TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
euuilem
în 17 Aprilie 2013 | euuilem întreabă:

Buna TPU as avea si eu o intrebare, cam in cat timp se tencuie 150 mp? Mersi anticipat.

4
Răspunde Raportează
Olteanu_Alexandru_1982
în 17 Aprilie 2013 | Olteanu_Alexandru_1982 întreabă:

Pot pune semintele de gura leului si dalia mignon direct in ghiveci cu pamant ca presupun ca e tarziu sa mai fac rasad?

6
Răspunde Raportează
CraciunRoby1999
Întrebare recomandată în 16 Aprilie 2013 | CraciunRoby1999 întreabă:

am o intrebare destul de simpla pentru uni. Vreau sa imi fac un arc ce lemn este cel mai bun si de gasit repede? si pentru sageti ce lemn sa folosesc? FUNDA garantat!

7
Răspunde Raportează
Simoneloo
în 16 Aprilie 2013 | Simoneloo întreabă:

Este cineva pe aici care se pricepe la robinete industriale?

4
Răspunde Raportează
onicacristianmarian
Întrebare recomandată în 16 Aprilie 2013 | onicacristianmarian întreabă:

Salut tpu.am si eu o problema cu o minge de fotbal.am cumparat- o acum 1 saptamana, este originala nike din piele.si nu stiu cum s- a intamplat dar s- a spart...cand o umflu rasufla pe la cusaturi prin...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DaRaspund
Întrebare recomandată în 16 Aprilie 2013 | DaRaspund întreabă:

Aveti idee cu ce se curata de var tamplaria unui termopan maro?

7
Răspunde Raportează
BiancaLog
în 15 Aprilie 2013 | BiancaLog întreabă:

Heii, TPU! Am o mică mare problemă :(. Am pătat patul cu carmin pentru unghii. cu ce se duce? Știți o metoda prin care aș putea curăța pata, fără să decolorez patul? Dau fundă.Vă rog, repede!...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AndraaAndra
în 15 Aprilie 2013 | AndraaAndra întreabă:

Cum se numesc aceste rotunduri cu pene si ce mai vrei tu sa pui la ele? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=353818701385584&set=a.256458584454930.41668.198779486889507&type=1&theater Funda ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cr7adi
în 15 Aprilie 2013 | Cr7adi întreabă:

Am un pechinez de 3 ani. Acum l-am cumparat.Are o singura problema nu suporta sa stea singur intr-o camera tot latra non -stop.Stiu ca este rasa incapatanata dar cum sa-l obisnuiesc sa stea acolo?

9
Răspunde Raportează
SElenaAlina
în 15 Aprilie 2013 | SElenaAlina întreabă:

Stie cineva cum se curata adidasii din piele intoarsa?

8
Răspunde Raportează
GreenVegas
în 15 Aprilie 2013 | GreenVegas întreabă:

Sall TPU, am o problema. Mi s-au stins toate becurile din casa, si nu mai functioneaza, ( curent este), si cred ca a sarit siguranta. Cum o pun la loc? :-s

6
Răspunde Raportează
Valentina_Dinita_1988
în 15 Aprilie 2013 | Valentina_Dinita_1988 întreabă:

Am roz in camera si as vrea sa schimb culoare in verde ce iese daca dau cu verde peste?

5
Răspunde Raportează
Dinu_Theodor_1987
în 15 Aprilie 2013 | Dinu_Theodor_1987 întreabă:

Astazi trebuie sa stau cu fratele meu.El vrea sa mearga la parinti.Ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
cosmi98
în 14 Aprilie 2013 | cosmi98 întreabă:

Buna as vfrea sa- mi fac un mic iezulet de 1/2 si inaltimea de 1m. nu am de unde sa aduc apa curgatore... Ce pot face imi puteti da niste idei ceva... as vrea sa pun niste carasei... Oare ar trebui sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Booklover
în 13 Aprilie 2013 | Booklover întreabă:

Imi puteti recomanda o carte despre flori, nu despre legume sau copaci sau mai stiu eu... vreau o carte doar despre florile de gradina si ingrijirea lor...de exemplu chiar si pe anotimpuri daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ema2001
Întrebare recomandată în 13 Aprilie 2013 | ema2001 întreabă:

As vrea sa stiu cum pot scapa de pasarile din pod? Sunt grauri... funda LA CINE M-A AJUTAT.

14
Răspunde Raportează
cinderellaindreams
în 13 Aprilie 2013 | cinderellaindreams întreabă:

Compara miscarile la plante cu miscarile la animale dupa diverse criterii, identificate personal.

3
Răspunde Raportează
cinderellaindreams
în 12 Aprilie 2013 | cinderellaindreams întreabă:

Care este diferenta dintre un boboc de floare pus intr-un vas cu apa calduta si unul pus in vas cu apa rece?

6
Răspunde Raportează
cinderellaindreams
în 12 Aprilie 2013 | cinderellaindreams întreabă:

Ce se poate observa atunci cand o planta de camera e pusa pe pervazul ferestrei? Ce miscari au organele plantei:frunzele,tulpina, florile?

6
Răspunde Raportează
xDr0gs
în 12 Aprilie 2013 | xDr0gs întreabă:

In primul rand imi cer scuze pentru. categorie dar e cea mai vizitata.Am mai pus intrebari pe alte categorii dar nu am primit raspunsuri.Deci vreau sa imi pun pe tavan la camera spoturi.Si trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Aprilie 2013 |

Imi palpaie neonul cand intrerupatorul este inchis. de ce?

12
Răspunde Raportează
nashu40
Întrebare recomandată în 12 Aprilie 2013 | nashu40 întreabă:

Salutari prieteni. Am nevoie de un sfat. Nu stiu ce masina de spalat sa cumpar. Din toata gama disponibila pe unde am fost m- am oprit pana la urma la un LG si la un Beko. Ce parere aveti (nu stiu sa...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
dragossefu
Întrebare recomandată în 12 Aprilie 2013 | dragossefu întreabă:

imi poate spune si mie cineva ce temperatura trebuie sa fie in solar ziua si noaptea.Multumes!

5
Răspunde Raportează
cristi202
Întrebare recomandată în 12 Aprilie 2013 | cristi202 întreabă:

Am o mare problema. Am de pus un parchet laminat la o camera mica. Sapa nu e trasa cum trebuie, are denivelari. Nu am putut trage sapa noua pentru ca e zona de trecere, si e foarte dificil. Asta e prima...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
RecKinul
în 11 Aprilie 2013 | RecKinul întreabă:

Am doi pomi (meri) care fac rod odata la doi ani si nu stiu cum as putea face sa rodeasca in fiecare an. Este un soi de mar dulce de vara ce nu necesita sa fie altoit.

3
Răspunde Raportează
Cris06
în 11 Aprilie 2013 | Cris06 întreabă:

Stiti vreo solutie de curatat/dezinfectat (un scaun de birou negru) fara sa pateze? (A stat cineva de care nu prea-mi place in el...)

4
Răspunde Raportează
Earthroot
Întrebare recomandată în 11 Aprilie 2013 | Earthroot întreabă:

Are cineva salteaua Octaspring 3000 de la dormeo? Cum e? Care saltea Dormeo vi s-a parut mai buna?

6
Răspunde Raportează
Încrucişătorul
Întrebare recomandată în 11 Aprilie 2013 | Încrucişătorul întreabă:

Nu mai merge lumina de la frigider. Nu se mai aprinde cand deschizi usa. S- a stricat? Priza e buna, merge, am verificat. Asa imi dau seama cand un frigider s- a stricat? Nu mai merge lumina lui la...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Zeroice
în 11 Aprilie 2013 | Zeroice întreabă:

Salutare, mi-am cumparat un aparat de ras Remington BHT2000 si as avea o intrebare. In cutie a venit cu un fel de ulei ..cum se foloseste? ..sau mai bine zis cand si unde se aplica? MS!

4
Răspunde Raportează
SweetFashion
în 11 Aprilie 2013 | SweetFashion întreabă:

Dau Funda celui care imi spune un site de unde pot cumpara dulapul din aceasta poza: http://www.beautytips.ro/wp- content/uploads/2012/07/Dormitor- fete- 2013.jpg *este in stanga imaginii.cel...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2013 |

De câte ori pe săptămână faceţi curat? La câte zile ştergeţi praful?

9
Răspunde Raportează
rokey
Întrebare recomandată în 10 Aprilie 2013 | rokey întreabă:

M o problem vreau sa imi zugravesc camera in rosu si am cumparat lavabila alba si pigment rosu doar ca mi-a iesit un roz. Stie cineva ce pot sa fac sa iasa rosu. dau funda pentru raspunsurile bune.

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2013 |

Sunt din Galati.Am gasit eri pe straa un pechinez.Era destul de murdar cred ca se ratacise cam de vreo zi.Nimeni nu era prin preajma si stiind ca aceassa rasa nu prea poate supravietui singura, am...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
DorelP
în 10 Aprilie 2013 | DorelP întreabă:

as vrea sa stiu ce fel de pavele pentru pavaj imi recomandati? Nu de alta, dar in vara asta sunt hotarat sa imi amenajez curtea

7
Răspunde Raportează
vladutzw
în 10 Aprilie 2013 | vladutzw întreabă:

Sora mea a spart o usa de la cabina de dus, se poate cumpara o usa fara sa cumperi si o cabina nu?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2013 |

Sunt din Galati.Am gasit eri pe straa un pechinez.Era destul de murdar cred ca se ratacise cam de vreo zi.Nimeni nu era prin preajma si stiind ca aceassa rasa nu prea poate supravietui singura, am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Vladutz01
în 10 Aprilie 2013 | Vladutz01 întreabă:

Care firma de drujbe este din punctul vostru de vedere cea mai buna STiHL sau Husqvarna si as vrea sa imi aratati si o drujba foarte buna iesita recent >>> Fundita.

2
Răspunde Raportează
up2
Întrebare recomandată în 9 Aprilie 2013 | up2 întreabă:

As dori sa va cer parerea, vreau sa cultiv niste plante pentru a face un profit cat de mic dar care in timp sa creasca.Ce plante sa cultiv? ma gandeam la fasole ca este scumpa si totusi se cauta...va...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Stalievus
Întrebare recomandată în 9 Aprilie 2013 | Stalievus întreabă:

Buna TPU. Colectionez pietre, si nu stiu cum sa le fac lucioase? Ceva sfaturi, va rog?

5
Răspunde Raportează
maxxu09
Întrebare recomandată în 9 Aprilie 2013 | maxxu09 întreabă:

Vreau sa construiesc o magazie pentru scule la tara la bunici. Ca material m- am decis sa folosesc lemnul pentru ca e mai ieftin si pentru ca ma descurc eu cat de cat la asemenea constructii. Problema ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
termopanist
în 9 Aprilie 2013 | termopanist întreabă:

Chiar sunt asa buni cei de la www.service-termopane.ro? sau sunt mai buni cei de la www.reparatii-termopan.ro? sau cei de la www.reparatii-ferestre.ro? ca de ceilalti nu prea am auzit in google...

2
Răspunde Raportează
RedBullX
în 9 Aprilie 2013 | RedBullX întreabă:

Cum apar furnicile daca vars putin suc sau daca e ceva dulce pe jos? De unde apar? Stau ascunse undeva? D: Pe unde ies? Explicati-mi tot._.

4
Răspunde Raportează
KINGPDA
în 9 Aprilie 2013 | KINGPDA întreabă:

Ce boala este hiperpigmentatia ca patologie si cu ce se trateaza?

2
Răspunde Raportează
RodicaGabriela
în 9 Aprilie 2013 | RodicaGabriela întreabă:

TPU! Stie cineva din ce motiv se depune gudron moale in horn si in cazan? FUNDITA pentru cel mai folositor raspuns. :)

9
Răspunde Raportează
11george11
în 9 Aprilie 2013 | 11george11 întreabă:

"Picatura" se dizolva in apa calda sau rece? Daca lipesc de un tricou ceva cu "Picatura" si spal tricoul cu apa calda sau rece se intampla ceva?

6
Răspunde Raportează
AmPiticiPeCreier
în 9 Aprilie 2013 | AmPiticiPeCreier întreabă:

:) Am si eu o mica, mare problema. Am lipsit o perioada de acasa asa ca florile mele din ghiveci s-au cam ofilit. Stiti cumva ce pot face pentru a le readuce la viata? Fundita.:)

8
Răspunde Raportează
BlondaB?
în 9 Aprilie 2013 | BlondaB? întreabă:

Cum pot face curatenie generala? Vreau sa arate casa precum luna :)) {metafora aceea}! Am : 3 camere, o baie, o bucatarie, 2 terase. Merci. PS : FUNDAA!

7
Răspunde Raportează
Monster97
în 9 Aprilie 2013 | Monster97 întreabă:

Sall all as vrea sa stiu si eu ce capacitate are baia de ulei la un motor ecotec de 1.6 Big Funda :X

2
Răspunde Raportează
Theodora292001
în 9 Aprilie 2013 | Theodora292001 întreabă:

Mi- am cumparat un cires, este acum al 3- lea an, eu cu mama suntem ingrijorate deoarece nu a inflorit inca. Ea s- a gandit ca face frunze dar nu face flori dar e cam ciudat, de obicei copacii...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andrree
Întrebare recomandată în 9 Aprilie 2013 | Andrree întreabă:

Hei, TPU! Aseară mi- a băgat mama la spălat nişte cămăşi albe şi tricouri albe cu un ghiozdan roz şi ghiozdanul s- a decolorat iar acum toate cămăşile mele sunt roz. Cum aş putea să le scot...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 13 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă acum 21 ore

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    14 răspunsuri
  • giuliaaaV
    trimisă acum 11 ore

giuliaaaV întreabă:

Craciun fericit! Exista sanse ca baremul la un examen sa fie gresit? Iar daca este gresit,si ti se scade din punctaj,merita sa depui contestatie, sau nu vor aproba?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.519
  • Întrebări: 3.954.466
  • Răspunsuri: 17.663.331
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Personaje negative din filme

Personaje negative din filme

Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?

Start quiz
Categorii
  • 652.080 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.361 Conversaţii