentă într-un ghiveci și vreau să pun la ierbar. E ok dacă rup și tulpina? Adică vreau să zic dacă se ofilește planta. Ofer fundă+vot! :)
Daca rup fruzele de la menta, mai creste?
Cat ma costa sa construiesc o casa la rosu de 100 m patrati cu manutele mele? Dau funda :*
ma puteti ajuta cu o reteta de tort? Am urmatoarele ingrediente: oua, lapte, faina, zahar, praf de copt crema de lamaie, crema de vanilie, frisca, portocala.
Salut.Acum cateva zile am observat ca boabele de porumb au gargarite inauntru.Ce pot sa fac sa dispara?
Nu găsesc o firmă de curățenie la apartament în jud.teleorman
Buna! Am o intrebare: Cum scap de paiajenii din casa? Azi mi-a intrat unul sub pat si nu stiu cum pot scapa de el. Imi poate spune cineva cum scap cat mai repede, fara solutii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!