Daca poate cineva sa imi spuna de la ce varsta se da praf de crestere a oualor la pui de gaina? si la ce varsta se face vaccinul de pesta si holera? funda.+
Cu ce pot scoate o pata de grasime de pe un portofel? E rosu si se vede destul de urat. Pot face ceva? Funda.
am o centrala pe lemne de 24v si m-ar interesa sa cumpar un ups, deoarece in zona mea sunt dese intreruperi de curent. Stie cineva care ar fi cel mai bun?
Am o problema: azi dimineata am gasit pe peretele (scuzati cacofonia) din spatele monitorului doua insecte. Aratau ca niste viermisori, foarte, foarte mici, maro, parosi si oarecum ovali ...? (mai mult)
Stiti ce planta nu creste la intuneric? feriga graul zfinul zmeurul, pana pe 11.11. 2012 duminica! Va rog!
Mama mea are o problema... De curand ne - am luat o noua gresie. Problema e ca sterge la ea de ii sar capacele :)) ( Scuzati expresia ), si- a luat o multime de solutii, dar nici una nu e buna...? (mai mult)
Am plantat 70 DE puietii de tuia in luna octombrie la inceput, toate bune si frumoase, dar acum cand am fost la la locul unde sunt plantati am constatat ca culoarea VERDE sa schimbat in MARO, nu sunt...? (mai mult)
Care sunt populatiile dintr-o gradina? (biocenuza).
Ar fi posibil sa obtin material saditor si consiliere ca sa cultiv trufe de padure pe terenul meu in judetul Arges?
Buna,care este cel mai bun deodorizant pentru camera?
Cine imi da niste idei de decoratiuni handmade?
Heei TPU Stie cineva se spala filtrele acelea groase cu bilute de la hota elica? In masina de spalat vase m-ar interesa... Multumesc anticipat. Ps:
Sal.La ce presiune kg/cm rezista un pal de 2 cm grosime?
De la ce varsta se da praf de ouat puilor de gaina? va rog.
Salutare tuturor am si eu o problema : am o casa veche si unrmeaza sa imi fac alta casa langa cea veche si vreau sa mut contoarul de la casa veche pentru a o demola si vreau sa fac ca un panou de control...? (mai mult)
De unde pot face rost de miceliu pentru ciuperci champignon?
Heei, cine știe cum se pot păstra (proteja) peste iarnă, aceste margarete galbene? Atentie, nu sunt crizanteme, deci e exclusă varianta păstrării în pământ...pe timpul iernii! ...? (mai mult)
Va rog frumos, puteti sa imi spune cum se schimba pompa de ulei a lantului la Husqvarna 137? Nu stiu de unde sa incep si cum sa desfac pinionul de antrenare cu variatorul.Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Cum se poate ajusta puterea de rotatie a unui ventilator de putere mare? Stiu ca extista niste potentiometre dar nu stiu de care imi trebuie. Eu doresc sa reduc turatiile! Pun un link cu ventilatorul: ...? (mai mult)
Am vazut pe net ca ciupercile champignon se cultiva im pamant amestecat cu balega de cal, paie de fan, praf de carbune, etc...s- ar putea cultiva si in pamant negru? deoarece si cel negru este foarte...? (mai mult)
Domnule sau doamna ADMINISTRATOR TPU, de ce nu v-au placut intrebarile mele, si le-ati sters? Astept raspuns! Multumesc! DAU FUNDA! :)))
Va rog foarte mult sa- mi spuneti daca se poate cosntrui o casa pe structura usoara, osb, de caliate buna, in 20 mii euro la rosu cu utilitati, cu mansarda in maxim 100 mp? Proiectul, autorizatii ...? (mai mult)
Cine este interesat sa cumpere casa in sacele, judetul Brasov, rog seriozitate!
Cum pot gati orez la cuptor astfel incat sa devina auriu, rumen?
Hey cu ce se curata folia aceea protectoare de pe geamul termopan nu pot sa o dezplipesc deloc si chiar daca sa dezplipit in unele parti a ramas ca un fel de clei ceva in genul pe rama de la geam?
Am o centrala termica BUDERUS putere 24 w, pe gaz si as dori sa- mi achizitionez un termostat. Nu am cunostinte in acest sens. Ce tip de termostat ar fi indicat sa- mi achizitionez? Este acesta un mod...? (mai mult)
Am o centrala termica BUDERUS putere 24 w, pe gaz si as dori sa- mi achizitionez un termostat. Nu am nici un fel de cunostinta in acest sens. Ce tip de termostat ar fi indicat sa- mi achizitionez? Este...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva si pe mine sa nu imi prind nasul prin centrala? Deci, presiunea la centrala este 1 iar cand dau drumul la caldura centrala nu merge decat la temperatura de 25, daca dau la 20 nu...? (mai mult)
as dori sa fac un gard viu din dafin siberian (prunus laurus), ce distanta trebute sa las intre plante, adica vreau un gard viu mai des
Care ma ajuta si pe mine?:P Mi- au crapat rosturile de la teracota si am cumparat praf de samota, culoare rosie si ceva apa speciala le- am amestecat si le- am lipit acum nu stiu cum sa curat excesul...? (mai mult)
imi trebuie un colaj de toamna din materiale din natura, imi trebuie urgent. ceva dragut simplu si usor de facut.va rog mo0lt.
Am un calorifer pe ulei electric de 2500W si nu stiu daca il bag in priza sa nu sara siguranta sau sa se arda instalatia... Exista vreo priza sau ceva sa pun unde sa bag caloriferul sau altceva sa evit...? (mai mult)
Cunoaste cineva un agent bun de imobiliare in Timisoara? Caut ca sa vand un apartament care e situat foarte bine in centru doar ca este la etajul 4. (ultimul etaj) Chiar daca nu are nici ...? (mai mult)
Cine stie cam cat consuma aragazul BOSCH hce744250r?
am o intrebare! cam cat consuma un aragaz electric? cu plita si cuptor! stiu, in functie de cat consum dar cam la ce pret sa ma astept la factura de la lumina? la milioane sau la cateva sute de ...? (mai mult)
Salutare tuturor.va rog sa ma ajutati cu raspunsul la; Ce material sa folosesc pentru zidit un horn din elementi de horn? Va multumesc anticipat!
Am folosit vanish ca sa scot o pata de pe covor si mi-au ramas niste pete albe pe degete.Cateva s-au dus, altele sau dus partial.Se vor duce de tot? Nu e periculos?
am si eu o intrebare:am un lamai, dar cand face floare ii pica.Ce ii pot face? aveti vreo idee? fundita celui care ma ajuta.
.. vreau sa imi fac un acvariu cu 5 laturi si am niste dimensiuni: 42 cm, 26 cm, 28, 5 cm, 59 cm, 47 cm si inaltimea de 70 de cm.Imi spune si mie cineva cati litri ar avea acest...? (mai mult)
Cu cat pot vinde o casa la tara: 4 camere(dormitoare), bucatarie, baie, 3 holuri, o camara, renovata, nemobilata, are o vechime de 30 ani, la 24km de municipiul judetului, la 10km de alt oras,...? (mai mult)
Cu cat pot vinde o casa la tara: 4 camere(dormitoare), bucatarie, baie, 3 holuri, o camara, renovata, nemobilata?
Cum pot sa usuc niste flori, dar fara sa le presez? Am observat ca dupa ce stau doua-trei zile incep sa putrezeasca si asta vreau sa evit.
Salut \\ am si eu o problena nu mai merge expresoru scoate apa putina si avand apa in rezervor se opreste singur si apare lipsa apa
Am o problema cu centrala de apartament Motan. Are presiunea foarte mare. Care stie sa imi zica ce pot sa ii fac sa scada la normal la 1.2 bar. Acum e la 3. Care poate fi cauza? Urgent. Sunt singur acasa...? (mai mult)
Cum se planteaza semintele de mina maicii domnului?
:( am si eu o problema..am ars mobila din casa cu o lumanare si a ramas urma neagra asa..stiti cumva daca pot sa o scot cu ceva? sa nu se mai vada asa negru macar...:( va rog mult ajutati-ma.
Salut, Stie cineva un agronompasionat de ceea ce face, vreau sa fac o banca de seminte si imi trebuie cineva care se pricepe la asa ceva. Dumitru Picotici
Este adevarat ca urina poate sa omoare plantele?
Cum pot sa imi confectionez o coada de drac? am nevoie urgent...
Ce decoratiuni sa fac de halloween. Vreau sfaturi si idei. Am auzit ca sa pun vata in loc de panza de paiajen. E adevarat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!