Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Hei prieteni! Vreau sa-mi zugravesc camera intr-o culoare mai deosebita, mai exact asa http://www.savanaculoare.ro/culorile-anului/albastru-oceania/. Am cumparat 5 l de vopsea lavabila si as vrea sa stiu,...? (mai mult)
Hi! Cine imi poate da si mie cateva idei de aranjare a unei sufragerii care sa fie cat de cat luminoasa? Vreau sa le fac o surpriza alor mei care acum sunt plecati in Londra. :o3 Vot si fundita! :D Astept...? (mai mult)
Salut,, vand caine hasky pret 600 ron,,, pret negociabill, astept cumparatori
Peste un perete cu vopsea lavabila mai veche pot sa dau direct cu una noua? fara sa mai dau cu amorsa. precizez ca nu este mucegait sau inegrit. dau funda
cum pot scapa de furnicile rosii?
La ce folosesc strutii? am vazut multi oameni care au struti ce fac cu ei vand ouale le manca ouale? sau i manca pe ei?
Ce fac cu paunii? le vand penele sau ouale sau ii inmultesc si vand puii? sau is de ornament in curte
Stie cineva cum ies petele de rivanol din haine?
Cum se calculeaza proiectul pentru apa. Am 35 de metri. As vrea sa stiu cat ma costa tot proiectul.
Caut un ciobanesc german cu par lung imi puteti spune unde gasesc?
Stiti vreo reteta care sa fac pui ca si la KFC? Vreau sa fac si eu acasa dar nu stiu reteta! Multumesc mult!
Am o intrebare! sunt in cautare de o pompa de spalat sub presiune si daca imi puteti spune ce pompe de spalat sub presiune isi trag singure apa din fantana sau daca se poate conecta de la o alta...? (mai mult)
Cati litrii de vopsea lavabila mi ar trebui pentru o camera de 3m patrati? si ce vopsea de calitate la un pret bun as gasi?
stie cineva unde pot gasi soda caustica puritate 98-99% in bacau? Imi trebuie pentru fabricarea sapunului.de casa.
Decat sa imi cumpar o masina cu 5mii de euro mai bine imi iau animale. m-am gandit sa imi iau vaci sa dea lapte sa il vand oare fac ceva profit si in cat timp daca va pricepeti as scooate parleala sau sa-mi...? (mai mult)
Deci. colturile de la covurul meu sunt indoiate si ondulate ce ar treuie sa fac sa le indrept?
1.Cand prepara hrana frunza elimina oxigen? 2.Cand transpira, frunza elimina oxigen? 3.Planta transpira prin frunza? 4.Planta respira prin frunza? Va multumesc!
Ce este " Potrajit`ul"? ce fel de planta?
Cu ce se poate intretine un parchet laminat stejar?
Acordati-mi, va rog, 2 minute si raspundeti la aceasta intrebare :Cine atie care parte din planta are rolul de respiratia plantei si transpiratia plantei? Va multumesc
Imi dati va rog va rog pe mess niste jocuri gta sau chicken invaders va rog nu am nici un joc pe pc daca vreti sa imi dati jocuri contactati-ma la ionut_clopotel@yahoo.com.Va rog nu am nici un joc pe calculator....? (mai mult)
Cu ce pot curata, simplu si eficient(nu sa frec de-mi sar capacele), grasimea de pe mobila din bucatarie? Multumesc pentru. raspunsuri!
Nu am apa calda... pot baga la spalat? La masina bineinteles:)) La mine mai mult sora mea baga la spalat si eu ma ocup de curatenie si de gatit deci nu prea le am:D :))=))
M-am "pricopsit" si eu cu geamuri si usi termopan, dar nu am indepartat BANDA ADEZIVA in timp util asa ca acum nu o mai pot desface de pe suprafata geamurilor si a usilor. Stie cineva o solutie pentru...? (mai mult)
Salutare. Cat ar costa cumpararea unui teren, aproape de Cj sa zicem, putin teren, cam 10 ari nu mai mult si construirea unei casute, si aia foarte mica, cam doua camere, baie, hol, bucatarie. Se...? (mai mult)
Cum pot sa imi decorez dormitorul in stil vintige? Cateva idei, sfaturi, pozte chiar un site bun m-ar ajuta! Merci! Funda! :X
Cum ingrijesc muscatele?
vreau sa pun gazon in curte am mai multe nelamuriri solul trebuie sapat adanc? si semintele trebuie doar presarate peste sol, nu trebuie acoperite? sper sa nu va prea stesez! Multumesc Anticipat:)...? (mai mult)
Stie cineva ce genereaza un sunet ca un fel de zornait noaptea? Aud in fiecare noapte un sunet ce ma cam scoate din minti. Se aude timp de cateva ore cu pauze care dureaza intre jumatate de secunda...? (mai mult)
Cat costa pe metru patrat de facut un gard din piatra rustica in intregime?
as avea si eu o intrebare:-ce imi trebuie pentru o rata la media galaxy, altex? dau funda mersii!
Dati-mi niste firme de curatenie din bacau.
Iti trebuie autorizatie ca sa construiesti o mansarda pe jumatate sau un sfert de casa? o.0
Hei TPU am o problema...aseara am vrut sa caut ceva in camera de la subsol si cand am ridicat asternutul de pe pat a cazut pe jos un scorpion mic, cam 1-1, 5 cm. L-am omorat ca mi-era frica dar problema? (mai mult)
Vreau sa-mi decorez camera in stil indian si as vrea cateva sfaturi, chiar si site.Ma puteti ajuta? funda;)
Hei TPU caut niste decoratiuni de perete(interior) : un fel de dreptunghiuri colorate care acopera o parte din perete, din tavan pana in podea. am vazut prin niste reviste. aveti idee cum se numesc sau...? (mai mult)
dati-mi si mie va rog un site unde va arata mobila mooolta fundita la primul)))
Sunt in dilema.nu stiu ce sa fac.am 4 camere mari, (cam 20 metri patrati)fiecare, , un hol de 8 m lungime pe 1.5 m latime, , bucatarie de 30 metri patrati si o baie de 6 metri patrati, vreau sa stiu...? (mai mult)
Am o intrebare: ce pot pune in fata la spoturi ca sa lumineze in diverse culori? Am mai incercat cu plastic colorat cu marker permanent dar la un moment dat markerul se duce de la caldura...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste idei cum sa imi descorez camera. Ceva manual (decoratiuni ). As vrea eventual poze si instructiuni.Multumesc
Am nevoie de putin ajutor! As vrea sa-mi personalizez mobila din camera. Mobila contine: un sifonier mare, un pat de 2 pers., 2 noptiere si o masa cu sertare(are culoarea maro deschis). As vrea idei originale,...? (mai mult)
Cine stie de cum pot sa dau de detaliile unui om care vinde sau are plantele urmatoare:lavanda, maghedan, busuioc, cimbru, isop, veronica officinalis, salvie, seminte scginduf, frunze baldo, frunze...? (mai mult)
Cum fac sa dispara petele de bere de pe covor?
Mi-au iesit musculitse de otset peste tot prin casa. De la ce au iesit si ce sa fac ca sa dispara?
Ce sa fac? Trebuie sa merg la mare si trebuie sa imi vina ciclu. Cum fac sa imi vina mai tarziu sau mai devreme? Nu vreau sa imi pierd vacanta! Scuze de categorie!
Cine știe cum se numește planta asta? dau funda! http://fs69.trilulilu.ro/imgs/ArtegorNexus/planta_20f223527c7379.jpg
Urmeaza sa-mi redecorez camera dar nu stiu ce culoare sa "aleg". Ma puteti ajuta? Ps.:Mobila e de culoare wenge cu gri-mov. Funda!:o3
Duminica minunata va doresc, rog; cine are reteta de fabricare a palincii de nuci? sa-mi raspunda aici pe site s-au privat
Cam cat costa o bucata de sticla de 50/1, 10m.
Buna TPU Ke imi puTeTi recomanda Un prezervativ mai bun si Mai ieftin
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a