Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna vreau sa zugravesc in camera si am vopsea innenweiss 15 L 25 kg de intrerior.Trebuie diluata cu ceva sau doar bag trafaletul in vopsea si dai pe perete?
Care ma poate ajuta in chirie cu o casa in bucuresti bine inteles, si este foarte urgent. dau vot ce doriti.
Hello, friends))tata vrea sa-mi cumpere un pat nou(de 2 persoane)si i-a intrat in cap un model(clasic, din lemn)si vrea sa mi-l ia pe ala)eu dimpotriva vreau unul modern...Recent am vazut un pat rotund? (mai mult)
Pareree! In curant ma voi muta la casa si vreau sa imi amenajez camera in stil vintage modern. Mobila mea actuala e compusa din doua culori: crem si albastru inchis. In noua camera as vrea sa am mobila...? (mai mult)
Am o centrala vaillant pe 28 kw cu tiraj fortat. In momentul de fata am 3 calorifere conectare la ea.( unu la baie, unu in bucatarie si unu intr-un dormitor) Centrala este intre baie si bucatarie....? (mai mult)
stie cineva de unde provin neghinele de la grau alea negre.
Vreau sa imi iau masina de cusut, cine ma ajuta si pe mine sa aleg intre astea? http://www.eflamingo.ro/magazin/RezultatCautareCatalog Si argumentati
Cum invat papagali perusi sa-mi stea pe deget
Exista ceva special care se amplaseaza in zona dusului, pentru a nu trece apa si in cealalta parte a baii? Daca da, imi puteti spune cum se numeste? Multumesc, o zi buna!
Cu ce ar trebui sa stropesc in urul casei sa scap de tantari sau daca stie cineva o solutie eficienta
In bucatarie (o cam mica) am mobila din lemn si as vrea sa stiu cum sa o protejez de abur(se gateste mult). Exista o vopsea speciala sau altceva?
Dupa ce dau cu amorsa, cam cat trebuie sa astept. ca sa pot da cu lavabila? e vorba de un dormitor de apartament. mersi dau funda
Imi puteti da niste link-uri cu modele de birouri si sifoniere? Funda pentru cel mai bun link!
Cum pot face sa cada florile unui prun, ori sa nu mai infloresca.
Cine stie ceva firma cu geamuri termopane second hand in salaj? dau funda
Buna, Stie cineva de ce se innegresc rosiile care incep sa se coaca nu de la codita ci de la floare. Merci mult anticipat.
Voi cum faceti economie?
As dori vara asta sa zugravesc.Ma puteti ajuta ce culoare sa aleg? Plzzz Raspunsss :o3
Ajutor! am varsat niste ulei de masline pe birou. pot sa il curat cu ceva? pronto, clor, spirt? ma gandeam ca daca nu se poate macar sa ung si restul biroului cu ulei ca sa fie uniform. orice solutie...? (mai mult)
Ola! Voi ce animale de casa aveti? Eu am avut mai intai o pisica, apoi un hamster, pe urma doua testoase mici si acum un iepuras!
Este adevarat ca moliile au sangele alb? De ce? Scuzati categoria, nu stiam unde sa o pun.
Salut all! Vreau sa va intreb cu ce pot sa curat soba unii mi-au zis ca cu otet se curata cel mai bine. Vreau sa vad si parerile voastre sau daca sunteti in putinta sa-mi spuneti cu ce o curatati voi. ps:soba...? (mai mult)
In cat timp pot sa termin o camera de 3 m patrati de vopsit cu lavabila plus dat cu amorsa inainte? si ce as putea sa pun pe jos ca sa nu stric parchetul? dau funda
Am patru pisicute 2baieti si 2 fetite, ma ajutati si pe mine cu niste nume pentru pisici?
As avea si eu nevoie de ceva sfaturi cu privire la cum sa plantezi un brad(cucat mai repede cu atat mai bine) funda pentru cel mai bun raspuns iar pentru celelalte raspunsuri inteligente
Cine imi spune niste hobby-uri ale adolescentilor care le-as putea practica(exclus handbalul) pentru cele mai multe funda
Buna ziua! Care ar fi costurile pentru zugavitul unui apartament de 3 camere de 70 mp curatat pana la placa?
Vreau sa imi iau un trandafir japonez dar am auzit ca ii cad multe frunze iarna. Este normal? Help!
Cum pot recunoaste daca marmura si granitul sunt de buna calitate? Cineva mi-a spus ca sa lasi pe o bucata de marmura o bucata de lamaie 30 min si daca nu se pateaza atunci ea este de calitate. Este adevarat?...? (mai mult)
Fundita! Cum se numeste aceasta floare? (apasati pe link pentru a vedea pozele) http://imgur.com/ZLNRd http://imgur.com/ocwCl http://imgur.com/2DZA4 http://imgur.com/skN0o
Care stie cum sa fac un site cu alt site/?
Cu ce pot scoate petele de mure de pe haine?
Ce flori recomandati pentru gradina?
Cati ani poate rezista lemnul? Dar metalul? Dau FUNDA + VOT
Cum pot sa scap de cartite? Dau funda. (cartitele sunt in gradina)
am 2 camere...1 este decorata dar a 2a nu stiu cum sa o decorez.idei? fundita!:)
Ce cafea pot folosi la un expreso de longhi?
Cum amenajez 2 bai, de 8 respectiv 6 m2? Nu stiu ce culori sai ce tip de mobilier sa folosesc si trebuie sa ma apuc saptamana viitoare.HEL! funda
Caut o lupa destul de mare(nu lupa pentru masina) stiti de unde pot gasi un magazin online sa imi faca la comanda cu dimensiunile pe care le vreau eu sau o fabrica.Multumesc anticipat
Cum se numesc florile astea: http://farm7.static.flickr.com/6062/6022074709_4b20732e27.jpg?
Cum pot curata marcarul permanent de pe canapeaua de piele?
De unde as putea cumpara crini imperiali de toate culorile?
La o garsoniera de 29.31 mp cat m-ar costa mana de lucru pentru zugravit, dat jos/pus faianta (baie, bucatarie), pus gresie (baie + bucatarie + hol+ camara), pus parchet (camera), instalatii sanitare,...? (mai mult)
Vreau sa plantez flori in gradina bunicului. Dati-mi idei ce as putea pune. FUNDA :* :* :* :* :*
Vreau sa construiesc un semineu doar din caramida, focarul sa fie in interior din caramida nu din ala cuparat de otel. Cum se construieste un asemenea semineu?
Cum ar trebui sa arate camera mea? Mentionez ca am 12 ani si sunt fata Dulapul este alb cu crem
Buna ziua TPU. Am in gradina niste capsuni care au niste pete rosii pe frunze. Din cate cred eu, sunt din cauza mucegaiului( nu stiu sigur). Cu ce pot trata aceasta boala, cu ce, cat de des si cat...? (mai mult)
matusa mea va veni in cateva zile cu un nou copil acs si m-am gandit sa decorez cumva casa pentru aceea zi plz dati-mi niste idei sau poze P. s:funda+vot
Cu ce pot deparazita extern cainii?
vreau sa ahizitionez o locuinta prin progr. prima casa, dar casa pe care am gasit-o a fost respinsa de banca din cauza certificatului energetic.Se poate rectifica acest act, daca montam termopane,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a