Nu stiti unde pot gasi coame pentru gard facute la comanda? Asa ceva http://www.pavajeborduri.ro/images/coamastalp2.jpg.JPG Preferabil din jud. Cluj, dar daca cunoasteti persoane/firme...? (mai mult)
Am un Bonsai Bird Plum si de ieri au inceput sa i se indoaie (iconvoaie) putin frunzele pe margini. Asta doar pe anumite portiuni... Nu stiu de ce se intampla asta: il tin la fereastra, ...? (mai mult)
Salut.Spuneti-mi va rog un aparat de sudura bun si ieftin.
Maine trebuie sa ma duc cu o fata la suc si nu stiu ce sa vorbesc cu ea ma puteti ajuta va rog? Dar nu vreau raspunsuri lasa ca totul vine de la sinea
Buna TPU.Parintii mei au plecat in Vegas. Si i- au spus surorii mele sa aiba grija de mine si de fratele meu.Am mers ieri la piscina si fratele meu s- a aruncat de pe trambullina ca un prost si a dat cu...? (mai mult)
Am o pisica de aproximativ 2 luni si e cam grasuta. Ar putea avea pui?
As vrea sa stiu parerea celor care au folosit nucile de sapun in locul detergentului de rufe. Sunt eficiente?
am niste musculite de fructe si nu mai stiu cum sa scap de ele! aerisesc toata ziua(bucataria) am ascuns toate fructele stricate, si am folosit si capcane cu otet si nu a mers :(. va rog sa ma...? (mai mult)
Cum sa fac un aparat de lipit?
Hei tpu.acum cateva zile mi- am pus piscina si am pus apa, de 2 zile, si azi mi s- a facut galbenă idk why:( si mi- e scarba sa mai intru in ea. Cum fac sa se limpezească? Daca pun clor se face la ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre pro v juice este mai bun ca un storcator?
As vrea sa- mi montez folie solara pe geamurile de la apartament, unde as putea un magazin de unde pot cumpara aceasta folie? Se merita sa platesc pe cineva sa mi- o monteze sau nu este asa greu si pot...? (mai mult)
Am niste rasaduri de cartof dulce si as vrea sa stiu ce fel de pamant si substante le trebuie si cat timp trebuie sa astept de la plantarea rasadurilor pana la recoltare.
Buna TPU am si eu o intrebare: masina de spalat rufe face un zgomot de parca ar fi ceva in ea stiti cumva de la ce poate fi, este un zgomot foarte tare.
Cu ce se poate inlocui detergentul de rufe?
Stie cineva cum pot realbi o tesatura din bumbac ingalbenita de la clor, va rog? Multumesc frumos!
Salut mi- am cumparat un perwoll brilliant black si pe eticheta nu scrie daca ar trebui folosit impreuna cu un alt detergent ca in cazul balsamului sau o masura pur si simplu stiti cum ar trebui...? (mai mult)
Cum se poate etansa spatiul dintre un cos de beton si placile de azbociment din care este alcatuit acoperisul unde este situat cosul.
Am 2 trandafiri. La unul i-a dat bobocii iar la altul nu. Care sa fie cauza? Ma puteti ajuta? Va rog, dau funda!
:x Vam mai intrebat dar... ce culoare deschide camera is fata si ce sa pun prin camera jucari mari gigantice de plus; ; ) si ce covor cu model sau culoare sau pat- canapea alea imi plac culorile pat- canapea...? (mai mult)
Am cumparat recent o pilota Dormeo din Kaufland pe care scrie ca este buna atat vara, cat si iarna. Vreau sa stiu care e partea potrivita anotimpului cald? Cea cu mici gaurele sau cea normala,...? (mai mult)
Buna am facut comanda la Pro V Juicer in 5 zile imi va ajunge ce parere aveti despre el e mai bun ca un storcator de fructe electric? la folosit cineva il iau de pe siteul http://www.thegift.ro/ asadar...? (mai mult)
as dori parerea sincera a unui posesor de casa din lemn efectv ma intereseaza costurile de productie. Merci!
Cum pot scapa de mirosul de caine dintr-o canapea?
As dori sa construiesc un cotet pentru gaini in care sa le tin si iarna si nu stiu cum si din ce sa-l construiesc. Ma puteti ajuta cu cate sfaturi?
Heii TPU! Care credeti ca este cea mai potrivita culoare pentru o casa care in jur are numai verdeata, iar pana acum a fost alba?
Mi-am pierdut pasarea de cateva ore. A zburat din colivie. Ce sa fac? Se va intoarce? Poate ca isi va auzi perechea.
Când cumperi un apartament si pe ușă rămâne numele proprietarilor,după ce l-ai cumpărat, foștii proprietari trebuie sa i-a plăcuța cu numele lor?
De ce dupa ce se termina programul de spalare la masina nu mai pot deschide usa sa scot rufele? Se blocheaza dar inainte sa se termine merge deschisa dc?
Din ce material erau facute plamulele area de demult care erau reci si aluneca asa cand pui mana? Vreau sa stiu daca se mai gaseste materialul ala sa-l cumpar.
Cum se spala un covor?
Buna ce lenjerie sa am pe pat ce fel de culoare sau model :-* FUNDA*
Am o problema cu prizele cand bag un consumator mai puternic se topesc mentionez instalatia e facuta recent dar nu are impamantare ma poate ajuta cineva?
Loboda si brebenelul sunt plante care fac parte din clasa monocotiledonate sau dicotiledonate? Pe net am gasit doar in engleza si scrie eudicots si nu stiu ce inseamna :(. Stiti? ofer funda
Ce caine de rasa (pura), de talie mica- medie imi recomandati? Vreau unul nici prea mic, nici prea mare, stau la casa cu etaj si curte mare, deci dispune de spatiu. Nu- mi spuneti de chihuahua pentru...? (mai mult)
Am un hoby mai aparte, construiesc casute ptr pasarele decprative si functionale totodata, am avut suficiente aprecieri astfel incat sa incep sa cred ca as putea comercializa asa ceva. Daca cineva ma...? (mai mult)
Ce fel de perdele sau jaluzele as putea sa pun la un geam care are o grinda in dreptul lui, adica nu as vrea sa pun sina de pe o grinda pe alta deoarece ramane un spatiu mare dedesubtul acesteia.Ce...? (mai mult)
Am 17ani si m.am apucat de apicultura. Am auzit ca la un anumit numar de stupi primesti bani si as vrea sa aflu daca e arevarat. Si am auzit ca s.ar plati o taxa la 30?
Ce pot sa fac am un puiut de gaina care cred ca s-a lovit la un picior sau asa s-a nascut nu mai stiu... ce pot sa ii fac ca sa ii treaca sau macar sa manance
Salut mi-am luat de curand un aparat de tatuat si i-am ars pedela de alimentare stiti daca il pot lega direct la priza?
Salut, Am nevoie urgent de o cutie de carton in care sa incapa o unitate pc, pentru a o putea trimite. Daca are cineva din Galati si vrea sa o dea il rog sa spuna aici ce pretentii are si sa- mi lase...? (mai mult)
Ce poti face sa salvezi craciunitele (de la moarte) dupa ce lea trecut sezonul
Am lipit ceva cu Picatura si mi-am dat si pe degete, va rog spuneti-mi cum se poate sterge!
Cum sa prind o vulpe? Vine frate ziua la "agatat" gaini? :)) cineva mi- a zis asta :" ia niste carne\intestine de pasare, pune- o pe un carlig din ala de 3 de la pescuit, pune- o undeva la inaltimea...? (mai mult)
Buna ziua sunt din Bucuresti si m-ar interesa niste nr de telefon de la oameni care incarca butelii de aragaz la domiciliu..mai ieftin multumesc anticipat
Sunt mutata intr-o casa noua si acuma :D trebuie sa o decorez vreau sa fie decorata cum sa o varuiesc cum sa fie asezat patul sa imi cumpar jucarii de plus si sa le pun prin casa? Funda
Hey TPU, tocmai m- am mutat in noul apartament cumparat de parinti, dar interfonul e diferit si nu stiu pe ce buton trebuie sa apas sa se deschida usa de la intrare fara sa cobor si sa deschid eu usa? ...? (mai mult)
Salutare... Am o problema grea si nu pot sa- i dau de capat. Ascultatii : Am pierdut 2 perechi de cheii de la o usa.Si nu mai pot intra ca n- am cheii, si nu mai am dubluri la cheile alea. Treaba nasoala...? (mai mult)
HELP ME! Cum sa scot pixul de pe geaca de piele ( geaca crem)? CEL MAI BUN RASPUNS=FUNDA
As vrea sa construiesc o casa P+M cu amprenta de 140mp.M-ar interesa cam cate caramizi de genul http://www.dedeman.ro/ro/caramida-brikston-290x240x188-gv.html mi-ar trebui?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!