Spuneti-mi va rog niste retete delicioase din pulpe de pui la cuptor DAU FUNDA
Vreau si eu imformatii despre muscata.plz Funda
De la ce planta provin batoanele de vanilie? Intrebare pentru cine stie sigur sau stie sa afle.Va rog nu raspunde-ti daca nu stiti sigur.Si as dori si link-uri cu site in romana si in engleza unde arata...? (mai mult)
cum se pot curata niste pete de vin rosu de pe perete dat cu var lavabil? mersi mult de sfaturi :D funda pentru cel mai bun raspuns
Cu ce iese funinginea de pe haine, dau fuunda :))
Care masina de spalat e mai buna? Cea de la Bosch sau de la Ariston? Funda. P. S. imi puteti spune si ce functii are fiecare?
Daca mi sa lasat tocu de la usa de interior precizez k usa e din mdf ce sa ii fac?
Am dat intr-o camera cu lavabil albastru ca ceru, dupa ce sa uscat a ramas o olbeata dar nu in toata camera unele locuri de ce? :(
Va rog sa ma ajutati! Am plantat cativa pomi fructiferi dar la doi dintre ei am observat dupa plantare ca aveau cam o portiune de 4 cm din varf rupta. Ii afecteaza cu ceva? Stiu ca taierile se fac in primavara....? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, cu ce se curata bine mucegaiul?
tuturor.am o masina de cusut privileg super 930 fara manual.mai are cineva? nu gasesc cusatura dreapta...de unde sa descarc ceva instructiuni, ca pe net nu e nimic.imi prinde tot timpul ata? (mai mult)
Cand am pus gresia cei care au lucrat mi-au cerut aspiratorul ca sa curete pe jos si a tras foarte mult praf. Pana la un moment dat cand scotea de peste tot praf, de nu se mai vedea nimic...? (mai mult)
Ce inseamna cand o masina de spalat are al 6-lea simt?
Buna`! Vine ziua lu mami. si colegele ei ar vrea sa ii ia ceva. Dar ea nu vrea vesela sau altelea... Vrea ceva bun si sa-i foloseasca! Ce ar putea sa ia? dau funda :>
Care floare vi se pare mai frumoasa? Crinul sau laleaua pestrita?
Cine stie de unde pot downloada programul visoft (simulator baie 3d) sau unde pot lucra online pe el?
Unde pot gasi teme pentru lg gs290?
Ce as putea turna peste o placa de beton ca aceasta sa nu se mai macine? Dau vot+funda.
As dori va rog ajutor din partea d-voastra. poate stie cineva de unde pot cumpara copacelul albastru care apare in linkul de mai jos: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.vanzaremobila.ro/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_63.jpg&...? (mai mult)
Buna am o planta coral face niste boabe rosii ornamentale si de curand i-au aparut pe frunze niste excrevescente mici ca niste bubite rosii nu stiti ce ar putea avea dau vot
Am nevoie de ajutor.Am ramas fara lumina si am nevoie de un intrerupator si n-am gasit prin casa decat un intrerupator treppen.Merge sa il pun in loc de intrerupator normal care s-a ars?
M-am mutat in chirie si luna asta la intretinere spunea ca sunt 2 locatari.Cine trebuie sa spuna administratorului cati locatari sunt intr-un apartament, eu chiriasa sau proprietarul? va trebui sa platesc...? (mai mult)
Cum pun un player muzical pe un forum PhpBB3? As vrea sa imi explicati asa, ca sa inteleg: Panou de administrare>unde trebuie>unde trebuie>ce trebuie etc Va rog ajutati-ma ca va dau fundita.Si scuzati...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu le fie fric la iarna pentru puii de gaina
Hello ~! vreau sa-mi fac in dormitor un perete mov :P cam ce culoare sa fie mobila? alba?
Am 4 ghivece de spatifilum si nu au inflorit niciodata ce sa fac? mentionez ca sunt in geam spre apus le ud regulat multumesc
Mi am luat o bluza de la pimkie. e alba si are o inimioara in mijlok rosie si scrie american sweet dreams. A bagat o mama la spalat si a iesit un albastru deschis.Cred ca de la blugii mei. A crezut k n...? (mai mult)
De la cate luni se oua gaina
Am o planta Yucca. Frunzele ii sunt lasate si nu arata deloc viguroasa. Ce sa fac? Multumesc!
De ce nu se construieste cu BCA pe lungimea lui si nu pe latimea lui? asa ar fi mai gros peretele zic eu... care ar fi avantajele dar si dezavantajele? fundita la cel care imi da argumente concrete.
Cum sa sap o groapa pana la apa in timp de 24 ore
M-a rugat mama s-a va intreb unde poate pune detergent lichid la o masina de spalat whirlpool 8105. N-am mai folosit niciodata detergent lichid.Va rog ajutoor. Funa!
De ce visinele nu se strica cand faci visinata? Daca voi face visinata fara zahar si alcool ce va iesi? Nu se vor strica visinile?
Vand pui rasa Chow Chow cu limba mov! Doreste cineva? 150 euro.Detalii la telefon 0785712299
Care sunt cele mai bune centrale termice pe gaz de apartament? circa 50 de mp :d
Buna puteti sa imi ziceti si mie o poezie referitoare pe cine ma bazez cand in fauresc viitorul? plz raspundeti cat mai repede(funda)
Dorim sa contruim balcon in sectorul 5, cu ce sa incepem? Ce acte trebuiesc?
Cat costa un metru cub de apa calda si un metru cub de apa rece in craiova?
Am mare nevoie de ajutor.Mama mea si-ar dori o planta, dar pe internet nu prea gasesc. A vazut in revista "Practic" o planta ce seamana cu bonsaiul pe nume ALGA MARINA NEPTUNUS! Nu o gasesc nicaieri....? (mai mult)
Ati avut vreodata probleme cu furnizorii de servicii de internet? Cum s-au rezolvat? Mi-ar face placere sa aflu ca nu sunt singur...
Salutare as vrea sa imi cumpar o feriga pentru. apartament si ma intrebam daca feriga elimina OXIGEN si abosarbe DIOXID DE CARBON. Daca da in proportie de cat la %?
http://thechallenger.seniorsoftware.ro/? sharecode=bw5SB1yC5X
Ce droguri sunt legale in Romania? Adica sa ai o mica plantatie acasa.
imi trebuie un izolator termic, care sa reziste la 300 grade celsius. are cineva vreo sugestie?
Am si eu o drujba, si cand o turez moare, ca si cum nu ar avea benzina destula, aveti idee ce are?
Cam cat ar costa un playstatio2 nou (nu vreausal cum par la mana a doua sau de pe net ) si cat ar costa un joc
De curand mi-am pus usa si geam termopan la dormitor. Pentru ce perdea as putea opta, tinand cont ca sticla este mata, iar peretii sunt de un verde pal? As dori raspunsuri insotite si de poze, ...? (mai mult)
Cat de toxic este teflonul?
cat ar costa un disc agricol la mana a doua u650 sau ceva mai mic, pentru o cunostinta :)).
Buna mi-am facut ieri ziua mea de nastere.Am primit o broscuta mica si foarte dragalasa.Am voie sa ma joc cu ea? FUNDA MARE SI FRUMOASA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!