TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
NeoRo
în 12 Iunie 2014 | NeoRo întreabă:

Nu stiti unde pot gasi coame pentru gard facute la comanda? Asa ceva http://www.pavajeborduri.ro/images/coamastalp2.jpg.JPG Preferabil din jud. Cluj, dar daca cunoasteti persoane/firme...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SteelShadow
Întrebare recomandată în 12 Iunie 2014 | SteelShadow întreabă:

Am un Bonsai Bird Plum si de ieri au inceput sa i se indoaie (iconvoaie) putin frunzele pe margini. Asta doar pe anumite portiuni... Nu stiu de ce se intampla asta: il tin la fereastra, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
boss97
în 12 Iunie 2014 | boss97 întreabă:

Salut.Spuneti-mi va rog un aparat de sudura bun si ieftin.

2
Răspunde Raportează
Yulian007
în 12 Iunie 2014 | Yulian007 întreabă:

Maine trebuie sa ma duc cu o fata la suc si nu stiu ce sa vorbesc cu ea ma puteti ajuta va rog? Dar nu vreau raspunsuri lasa ca totul vine de la sinea

2
Răspunde Raportează
RainbowFade
în 12 Iunie 2014 | RainbowFade întreabă:

Buna TPU.Parintii mei au plecat in Vegas. Si i- au spus surorii mele sa aiba grija de mine si de fratele meu.Am mers ieri la piscina si fratele meu s- a aruncat de pe trambullina ca un prost si a dat cu...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Wolfix
în 12 Iunie 2014 | Wolfix întreabă:

Am o pisica de aproximativ 2 luni si e cam grasuta. Ar putea avea pui?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 11 Iunie 2014 |

As vrea sa stiu parerea celor care au folosit nucile de sapun in locul detergentului de rufe. Sunt eficiente?

6
Răspunde Raportează
Melinte_Ioana_1990
în 11 Iunie 2014 | Melinte_Ioana_1990 întreabă:

am niste musculite de fructe si nu mai stiu cum sa scap de ele! aerisesc toata ziua(bucataria) am ascuns toate fructele stricate, si am folosit si capcane cu otet si nu a mers :(. va rog sa ma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Creanga_Ion_1992
în 11 Iunie 2014 | Creanga_Ion_1992 întreabă:

Cum sa fac un aparat de lipit?

1
Răspunde Raportează
IuuxxI
în 11 Iunie 2014 | IuuxxI întreabă:

Hei tpu.acum cateva zile mi- am pus piscina si am pus apa, de 2 zile, si azi mi s- a facut galbenă idk why:( si mi- e scarba sa mai intru in ea. Cum fac sa se limpezească? Daca pun clor se face la ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
umbra09
în 11 Iunie 2014 | umbra09 întreabă:

Ce parere aveti despre pro v juice este mai bun ca un storcator?

3
Răspunde Raportează
leonardmihai30
în 11 Iunie 2014 | leonardmihai30 întreabă:

As vrea sa- mi montez folie solara pe geamurile de la apartament, unde as putea un magazin de unde pot cumpara aceasta folie? Se merita sa platesc pe cineva sa mi- o monteze sau nu este asa greu si pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MaraCinga
Întrebare recomandată în 11 Iunie 2014 | MaraCinga întreabă:

Am niste rasaduri de cartof dulce si as vrea sa stiu ce fel de pamant si substante le trebuie si cat timp trebuie sa astept de la plantarea rasadurilor pana la recoltare.

3
Răspunde Raportează
Andreea10203040
în 11 Iunie 2014 | Andreea10203040 întreabă:

Buna TPU am si eu o intrebare: masina de spalat rufe face un zgomot de parca ar fi ceva in ea stiti cumva de la ce poate fi, este un zgomot foarte tare.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie 2014 |

Cu ce se poate inlocui detergentul de rufe?

3
Răspunde Raportează
IceBil
în 10 Iunie 2014 | IceBil întreabă:

Stie cineva cum pot realbi o tesatura din bumbac ingalbenita de la clor, va rog? Multumesc frumos!

2
Răspunde Raportează
UltraLex
în 10 Iunie 2014 | UltraLex întreabă:

Salut mi- am cumparat un perwoll brilliant black si pe eticheta nu scrie daca ar trebui folosit impreuna cu un alt detergent ca in cazul balsamului sau o masura pur si simplu stiti cum ar trebui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DanielComan
în 9 Iunie 2014 | DanielComan întreabă:

Cum se poate etansa spatiul dintre un cos de beton si placile de azbociment din care este alcatuit acoperisul unde este situat cosul.

3
Răspunde Raportează
bicdghwa
în 9 Iunie 2014 | bicdghwa întreabă:

Am 2 trandafiri. La unul i-a dat bobocii iar la altul nu. Care sa fie cauza? Ma puteti ajuta? Va rog, dau funda!

1
Răspunde Raportează
pitty003
în 9 Iunie 2014 | pitty003 întreabă:

:x Vam mai intrebat dar... ce culoare deschide camera is fata si ce sa pun prin camera jucari mari gigantice de plus; ; ) si ce covor cu model sau culoare sau pat- canapea alea imi plac culorile pat- canapea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SmartyPants
în 9 Iunie 2014 | SmartyPants întreabă:

Am cumparat recent o pilota Dormeo din Kaufland pe care scrie ca este buna atat vara, cat si iarna. Vreau sa stiu care e partea potrivita anotimpului cald? Cea cu mici gaurele sau cea normala,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
umbra09
în 9 Iunie 2014 | umbra09 întreabă:

Buna am facut comanda la Pro V Juicer in 5 zile imi va ajunge ce parere aveti despre el e mai bun ca un storcator de fructe electric? la folosit cineva il iau de pe siteul http://www.thegift.ro/ asadar...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
dariusrus
în 9 Iunie 2014 | dariusrus întreabă:

as dori parerea sincera a unui posesor de casa din lemn efectv ma intereseaza costurile de productie. Merci!

2
Răspunde Raportează
VasileIon32
în 9 Iunie 2014 | VasileIon32 întreabă:

Cum pot scapa de mirosul de caine dintr-o canapea?

2
Răspunde Raportează
vict0rpreda
în 9 Iunie 2014 | vict0rpreda întreabă:

As dori sa construiesc un cotet pentru gaini in care sa le tin si iarna si nu stiu cum si din ce sa-l construiesc. Ma puteti ajuta cu cate sfaturi?

2
Răspunde Raportează
Lizuuu
în 8 Iunie 2014 | Lizuuu întreabă:

Heii TPU! Care credeti ca este cea mai potrivita culoare pentru o casa care in jur are numai verdeata, iar pana acum a fost alba?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2014 |

Mi-am pierdut pasarea de cateva ore. A zburat din colivie. Ce sa fac? Se va intoarce? Poate ca isi va auzi perechea.

2
Răspunde Raportează
Bogdiii93
în 8 Iunie 2014 | Bogdiii93 întreabă:

Când cumperi un apartament si pe ușă rămâne numele proprietarilor,după ce l-ai cumpărat, foștii proprietari trebuie sa i-a plăcuța cu numele lor?

8
Răspunde Raportează
xRobertx
în 7 Iunie 2014 | xRobertx întreabă:

De ce dupa ce se termina programul de spalare la masina nu mai pot deschide usa sa scot rufele? Se blocheaza dar inainte sa se termine merge deschisa dc?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2014 |

Din ce material erau facute plamulele area de demult care erau reci si aluneca asa cand pui mana? Vreau sa stiu daca se mai gaseste materialul ala sa-l cumpar.

3
Răspunde Raportează
Anahiteamo
în 7 Iunie 2014 | Anahiteamo întreabă:

Cum se spala un covor?

6
Răspunde Raportează
pitty003
în 6 Iunie 2014 | pitty003 întreabă:

Buna ce lenjerie sa am pe pat ce fel de culoare sau model :-* FUNDA*

4
Răspunde Raportează
Dragos_Grasu_1997
în 5 Iunie 2014 | Dragos_Grasu_1997 întreabă:

Am o problema cu prizele cand bag un consumator mai puternic se topesc mentionez instalatia e facuta recent dar nu are impamantare ma poate ajuta cineva?

7
Răspunde Raportează
Anonimus100
în 5 Iunie 2014 | Anonimus100 întreabă:

Loboda si brebenelul sunt plante care fac parte din clasa monocotiledonate sau dicotiledonate? Pe net am gasit doar in engleza si scrie eudicots si nu stiu ce inseamna :(. Stiti? ofer funda

2
Răspunde Raportează
SweetFashion
în 5 Iunie 2014 | SweetFashion întreabă:

Ce caine de rasa (pura), de talie mica- medie imi recomandati? Vreau unul nici prea mic, nici prea mare, stau la casa cu etaj si curte mare, deci dispune de spatiu. Nu- mi spuneti de chihuahua pentru...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
brico
în 5 Iunie 2014 | brico întreabă:

Am un hoby mai aparte, construiesc casute ptr pasarele decprative si functionale totodata, am avut suficiente aprecieri astfel incat sa incep sa cred ca as putea comercializa asa ceva. Daca cineva ma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pintecut-vlad_Jester_1995
Întrebare recomandată în 5 Iunie 2014 | Pintecut-vlad_Jester_1995 întreabă:

Ce fel de perdele sau jaluzele as putea sa pun la un geam care are o grinda in dreptul lui, adica nu as vrea sa pun sina de pe o grinda pe alta deoarece ramane un spatiu mare dedesubtul acesteia.Ce...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Popa_Cristian_1998
în 4 Iunie 2014 | Popa_Cristian_1998 întreabă:

Am 17ani si m.am apucat de apicultura. Am auzit ca la un anumit numar de stupi primesti bani si as vrea sa aflu daca e arevarat. Si am auzit ca s.ar plati o taxa la 30?

3
Răspunde Raportează
anonymdeanonym
în 4 Iunie 2014 | anonymdeanonym întreabă:

Ce pot sa fac am un puiut de gaina care cred ca s-a lovit la un picior sau asa s-a nascut nu mai stiu... ce pot sa ii fac ca sa ii treaca sau macar sa manance

3
Răspunde Raportează
Diaconescu_Ionut_1995
în 4 Iunie 2014 | Diaconescu_Ionut_1995 întreabă:

Salut mi-am luat de curand un aparat de tatuat si i-am ars pedela de alimentare stiti daca il pot lega direct la priza?

1
Răspunde Raportează
Titi50
în 4 Iunie 2014 | Titi50 întreabă:

Salut, Am nevoie urgent de o cutie de carton in care sa incapa o unitate pc, pentru a o putea trimite. Daca are cineva din Galati si vrea sa o dea il rog sa spuna aici ce pretentii are si sa- mi lase...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
UltraLex
în 4 Iunie 2014 | UltraLex întreabă:

Ce poti face sa salvezi craciunitele (de la moarte) dupa ce lea trecut sezonul

2
Răspunde Raportează
AndyBoss007
în 4 Iunie 2014 | AndyBoss007 întreabă:

Am lipit ceva cu Picatura si mi-am dat si pe degete, va rog spuneti-mi cum se poate sterge!

3
Răspunde Raportează
AnAndrey1994
în 4 Iunie 2014 | AnAndrey1994 întreabă:

Cum sa prind o vulpe? Vine frate ziua la "agatat" gaini? :)) cineva mi- a zis asta :" ia niste carne\intestine de pasare, pune- o pe un carlig din ala de 3 de la pescuit, pune- o undeva la inaltimea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Si_Sunt_Iubita_Iubesc_1991
în 4 Iunie 2014 | Si_Sunt_Iubita_Iubesc_1991 întreabă:

Buna ziua sunt din Bucuresti si m-ar interesa niste nr de telefon de la oameni care incarca butelii de aragaz la domiciliu..mai ieftin multumesc anticipat

4
Răspunde Raportează
pitty003
în 4 Iunie 2014 | pitty003 întreabă:

Sunt mutata intr-o casa noua si acuma :D trebuie sa o decorez vreau sa fie decorata cum sa o varuiesc cum sa fie asezat patul sa imi cumpar jucarii de plus si sa le pun prin casa? Funda

10
Răspunde Raportează
FluturasulTau
în 3 Iunie 2014 | FluturasulTau întreabă:

Hey TPU, tocmai m- am mutat in noul apartament cumparat de parinti, dar interfonul e diferit si nu stiu pe ce buton trebuie sa apas sa se deschida usa de la intrare fara sa cobor si sa deschid eu usa? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tomagiaro21
în 3 Iunie 2014 | Tomagiaro21 întreabă:

Salutare... Am o problema grea si nu pot sa- i dau de capat. Ascultatii : Am pierdut 2 perechi de cheii de la o usa.Si nu mai pot intra ca n- am cheii, si nu mai am dubluri la cheile alea. Treaba nasoala...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UrascFCDB
în 2 Iunie 2014 | UrascFCDB întreabă:

HELP ME! Cum sa scot pixul de pe geaca de piele ( geaca crem)? CEL MAI BUN RASPUNS=FUNDA

1
Răspunde Raportează
Maimmai
în 2 Iunie 2014 | Maimmai întreabă:

As vrea sa construiesc o casa P+M cu amprenta de 140mp.M-ar interesa cam cate caramizi de genul http://www.dedeman.ro/ro/caramida-brikston-290x240x188-gv.html mi-ar trebui?

5
Răspunde Raportează
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    22 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 21 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.500
  • Întrebări: 3.954.414
  • Răspunsuri: 17.662.972
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Copiii de la 402

Copiii de la 402

Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.351 Conversaţii